Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(Delta @ 2010 07 04, 21:02)
ir kokie rezultatai, po siu skritu zirniuku?

nes man tas pats gydytojas irgi minejo Belladonna+Cimicifuga, tik nelabai supratau kaip juos gerti, sake pradeti kai tik prasides bet kokie gimdymo pozymiai, jokiu  budu ne anksciau, ir dar minejo vaista Gelsemium kad jo 3 kartus po 7 zirniukus, bet ta gelsemiuim pries viska isgerti, pries tuos ankstesnius zirniukus  g.gif

vat as ir svarstau ar verta pradeti juos gerti nuo 37 sav kai sakoma jog gali nusikelti gimdymas, galvoju gal kai pajausiu saremius tada g.gif , nervina, kad VIlniuje nieko vaistininkes nekalba tipo kisa kauno nr ir sako klausikit ju... Ka patartumet jau isbandziusios, kada geriau pradet juos gert?
Atsakyti
QUOTE(Baltute2 @ 2010 07 06, 22:26)
vat as ir svarstau ar verta pradeti juos gerti nuo 37 sav kai sakoma jog gali nusikelti gimdymas, galvoju gal kai pajausiu saremius tada  g.gif , nervina, kad VIlniuje nieko vaistininkes nekalba tipo kisa kauno nr ir sako klausikit ju... Ka patartumet jau isbandziusios, kada geriau pradet juos gert?

tai va, kaip rasiau, kad man zirneliai nieko nepriskatino, tai galiu garantuot kad ir nieko nelengvina, vos nenumiriau is skausmo, prasikankinau nuo 5ryto iki 9vakaro, kaklelis atsidare tik 4cm, dare cezari, o kas ten rase kad pagimde per pora val, tai cia jau nuo kiekvieno organizmo priklauso, ir niekas nepades paskatint ar palengvint gimdymo, kaip lemta tai ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delta @ 2010 07 04, 21:02)
ir kokie rezultatai, po siu skritu zirniuku?

nes man tas pats gydytojas irgi minejo Belladonna+Cimicifuga, tik nelabai supratau kaip juos gerti, sake pradeti kai tik prasides bet kokie gimdymo pozymiai, jokiu  budu ne anksciau, ir dar minejo vaista Gelsemium kad jo 3 kartus po 7 zirniukus, bet ta gelsemiuim pries viska isgerti, pries tuos ankstesnius zirniukus  g.gif
truputi esu pasimetusi unsure.gif

aš pradėjau gerti prasidėjus sarėmiams. Gėriau tik B+C, apei G. nieko nežinau. savus gėriau kas 30min. Padėjo ar ne, nežinau, bet pahimdžiau po 1,5val
Atsakyti
QUOTE(Baltute2 @ 2010 07 06, 20:26)
vat as ir svarstau ar verta pradeti juos gerti nuo 37 sav kai sakoma jog gali nusikelti gimdymas, galvoju gal kai pajausiu saremius tada  g.gif , nervina, kad VIlniuje nieko vaistininkes nekalba tipo kisa kauno nr ir sako klausikit ju... Ka patartumet jau isbandziusios, kada geriau pradet juos gert?

jei zadi gerti belladonna ir cimicifuga, tai jie abu kartu veikia kartu,papildo vienas kta. vienas skatina kaklelio atidaryma, kitas saremius, juos suvienodina kad vyktu vienu metu, todel gimdymo trukme ir sutrumpeja, man taip aiskino rolleyes.gif jei gersi anksciau ,tai gali atsidarineti kaklelis bet neprasideti gimdymo veikla, todel buten minetus zirniukus, reikia pradeti gerti tik pajutus bet kokius gimdymo pzymius. ax.gif
Atsakyti
Gimdymui skatinti žirniukai manu tikrai turėjo kažkokios įtakos, nes prasidėjus veiklai, aparatas fiksavo 50-70 balų sąrėmius ir aš juos vos ne vos tejutau. Tikrai neskausmingi buvo.

Man atliko po gimdymo pusė bonkutės žirniukų gimdymui paskatinti ir laktacijai skatinti. Galiu pasidalinti, rašykit į AŽ, jei domina. esu iš Vilniaus smile.gif

Atsakyti
Na va as jau po gimdymo. Pasipasakosiu savo ispudzius. 3 val nakties nutekejo vandenys ir po 10 min prasidejo saremiai, emiausi zirniuku, kas 30 min po 9 zirniukus. Po val atvykau i ligonine su 2 cm atsidarymu, iki 10 val ryto atsidare tik 1 cm, supykau ant zirniuku ir viso kito ir nebegeriau ju, pagalvojau jei per 6 val tik 1 cm, tai ne velnio jie nepadeda. 11.30 kaklelis buvo ~ 4.5 cm, gavau nuskausminamuju vaistuku doze ir prasidejo dziaugsmai, saremis ant saremio, ko pasekoje 13 val kaklelis buvo pilnai atsidares, gydytojai nesuprato kaip cia nuskausminamieji suveike kaip skatinamieji, 14.05 val jau ant mano krutines gulejo musu mazyte ax.gif . Tikrai tikiu, kad tai zirniuku nuopelnas, nes gydytojai buvo isitikine, kad be vakaro as niekaip nepagimdysiu tokiais tempais, zirniukai padejo kaklieliui greiciau suminksteti ir nusileisti, o po to seke kaklelio atidarymas, kuris mano manymu buvo labai staigus. Skausma tai padidino, bet reikala gerai paskubino. Zirniukus geriau tik nuo vandenu nutekejimo, bijojau, kad ankstesnis gerimas nenutolintu gimdymo
Atsakyti
sveikos,

o kaip jus tuos zirniukus vartojote, t.y. ar tirpdet vandenyje kaip rekomenduojama, ar tiesiog burnoi ciulpet kol istirps tie zirniukai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Delta @ 2010 08 07, 15:52)
sveikos,

o kaip jus tuos zirniukus vartojote, t.y. ar tirpdet vandenyje kaip rekomenduojama, ar tiesiog burnoi ciulpet kol istirps tie zirniukai?  rolleyes.gif

vandeny tirpdau
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 07 13, 15:08)
aš pradėjau gerti prasidėjus sarėmiams. Gėriau tik B+C, apei G. nieko nežinau. savus gėriau kas 30min. Padėjo ar ne, nežinau, bet pahimdžiau po 1,5val

Geras.. Tikrai greit pagimdei thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turite vilniuje dovanoti ar parduoti zirniuku gimdymui skatinti ir lengvinti?Jau 37 sav, kol uzsakyciau Kaune, kol atveztu..Dekui
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2010 06 24, 01:26)
Jei nepatingesit ir perskaitysit temuke, rasit daug atsakymu i savo klausymus!!!

jusu AZ pilna ir niekaip negaliu atsakyti i jusu zinute del cekio(atsiprasau kad cia ne i tema tongue.gif )
Atsakyti
Po gimdymo ir aš. Gėriau tuos žirniukus savaite preiš tikėdama labiau, kaip placebu smile.gif Pabudau ryte su maudimu papilvėj. Keistai kartojas tad pasiemiau laikrodi - kas 7 min., 5, 4. Išėjau plaut galvos, nes nesimiegojo. Vyras kelias į darba, o aš nežinau ar prašyt jau kad važiuotume. Išvažiavom. Kaklelis 8 cm., tačiau vis nejutau stangų, tad užtrukau 5 val. Buvau nusiteikus sunkesniam procesui.
O gal vis tik tie žirniukai..? ax.gif
Atsakyti