Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

As geriau saziningai nuo 37 savaites, 3 kart po 9 vnt per diena.
Gimdymas buvo laaabai skausmingas ir ilgas sad.gif kaklelis buvo ilgam uzstriges su 3 cm atsidarymu ir nezmonisku saremiu (kas 3-5 min) skausmu sad.gif teko nuleisti vandenis ir gauti litriuka skatinamuju sad.gif
Asmeniskai man, nepadejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 28, 17:43)
As geriau saziningai nuo 37 savaites, 3 kart po 9 vnt per diena.
Gimdymas buvo laaabai skausmingas ir ilgas sad.gif kaklelis buvo ilgam uzstriges su 3 cm atsidarymu ir nezmonisku saremiu (kas 3-5 min) skausmu sad.gif teko nuleisti vandenis ir gauti litriuka skatinamuju sad.gif
Asmeniskai man, nepadejo sad.gif

bet tai kaip suprantu tai cia jusu pirmas gimdymas g.gif tai neturit kaip palygint su zirneliais gimdymo ir be ju g.gif gal del to ir atrodo kad nepadejo nes nezinot kokie skausmai be zirneliu buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2010 03 28, 21:23)
bet tai kaip suprantu tai cia jusu pirmas gimdymas  g.gif  tai neturit kaip palygint  su zirneliais gimdymo ir be ju  g.gif  gal del to ir atrodo kad nepadejo nes nezinot kokie skausmai be zirneliu buna  g.gif

Ir pirmo gimdymo nelabai galima lygint su antru g.gif

Tachiau shituo konkrechiu atveju, galbut butent tie zhirniukai ir padejo,- kai ash gimdzhiau, mano gimdos kaklelis taip 'uzhstrigo', kad netgi su didzhiausiom skatinamuju dozem niekada taip ir neatsidare (24 val skatinamuju, be nuskausminimo, max doze, buvo ishjungta, tik kai jau buvo hiperstimuliuota gimda). Teko daryt CP.
Pabandysiu antram gimdymui zhirniukus...teorishkai jis man bus kaip ir 'pirmas' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 28, 22:24)
Ir pirmo gimdymo nelabai galima lygint su antru  g.gif

Tachiau shituo konkrechiu atveju, galbut butent tie zhirniukai ir padejo,- kai ash gimdzhiau, mano gimdos kaklelis taip 'uzhstrigo', kad netgi su didzhiausiom skatinamuju dozem niekada taip ir neatsidare (24 val skatinamuju, be nuskausminimo, max doze, buvo ishjungta, tik kai jau buvo hiperstimuliuota gimda). Teko daryt CP.
Pabandysiu antram gimdymui zhirniukus...teorishkai jis man bus kaip ir 'pirmas'  rolleyes.gif

kaip minėjau, man su pirmu gimdymu kaklelį iki galo lengvai atidarė epidūras.. o antru atveju, nors sąžiningai gėriau žirniukus, epidūro jau nebuvo, bet kaklelis užstrigo, praplėtinėjo ranka ir skatinamaisiais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 28, 23:24)
Ir pirmo gimdymo nelabai galima lygint su antru  g.gif

nu jo tas tiesa g.gif nes antras ir be zirneliu dazniausiai buna lengvesnis uz pirma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 30 kovo 2010 - 11:03
Geriau zirnelius 2 savaites pries gimdyma ir per gimdyma. Viskas baigesi cezariu, nes kaklelis buvo labai tamprus ir neatsidarinejo. Matyt per mazai tikejimo buvau i zirnelius idejus g.gif
Atsakyti
as manau, kad tie zirniukai pakenkt nepakenks, o jei pades tai maladiec... as nenusiteikiu nei taip nei taip ...tik va man klausimas -ar geret juos kai prasidejo 37 savaite, ar jau suejus 37 savaitem ax.gif
Atsakyti
Na geriu suejus 37sav. Kol kas pradejau jausti paruosiamuosius, ko su pirmu ne nebuvau paragavusi biggrin.gif , bet tokie neskausmingi visai, atvirksciai dziaugiuosi, kai jauciu, nes kazkas vyksta biggrin.gif , tik greiciausiai neteks paciai gimdyti verysad.gif , nes kaip ir pirmojo didele galvute, tai kazi ar vel 15val mane kankins, kad isitikinti, jog nepratelpa ir ant galo cp, bet ruosiuosi viskam bigsmile.gif
Atsakyti
Pradėjau gerti žirniukus likus 2 sav. iki gimdymo. Nežinau ar tai turėjo įtakos, pagimdžiau termino dieną. Dar prieš išvažiuojant į ligoninę kas pusvalandį gėriau juos, na o gimdykloje ne žirniukai jau galvoj buvo. Gimdymas pakankamai lengvas buvo, bet kai neturiu su kuo palyginti tai ir nežinau padėjo jie ar ne.

Beje, jei kam reikia galiu atiduoti, nes tikrai daug liko wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu ir as juos ismeginti blush2.gif .Jai kas turite atliekamu-mielai prigalusiu ,arba padetumet ju isigyti ,nes pas mus tokiu nera blush2.gif .Su pasiulymais i AZ .
Aciu 4u.gif
Atsakyti
as uz naturalu gimdyma be jokiu vaistu zirneliu ar dar kokios nesamones schmoll.gif
gimdziau skaudejo velniskai doh.gif bet nieko isgyvenau ir turiu sveika stipru deimantuka wub.gif superaskit moterys viska ka vartojat ir nuskausminimus ir vaistukus cia viskas vaikiukui atsiliepia unsure.gif
Atsakyti
Sudomino, bet dar daug laiko liko, tai pasiskaitinesiu ir naujienu palauksiu biggrin.gif

Tigriuke, tirkriausiai temukes neskiate visai ax.gif
Atsakyti