Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

Na o man tuos homeopatinius žirniukas ir lašiukus teko išbandyti ligoninėje. Vandenys pradėjo bėgti 8 ryte, i ligoninę nuvažiavau 12val, o sąrėmiai nereguliarūs ir beveik neskausmingi. Atsidarymas 2-3, gimdymo veikla labai silpna. Pasiūlė pirmiausia išbandyti tuos žirniukus ir lašiukus. Sutikau. Vartojau kas pusę val iki 16 val - rezultatas nulinis, viskas, kaip atvažiavus. Kol nepastatė infuzijos su oksitocinu, tol niekas ir neprasidėjo. Taigi mano patyrimu jokio poveikio neturėjo, tik dar labiau išsitęsė gimdymo laikas. Viskas truko 17val.
Atsakyti
QUOTE(milija99 @ 2010 02 06, 01:10)
Na o man tuos homeopatinius žirniukas ir lašiukus teko išbandyti ligoninėje. Vandenys pradėjo bėgti 8 ryte, i ligoninę nuvažiavau 12val, o sąrėmiai nereguliarūs ir beveik neskausmingi. Atsidarymas 2-3, gimdymo veikla labai silpna. Pasiūlė pirmiausia išbandyti tuos žirniukus ir lašiukus. Sutikau. Vartojau kas pusę val iki 16 val - rezultatas nulinis, viskas, kaip atvažiavus. Kol nepastatė infuzijos su oksitocinu, tol niekas ir neprasidėjo. Taigi mano patyrimu jokio poveikio neturėjo, tik dar labiau išsitęsė gimdymo laikas. Viskas truko 17val.

Atsiprasau uz kvaila klausima, bet ta infuzija su oksitocinu tai cia kitaip tariant skatinamieji ar kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2010 02 04, 12:36)
Pasidalinsiu ir as savo patirtim apie zirniukus gimdymui lengvinti. Kadangi gimdymo terminas jau buvo praejes, treciadieni buvau pas daktara ir sake kad jokiu zenklu, kaklelis neatsidarineja, liepe pirmadieni atvaziuoti gimdyti (vandenu nuleidimas, skatinamieji ir kitos linksmybes...). Tai as grizusi namo uzejau i sita temuke i uzsikabinau ant tu zirniuku. Ketvirtadieni ryte paskambinau Vilniuje i homeopatine vaistine (sirdazoles berods, anksciau temoje buvo mineta), per juos galima uzsakyti, bet prekes gauna tik karta per savaite, tai jau man butu buve per velu. Tada paskambinau i Kauna, Muziejaus vaistine, dave vedejos telefona (722733), ten suderinom ko man reikia, iskart israse saskaita, prasiunte emailu, asinternetu apmokejau, prasiunciau pavedima emailu, jie iskart pagamino, atidave kurjeriams, ir jau penktadieni ryte zirniukai buvo pas mane namie (Vilniuje). Taigi sakycia labai operatyviai viskas ivyko.

Na o linksmoji sios istorijos dalis yra ta, kad penktadieni pageriau as tuos zirniukus (3 kartus po 9 vnt), sestadieni ryte pajutau silpnus saremius, galima sakyti visai neskausmingi, na bent jau miegoti netrukde smile.gif , bet buvo reguliarus, kas 7 min. As pamaniau, kad cia paruosiamieji, nu negali taip neskaudeti, juk ne pirmas gimdymas, zinau kaip buna. Tai pratempem iki vakaro, atlikus visus namu ruosos darbus nusprendziau kad del visa ko reikia i gimdymo namus nuvaziuoti. Nuvaziavau linksmai nusiteikus, saremiai kas 2 minute, bet tik ramiai gulint ir stebint buvo galima tas minutes skaiciuoti, nes beveik nesijaute, o priemime pasake, kad jau 4 cm atsidarymas. Dar pora kartu spejau zirniuku isgerti, ir po 2 valandu jau laikiau ant ranku mazyli  4u.gif Tai norit tikekit, norit ne, bet man tai buvo greiciausias ir lengviausias gimdymas, ir galvoju kad tie zirniukai avo padare, nors juos gerdama buvau nusiteikus taip, kad na jei nepades, tai bent jau nepakenks  blush2.gif

Beje, zirniuku gimdymui dar liko, visu suvartot nespejau, tai jei kam aktualu Vilniuje, kreipkites, padovanosiu  ax.gif

Kaip dziugu girdet wub.gif Sveikinimai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 02 05, 17:15)
ant buteliuko parasyta po 9 vnt tris kartus dienoje mirksiukas.gif

zirniukus turiu bet dar negeriu 4u.gif  neapsisprendziu ar jau pradeti biggrin.gif
Ir beje kaip juos vartoti? suciulpeti? ax.gif

Aha, suciulpti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 06 vasario 2010 - 13:43
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 06, 14:28)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet ta infuzija su oksitocinu tai cia kitaip tariant skatinamieji ar kas? blush2.gif

Kaip kažkada pasakė vienas protingas olandų dėstytojas - kvailų klausimų nebūna smile.gif Liaudiškai šnekant skatinamieji, o mediciniškas skatinamųjų pavadinimas oksitocinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milija99 @ 2010 02 07, 13:45)
Kaip kažkada pasakė vienas protingas olandų dėstytojas - kvailų klausimų nebūna  smile.gif Liaudiškai šnekant skatinamieji, o mediciniškas skatinamųjų pavadinimas oksitocinas  4u.gif

Aisku, aciu. Pamaniau, gal dar kokia naujiena naudojama gimdymui paskatinti ax.gif .
Atsakyti
gal yra mamyciu is klaipedos norinciu uzsisakyti zirniuku siandien uzsakyciau butu pigiau jei dar norinciu atsirastu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2010 02 08, 12:15)
gal yra mamyciu is klaipedos  norinciu uzsisakyti zirniuku siandien uzsakyciau butu pigiau jei dar norinciu atsirastu. 4u.gif

Aš noriu thumbup.gif
Atsakyti
Po poros valandų kai pasiskūndžiau, kad nieko nevyksta, oi kaip ivyko biggrin.gif Nežinau ar man tie žirneliai padejo... Saremiai iškart buvo kas dvi minutes, kaklelis per pirmas 12 valandų atsidarė 4 cm ir sustojo, viskas judėt greit pradėjo tik nuleidus vandenis. Pilnas atsidarymas buvo tik po 36 val...
Dėl to, kad buvau jau labai išsekus padarė epidurą, kai jis pradėjo veikt jau reikėjo stūmt, o aš jokiu štangų nejaučiau... prireikė ir vakumo ir žirklių....
Niu nežinau kaip būtu be žirnelių g.gif tik tikrai galiu pasakyt, kad sarėmiai buvo pakenčiami ir gan lengvai
Jei kam reikia likusių žirnelių kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
kokia kainyte tu zirneliu?
Papildyta:
jau radau
Atsakyti
Kadangi man gimdymo veikla jau prasidejus, o gimdos kaklelis neatsidarineja, o gimdymo terminas jau rytoj, tai ieskau bet kokiu patarimu ir radau sia temele. Pasiskaiciau cia jusu komentaru, pasiskambinau ir as i muziejaus vaistine, o vakare vaziuosiu pirkti zirniuku (sake, turi gatavu ir uzsisakyt nereikejo), gal jau velokai, bet pabandysiu ax.gif Kaip kas bus, parasysiu veliau smile.gif
Atsakyti
reikia ir man rytoj ju uzsisakyti smile.gif
gimdymo data penktadienis, gal dar nepaveluosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kris*** @ 2010 02 09, 22:20)
reikia ir man rytoj ju uzsisakyti  smile.gif
gimdymo data penktadienis, gal dar nepaveluosiu   blush2.gif

jau pradejau vartoti, bet kol kas nieko biggrin.gif (juokauju...o jei rimtai, tai puikiai suprantu, kad jie skirti ne skatinimui, o gimdymo palengvinimui ir vaistininke sake, kad reikia juos pradeti naudoti 3 savaites iki gimdymo termino ir savaite po gimdymo, todel jeigu jie skatintu, tai tikrai nesiulytu gerti anksciau nustatyto termino)... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rami*: 10 vasario 2010 - 09:11