Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

jau ir as po gimdymo ax.gif

geriau belladonna ir cimicifuga zirniukus kas 30 min nubegus vandenims, tai pagimdziau po 4 val. mirksiukas.gif manau kad zirniukai padejo, ir siaip visas procesas buvo lengvesnis ir ramesnis nei per pirmaji gimdyma.
toms, kas abejojo kad nepaskatintu zirniukai ankciau gimdymo, tai man taip nenutiko, nes juos bandziau gerti kai gulejau ligoninej su 1 cm atsidarymu, bet nieks nevyko, jie pradeda veikti kai organizme naturaliai prasideda gimdymo veikla, t.y saremiai ar vandenys nubega.
tai tokia mano patirtis, dziaugiuosi kad radau sia tema laiku ir viska isbandziau pati

sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
As likus dviems savaitems iki numatytos gimdymo datos geriau berods dvi savaites zirniukus. Per antraji gimdyma zirniukus geriau jau gimdymo veiklai prasidejus. Abu vaikiukus gimdziau labai lengvai. Sunku pasakyti, kiek cia yra zirniuku nuopelno.

Turiu likusius puse buteliuko zirniuku, galiu padovanoti. Rasykit adresa ir as pastu atsiusiu. Arba perduociau vilnietei mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir dar. Jei gimdyciau dar karta, zirnelius gerciau vel tik gimdymo veiklai prasidejus.
Atsakyti
prisiskaiciau, manau bandysiu ir as atejus laikui rolleyes.gif pades - tai liux, nepades - tai nors nepakenks rolleyes.gif
Atsakyti
ir man rupi ismeginti smile.gif
juolab, su pirmuoju labai kaklelis neatsidarinejo doh.gif

gal zirniukai pades rolleyes.gif

Kuriai liko parasykit i AZ - perpirksiu mirksiukas.gif
gimdymas ant nosies, tai pasiulymu laukiu kuo greiciau
Atsakyti
ax.gif Nu kokis tai cia idomumas idomus smile.gif
Nors ir taip nesunku buvo gimdyti.. Visada nieko pries dar lengviau..
Gal kas pasidalins zirniukais???
Laukiu AZ (zinoma, kad susimokesiu wink.gif )
Beje esu Vilniuje.. O cia ju yra pirkti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonusGirl: 22 rugsėjo 2010 - 13:16
Labai visaip stipriai ir mane čia sugundėt bigsmile.gif Gal kas turi atlikusių,mielai nupirkčiau. Mes Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
As irgi noreciau zirniuku as is Kauno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2010 09 22, 14:44)
As irgi noreciau zirniuku as is Kauno  4u.gif

Jums kaune gyvenancioms nebeda, nes is Kauno visos mamkos siunciasi ir perkasi juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BonusGirl @ 2010 09 22, 14:12)
ax.gif  Nu kokis tai cia idomumas idomus smile.gif
Nors ir taip nesunku buvo gimdyti.. Visada nieko pries dar lengviau..
Gal kas pasidalins zirniukais???
Laukiu AZ (zinoma, kad susimokesiu wink.gif )
Beje esu Vilniuje.. O cia ju yra pirkti??

QUOTE(Įsimylėjus @ 2010 09 22, 14:22)
Labai visaip stipriai ir mane čia sugundėt bigsmile.gif  Gal kas turi atlikusių,mielai nupirkčiau. Mes Vilniuje 4u.gif

Rašė, kad Pelesos g. vaistinėje galima nusipirkt. Skambinsiu rytoj iš ryto biggrin.gif
Atsakyti
as jau nusipirkau zirniuku, nuo kitos savaites pradesiu gerti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandarininemergaite @ 2010 07 22, 15:18)
Gimdymui skatinti žirniukai manu tikrai turėjo kažkokios įtakos, nes prasidėjus veiklai, aparatas fiksavo 50-70 balų sąrėmius ir aš juos vos ne vos tejutau. Tikrai neskausmingi buvo.

Man atliko po gimdymo pusė bonkutės žirniukų gimdymui paskatinti ir laktacijai skatinti. Galiu pasidalinti, rašykit į AŽ, jei domina. esu iš Vilniaus smile.gif

Aciu, laukiam siuntinuko smile.gif
ziuresim , gal pades gal ne, parasysiu kas ir kaip smile.gif
labai bijau gimdyti unsure.gif tai psichologiskai man jie gal labiau reikalingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2010 09 23, 09:24)
as jau nusipirkau zirniuku, nuo kitos savaites pradesiu gerti bigsmile.gif

Kur pirkai?
Atsakyti