Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(nep @ 2010 02 22, 16:35)
I homeopatinius vaistus dedama nebutinai zoleles, taip pat visokie junginiai pvz metalu. Is pavadinimu nelabai pasakytum, kad lotyniskas zoles pavadinimas... g.gif nors ka gali zinot. sako avieciu arbata gimdyma skatina.lapu.

avieciu lapu arbata minkstina gimdos kakleli ir padeda paruosti ji gimdymui 4u.gif bent jau mano gines nuomone tokia smile.gif bet cia jau truputi ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2010 02 22, 17:56)
avieciu lapu arbata minkstina gimdos kakleli ir padeda paruosti ji gimdymui 4u.gif  bent jau mano gines nuomone tokia smile.gif  bet cia jau truputi ne i  tema blush2.gif

Su pirmaja mazyle reguliariai geriau kelias savaites avieciu stiebeliu ir lapeliu arbata, bet kaklelis buvo labai kietas ir kelias dienas teko labai nemazi parengiamieji saremiai, panaudojo ir vandenu nuleidima, nemaza kieki skatinamuju, zodziu, sis metodas man nepasiteisino schmoll.gif .
Atsakyti
O del zirniuku, manau, kad jie veikia rolleyes.gif . Negaliu garantuoti, nes vis delto antras gimdymas, bet trumpai parasysiu kaip man sekesi ir jus spreskit, galejo cia buti zirniuku poveikis ar ne mirksiukas.gif .
Taigi zirniukus pradejau gerti tik antra diena po termino, nes buvau girdejusi, kad jie uzdelsia ir dauguma mamu, gerusiu zirniukus, pernesioja, o as pernesioti nenorejau, tai buvau nusprendusi juos gerti tik saremiams prasidejus. Bet kadangi jau taip ar taip velavau, tai pradejau anksciau. Geriau 3k. po 9vnt. Kai pernesiojau maze 9 dienas mane pagulde i patologini. Ten pasikankinau pora paru del parengiamuju saremiu, kuriu paskutine buvo labai nelengva, bet kaip turejau 1cm taip ir teturejau. Jau buvau praradusi pasitikejima zirniukais, bet vyras vistiek ragino juos gerti, sako, jei jau pradejai, geriam iki galo, na tai ir isgerdavau, kaip tik paduodavo smile.gif . Taigi 21 diena ryte po apziuros man buvo tas pats 1cm. Nuo 13val. saremiai jau truko po minute ir kartojosi kas 5-6 min., o 15val. po apziuros mane jau su 3cm perkele i gimdykla, kas man buvo labai didelis pasiekimas biggrin.gif . Po kokios 1,5 val nubego vandenys, bet buvo tie patys 3cm. Saremiai labai stiprus ir dazni, jau maniau, kad taip ir istrigsiu su 3cm doh.gif, tai daktarei paklausus kaip darom del apiduro, sutikau jau susileisti, bet ji tik patikrino dar karta ir sako, kokie dar cia epidurai, jau 8cm blink.gif . Akusere lakste po gimdykla ruosdamasi, man noras stumti, zodziu, viskas ivyko reaktyviskai greitai ir 18.47 jau laikiau savo maze ant krutines wub.gif .
Tiesa, gimdymo diena stengiausi gerti po 4 zirniukus kas 20min, o gimdykloje tai dariau reguliariai, nes cia jau buvo vyro pagrindine pareiga -nepraleisti zirniuku biggrin.gif. Ir jam lengviau buvo, sako, nors tiek prisidesiu cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 25 vasario 2010 - 11:56
Na ir as pradejau nuo siandien vartoti po 9x3k per diena.. ziuresim kaip cia bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2010 02 22, 13:57)
Taigi Complex Caulophyllum - zirneliai gimdymui palengvinti, kuriu sudetyje:
Caulophyllum - moterims, kurios sunkiai pastoja arba joms gali buti išprovokuotas ankstyvojo nėštumo persileidimas. Kai yra per silpni, neefektyvus saremiai gimdymo metu, kuriuos tik bereikalingai kenčia. Taip pat malsina klubu ir koju skausmus menstruaciju metu. Atpalaiduoja, minkstina raumenis ir raiscius. Padeda gimdai susitraukti po gimdymo, menstruacijoms sureguliuoti, kai jos buna nereguliarios. Slopina, kai moteris buna ypac jautri, nervinga, baiminga. Taip pat aptikta ir Cimicifuga savybiu.
Gelsemium - mazina skausma, mieguistuma, bendra silpnuma, sanariu ir raumenu maudimą, gydo sloga, lengvina kvepavima.
Cimicifuga - turi savybiu, panasiu i estrogenu. Si zole padeda malsinti karscio bangas, stiprius sirdies plakimus, sureguliuoja kraujospudzio svyravimus.

ne taip  toli jieskot reikejo,parasyta sios temos 12  puslapyje biggrin.gif

Galiu papildyt su vertimais:
Caulophyllum - šakniastiebiai, Gelsemium - jazminas, Cimicifuga - laudiškai vadinama "bobų rože"
Atsakyti
Kam reikia, galiu perleisti siu zirniuku - liko apie puse dezutes ax.gif . Veiksmas Palangoje, rasykit i AZ 4u.gif .
Atsakyti
Ir pas mane liko daugiau nei puse buteliuko. Jei reikia, veiksmas Jonavoje. Rasykit i AZ, sutarsim ax.gif
Atsakyti
Gal kuriai is mamyciu vilnieciu liko? Mielai perpirkciau smile.gif (AZ)
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 02 22, 08:44)
Laba, idomu kaip Jums gimdymas sekesi? blush2.gif  4u.gif

Na, man visai neblogai sekesi, pagimdziau 5 d. po termino. Blogumas tik tame, kad saremiai prasidejo, o kaklelis neatsidarinejo (bet cia del pries metus atliktos operacijos). Saremiai truko visa para, o gimdos kaklelis pradejo atsidarinet tik po paros. Tik tiek, kad skausmas dar neatsidarius kakleliui, ir atsidarius 4-6 cm buvo vienodas, na o veliau jis jau intensyvejo ir daznejo wub.gif Galvoju, kad butent sie zirneliai kaip tik ir slopino saremiu skausmus (sakau is savo patirtu 3 gimdymu biggrin.gif ). Tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*rami* @ 2010 03 22, 12:49)
Na, man visai neblogai sekesi, pagimdziau 5 d. po termino. Blogumas tik tame, kad saremiai prasidejo, o kaklelis neatsidarinejo (bet cia del pries metus atliktos operacijos).

aš gėriau tris savaites iki gimdymo 4u.gif bet trukmė antrojo gimdymo nesiskyrė nuo pirmojo. skausmai gal labiau pakenčiami, nei pirmuoju.. net lašinant skatinamuosius.. su pirmuoju gavau epidūrą, o antruoju vaiku - gimdžiau be epidūro.. antrojo gimdymo metu likus 1-2 cm sulėtėjo gimdymo veikla, užtat gavau skatinamųjų visą litrą.. tiesa, pagimdžiau 1 diena po termino.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 22 kovo 2010 - 13:56
Labai jau sudominot su tais zirniukais, vyras kaip tik skrenda i LT geguzi tai reikes uzsakyti smile.gif Ziuresim ar bus kitoks antras gimdymas blush2.gif
Atsakyti
As pries pora metu, rekomenduota akuseres ir kursu, geriau dvi savaites pries gimdymo data zirnelius ir homeopatines vaistines Kaune (tada buvo 2 atskiri buteliukai, kuriu pavadinumu nepamenu). Gimdymas buvo pirmas, bet uztruko vos kelias valandas. Buvo viena valanda, per kuria kaklelis atsidare 6 cm. Nezinau, ar cia zirniuku itaka ar mano atsipalaidavimas ir nusiteikimas. Gimdziau viena diena po termino, bet gydytojas sake, kad galejo viskas vykti keliomis dienomis anksciau.
Dabar vel gimdymas ant nosies ir as geriu Complex Caulophylum (dabar vaistineje dave jau tik viena buteliuka - gal cia tie buve du pries kelis metus sudeti i viena?).
As manau, kad zirneliai veikia. Tik tas poveikis dvejopas - minksteja kaklelis (cia thumbup.gif ), o kad gimdymas nusikelia, tai jau verysad.gif .
Atsakyti