Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(KYM @ 2010 02 18, 21:00)
tikrai užteks vienos pakuotės - tie žirniukai miniatiūriniai  4u.gif aš jau antrą savaitę geriu, tai dar tik pradžia to buteliuko biggrin.gif jaučiu, dar nemažai ir po gimdymo liks  4u.gif

Dekui uz greita atsakyma mirksiukas.gif Linkiu, kad padetu ir greitai bei lengvai pagimdytumet 4u.gif

As nuo 38 savaites pradesiu gert, tikiuosi ir man pades.. labai nenoriu pernesiot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 02 18, 21:22)
Dekui uz greita atsakyma  mirksiukas.gif  Linkiu, kad padetu ir greitai bei lengvai pagimdytumet  4u.gif

As nuo 38 savaites pradesiu gert, tikiuosi ir man pades.. labai nenoriu pernesiot  cool.gif

Jums taip pat lengvo ir greito 4u.gif

Nors vakar bendradarbė kitokią nuomonę apie žirnelius pasakė.. nepalengvino gimdymo, kaip tik atvirkščiai..
Na aš bandau, žiūrėsiu,kas gausis būtent man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2010 02 18, 21:30)
Jums taip pat lengvo ir greito  4u.gif

Nors vakar bendradarbė kitokią nuomonę apie žirnelius pasakė.. nepalengvino gimdymo, kaip tik atvirkščiai..
Na aš bandau, žiūrėsiu,kas gausis būtent man  blush2.gif

Hmm.. butu idomu suzinoti kas nutiko Jusu bendradarbei ir kodel ji taip galvoja? g.gif kazkodel visada galvojau, kad homeopatiniai preaparatai gali tiesiog buti neveiksmingi, bet nepabloginti situacija g.gif

Atsakyti
parduodu homeopatinius zirnelius 9.45lt zirneliai ir 7lt siuntimas.seip siuntimas 14lt. jei kam reik prasom i a.z. klaipeda
Atsakyti
QUOTE(*rami* @ 2010 02 13, 11:08)
snd jau penkta diena kai vartoju tuos zirniukus 3 kartus per diena. Savijauta tikrai paderejus, tiek energijos kazkoks antpludis. Net vyras pastebejo, kad pasidariau daug energingesne... Galvoju gal zirniukai veikia  ax.gif Bet gimdyti dar nesiruosiu, nors jau trecia diena po termino  ax.gif

Laba, idomu kaip Jums gimdymas sekesi? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai kokia gi ju sudetis tu zirneliu. Jeigu jie homeopatiniai, turetu buti is tam tikru zoleliu......

Niekur apie juos nera parasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 22 vasario 2010 - 12:37
QUOTE(nep @ 2010 02 22, 13:34)
Tai kokia gi ju sudetis tu zirneliu.

Buvo parašyta temoje sudėtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 22 vasario 2010 - 12:39
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 22, 12:39)
Buvo parašyta temoje sudėtis  4u.gif

kazkaip nerandu ir per paieska
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 22, 13:43)
kazkaip nerandu ir per paieska

QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 10:05)
COMPLEX CAULOPHYLUM

Sudėtis: CAULOPHYLUM D4, GELSEMIUM D4, CIMICIFUGA 3  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 22, 12:45)

Na, daug nepasako blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 22, 12:47)
Na, daug nepasako  blush2.gif

Taigi Complex Caulophyllum - zirneliai gimdymui palengvinti, kuriu sudetyje:
Caulophyllum - moterims, kurios sunkiai pastoja arba joms gali buti išprovokuotas ankstyvojo nėštumo persileidimas. Kai yra per silpni, neefektyvus saremiai gimdymo metu, kuriuos tik bereikalingai kenčia. Taip pat malsina klubu ir koju skausmus menstruaciju metu. Atpalaiduoja, minkstina raumenis ir raiscius. Padeda gimdai susitraukti po gimdymo, menstruacijoms sureguliuoti, kai jos buna nereguliarios. Slopina, kai moteris buna ypac jautri, nervinga, baiminga. Taip pat aptikta ir Cimicifuga savybiu.
Gelsemium - mazina skausma, mieguistuma, bendra silpnuma, sanariu ir raumenu maudimą, gydo sloga, lengvina kvepavima.
Cimicifuga - turi savybiu, panasiu i estrogenu. Si zole padeda malsinti karscio bangas, stiprius sirdies plakimus, sureguliuoja kraujospudzio svyravimus.

ne taip toli jieskot reikejo,parasyta sios temos 12 puslapyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auruciukasss: 22 vasario 2010 - 12:59
I homeopatinius vaistus dedama nebutinai zoleles, taip pat visokie junginiai pvz metalu. Is pavadinimu nelabai pasakytum, kad lotyniskas zoles pavadinimas... g.gif nors ka gali zinot. sako avieciu arbata gimdyma skatina.lapu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 22 vasario 2010 - 16:39