Šnd apsilankiau su dukryte pas homeopatą, tai tuo pačiu jis man ir apie gimdymo palengvinimą papasakojo. Sakė įsigyti Belladonna ir Cimicifuga žirniukus, tik kadangi man jau terminas, tai juos sakė gerti prasidėjus veiklai: 10žirniukų ištirpinti vandenyje ir gerti vienus ir kitus kas 30min.
Jau menesi laiko Vilniuje pelesos gatveje galima uzsisakyti siu zirniuku, specialiai skambinau i Kauna, sake ramiai cia uzsukti. Tai nereikejo net laukti jie vietoje turejo. Sakiau suizikuosiu ir pabandysiu ir as juos pavartoti

QUOTE(tagir @ 2010 06 23, 21:20)
Jei nepatingesit ir perskaitysit temuke, rasit daug atsakymu i savo klausymus!!!
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2010 06 24, 01:26)
Jei nepatingesit ir perskaitysit temuke, rasit daug atsakymu i savo klausymus!!!
perskaityt tai perskaiciau, supratau kad skatina ir lengvina gimdyma, o ar kam istikruju padejo taip ir neradau

QUOTE(tagir @ 2010 06 26, 12:37)
perskaityt tai perskaiciau, supratau kad skatina ir lengvina gimdyma, o ar kam istikruju padejo taip ir neradau 

as pati rasiau temoje, kad man padejo, nes pagimdziau per 2 val.

Nu va, nuvažiavau aš į medikanos vaistine, klausiu tu zirniuku. Turėjo. Klausiu ar galit papasakot placiau, sako negaliu, nes kaip preparato tokio nėra tarp "vaistu", sako atėjo viena moteris iš interneto ištraukusi sudedamasias dalis, vaistinė pasiskambino kažkur į Kauną, pasisakė ko nori ir ten pagamino. Tai kaip čia išeina
ar mamos, ar vaistininkai išrado šį preparatą?

QUOTE(BOZZENA @ 2010 06 28, 19:48)
Nu va, nuvažiavau aš į medikanos vaistine, klausiu tu zirniuku. Turėjo. Klausiu ar galit papasakot placiau, sako negaliu, nes kaip preparato tokio nėra tarp "vaistu", sako atėjo viena moteris iš interneto ištraukusi sudedamasias dalis, vaistinė pasiskambino kažkur į Kauną, pasisakė ko nori ir ten pagamino. Tai kaip čia išeina

Kauno homeopatine Muzejaus vaistine jau senu seniausiai gamina zirniukus gimdymui lengvinti ir skatinti. Ir tikrai zino ir sudeti ir kaip gerti. Anksciau Vilnietes ieskojo pazystamu kas galetu atvezti arba atsiusti, o dabar galima ten paskambinus paprasyti kad atsiustu i Vilniaus vaistine

QUOTE(BOZZENA @ 2010 06 28, 19:48)

man juos skyrė Misis, bet gal jie kitokie nei čia kalba: aš gėriau belladona + cimicifuga
Labai idomu ir aktualu. O gal kuri mamyte zino, ar galima ju siauliuos uzsisakyti?
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 06 29, 09:10)
man juos skyrė Misis, bet gal jie kitokie nei čia kalba: aš gėriau belladona + cimicifuga
ir kokie rezultatai, po siu skritu zirniuku?
nes man tas pats gydytojas irgi minejo Belladonna+Cimicifuga, tik nelabai supratau kaip juos gerti, sake pradeti kai tik prasides bet kokie gimdymo pozymiai, jokiu budu ne anksciau, ir dar minejo vaista Gelsemium kad jo 3 kartus po 7 zirniukus, bet ta gelsemiuim pries viska isgerti, pries tuos ankstesnius zirniukus

truputi esu pasimetusi

QUOTE(Delta @ 2010 07 04, 22:02)
ir kokie rezultatai, po siu skritu zirniuku?
nes man tas pats gydytojas irgi minejo Belladonna+Cimicifuga, tik nelabai supratau kaip juos gerti, sake pradeti kai tik prasides bet kokie gimdymo pozymiai, jokiu budu ne anksciau, ir dar minejo vaista Gelsemium kad jo 3 kartus po 7 zirniukus, bet ta gelsemiuim pries viska isgerti, pries tuos ankstesnius zirniukus
truputi esu pasimetusi

truputi esu pasimetusi

as nusipirkau homeopatinej vaistinej vilniuj jau pagamintus zirnelius: Complex Caulophylum, sudetis: caulophylum D4, gelsemium D4, cimicifuga 3. vartoti po 9 tris kartus dienoj, parasyta gimdymui palengvinti