Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

jau pradejau vartoti, bet kol kas nieko (juokauju...o jei rimtai, tai puikiai suprantu, kad jie skirti ne skatinimui, o gimdymo palengvinimui ir vaistininke sake, kad reikia juos pradeti naudoti 3 savaites iki gimdymo termino ir savaite po gimdymo, todel jeigu jie skatintu, tai tikrai nesiulytu gerti anksciau nustatyto termino)...

nu idomiai vieniems sako kad reikia vartoti 2-3sav. iki termino o kitom kad tik prasidejus gimdymo veiklai. ja ant paciu zirneliu bonkutes parasyta kad gerti po 9zirniukus 3kart dienoj. ir viskas.ir kaip kitos minejo kad gimdymo metu kas puse val. po 3-4zirnelius tokios info ant buteliuko irgi nera.nebezinau kada juos pradet gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2010 02 10, 11:19)

nu idomiai vieniems sako kad reikia vartoti 2-3sav. iki termino o kitom kad tik prasidejus gimdymo veiklai. ...

bet dar parasyta, kad jie skirti gimdymui palengvinti... o ne skatinti ax.gif
einu pasiieskoti sudedamuju daliu poveikio, gal tada bus aiskiau g.gif
Atsakyti
Va ka radau internetinese platybese. Tik nepriimkite visko uz gryna tiesa, nes cia tik vertinys, todel gali buti netikslumu...
Taigi Complex Caulophyllum - zirneliai gimdymui palengvinti, kuriu sudetyje:
Caulophyllum - moterims, kurios sunkiai pastoja arba joms gali buti išprovokuotas ankstyvojo nėštumo persileidimas. Kai yra per silpni, neefektyvus saremiai gimdymo metu, kuriuos tik bereikalingai kenčia. Taip pat malsina klubu ir koju skausmus menstruaciju metu. Atpalaiduoja, minkstina raumenis ir raiscius. Padeda gimdai susitraukti po gimdymo, menstruacijoms sureguliuoti, kai jos buna nereguliarios. Slopina, kai moteris buna ypac jautri, nervinga, baiminga. Taip pat aptikta ir Cimicifuga savybiu.
Gelsemium - mazina skausma, mieguistuma, bendra silpnuma, sanariu ir raumenu maudimą, gydo sloga, lengvina kvepavima.
Cimicifuga - turi savybiu, panasiu i estrogenu. Si zole padeda malsinti karscio bangas, stiprius sirdies plakimus, sureguliuoja kraujospudzio svyravimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rami*: 10 vasario 2010 - 11:52
Gal kuri zinote kuruo metu juos gerti t.y. po ar pries valgi ? smile.gif
Atsakyti
Buvau nusprendusi gerti siuos zirniukus tik saremiams prasidejus, nes girdejau nuomoniu, kad daznai mamos, naudojusios juos kelias savaites pries, pernesioja savo mazius. Bet jau dvi dienos ir man po termino, tai nebezinau ka daryti, gal vis delto pradeti juos gerti, taip ar taip jau doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(kris*** @ 2010 02 12, 20:20)
Gal kuri zinote kuruo metu juos gerti t.y. po ar pries valgi ?  smile.gif

as gerdavau kada prisimindavau,nes sunku man su gerimu tuo paciu laiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kris*** @ 2010 02 12, 21:20)
Gal kuri zinote kuruo metu juos gerti t.y. po ar pries valgi ?  smile.gif

Visus homeopatinius vaistus reikia gerti arba pries valgi 30 min. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as vartoju viena kart dienoj,ziuresim koks bus rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be_penkiu_pavasaris: 13 vasario 2010 - 00:08
snd jau penkta diena kai vartoju tuos zirniukus 3 kartus per diena. Savijauta tikrai paderejus, tiek energijos kazkoks antpludis. Net vyras pastebejo, kad pasidariau daug energingesne... Galvoju gal zirniukai veikia ax.gif Bet gimdyti dar nesiruosiu, nors jau trecia diena po termino ax.gif
Atsakyti
Aš pagimdžiau prieš bporą savaičių. Žirniukus pradėjau gerti 2 sav iki gimdymo9, o pagimdžiau galima sakyt per 30 min smile.gif Na,šoniniaia vandenys nubėgo pusę penkių, aš nekubėdama į ligoninę susiruošiau, net sąrėmių reguliarių ar skausmingų nebuvo. O kai priimamajam apžiūrėjo - sako eik - gimdysi. Aš dar net ant stalo gult nenorėjau smile.gif , bet akušerė - kur sako vaikščiosi - vaiką pamesi lotuliukas.gif Žodžiu - gimdykloj buvau 7,30, o 8,06 jau turėjau savo mažulę smile.gif Jokių sąrėmių skausmų, keli stūmimai ir viskas smile.gif Na kiek čia tos žirniukų įtakos nežinau, nes gimdžiau jau trečią, bet... Pirmą gimdžiau su epidūru, antą - natūraliai, bet ne taip lengvcai ir neskausmingai, tai gi - gal ir tie žirniukai padėjo g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, Mamos!

Jei gerti po 9 x 3 k per diena, tai viso 27 zirniukai dienoje.. ar uztenka vienos pakuotes, jei pradedi gerti likus 2 savaitem iki termino? kiek tu zirniuku pakuoteje? nezinau sakytis 1 ar 2 pakuotes? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 02 18, 20:06)
Sveikos, Mamos!

Jei gerti po 9 x 3 k per diena, tai viso 27 zirniukai dienoje.. ar uztenka vienos pakuotes, jei pradedi gerti likus 2 savaitem iki termino? kiek tu zirniuku pakuoteje? nezinau sakytis 1 ar 2 pakuotes?  g.gif

tikrai užteks vienos pakuotės - tie žirniukai miniatiūriniai 4u.gif aš jau antrą savaitę geriu, tai dar tik pradžia to buteliuko biggrin.gif jaučiu, dar nemažai ir po gimdymo liks 4u.gif
Atsakyti