Pasidalinsiu ir as savo patirtim apie zirniukus gimdymui lengvinti. Kadangi gimdymo terminas jau buvo praejes, treciadieni buvau pas daktara ir sake kad jokiu zenklu, kaklelis neatsidarineja, liepe pirmadieni atvaziuoti gimdyti (vandenu nuleidimas, skatinamieji ir kitos linksmybes...). Tai as grizusi namo uzejau i sita temuke i uzsikabinau ant tu zirniuku. Ketvirtadieni ryte paskambinau Vilniuje i homeopatine vaistine (sirdazoles berods, anksciau temoje buvo mineta), per juos galima uzsakyti, bet prekes gauna tik karta per savaite, tai jau man butu buve per velu. Tada paskambinau i Kauna, Muziejaus vaistine, dave vedejos telefona (722733), ten suderinom ko man reikia, iskart israse saskaita, prasiunte emailu, asinternetu apmokejau, prasiunciau pavedima emailu, jie iskart pagamino, atidave kurjeriams, ir jau penktadieni ryte zirniukai buvo pas mane namie (Vilniuje). Taigi sakycia labai operatyviai viskas ivyko.
Na o linksmoji sios istorijos dalis yra ta, kad penktadieni pageriau as tuos zirniukus (3 kartus po 9 vnt), sestadieni ryte pajutau silpnus saremius, galima sakyti visai neskausmingi, na bent jau miegoti netrukde

, bet buvo reguliarus, kas 7 min. As pamaniau, kad cia paruosiamieji, nu negali taip neskaudeti, juk ne pirmas gimdymas, zinau kaip buna. Tai pratempem iki vakaro, atlikus visus namu ruosos darbus nusprendziau kad del visa ko reikia i gimdymo namus nuvaziuoti. Nuvaziavau linksmai nusiteikus, saremiai kas 2 minute, bet tik ramiai gulint ir stebint buvo galima tas minutes skaiciuoti, nes beveik nesijaute, o priemime pasake, kad jau 4 cm atsidarymas. Dar pora kartu spejau zirniuku isgerti, ir po 2 valandu jau laikiau ant ranku mazyli

Tai norit tikekit, norit ne, bet man tai buvo greiciausias ir lengviausias gimdymas, ir galvoju kad tie zirniukai avo padare, nors juos gerdama buvau nusiteikus taip, kad na jei nepades, tai bent jau nepakenks
Beje, zirniuku gimdymui dar liko, visu suvartot nespejau, tai jei kam aktualu Vilniuje, kreipkites, padovanosiu