Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 01, 12:20)
Siandien skambinau i "Medikanos" vaistine, tai jie neturi ir neaisku ar uzsakytu, mat 2 is 3 sudedamuju daliu reiktu skiesti ir neaisku, ar jiems tai padarytu, mat uzsako is kitos homeopatines vaistines Kaune, ne Muziejaus. Bet yra viena galimybe gauti siu zirniuku ir musu gale - uzsakius juos atveza per 1-3 dienas, tik pristatymas kainuoja daugiau nei patys vaistukai (9,45 vaistukai + 14,52 pristatymas), bet kai dieneles jau suskaiciuotos, neber kada laukti ar ieskoti pigiau - uzsisakiau ir lauksiu, gal spesiu biggrin.gif ax.gif.

va va man irgi idomus tie zirniukai g.gif
siandien einu pas gine,tai paklausiu jos nuomones, nes kazkaip baugu vartoti nepasitarus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be_penkiu_pavasaris: 01 vasario 2010 - 12:24
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 02 01, 13:24)
va va man irgi idomus tie zirniukai g.gif
siandien einu pas gine,tai paklausiu jos nuomones, nes kazkaip baugu vartoti nepasitarus g.gif

Kai as savo dakteres paklausiau, ar yra kokie budai gimdymui paskatinti, tai ji tepasake, jog visi vaiksciojimai laiptais ir pan. metodai yra neefektyvus, tik paminejo, kad kai kurios mamos naudojo kazkokias homeopatines priemones (tiksliai nepasake kokias, nes prisipazino, kad homeopatija gal ir be reikalo, bet del laiko stygiaus nelabai domisi), ir tai joms esa padejo. Taigi ieskojau informacijos internete ir radau sia tema ax.gif . Manau, pabandyti tikrai verta, blogiau nebus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Vartoju žirnelius jau daugiau nei tris savaites, artėjančio gimdymo ženklų nulis... Jau nebegaliu sulaukt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(strode @ 2010 02 02, 17:43)
Vartoju žirnelius jau daugiau nei tris savaites, artėjančio gimdymo ženklų nulis... Jau nebegaliu sulaukt  wub.gif

Nei viena moteris neliko nėščia mirksiukas.gif wub.gif Kaip toj dainoj "Gimiau nei per anksti, nei per vėlai, gimiau pačiu laiku" wub.gif Sulauksite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(strode @ 2010 02 02, 16:43)
Vartoju žirnelius jau daugiau nei tris savaites, artėjančio gimdymo ženklų nulis... Jau nebegaliu sulaukt  wub.gif

sie zirniukai gimdymo neskatina ir nepaankstina,jie tik padeda greiciau ir lengviau vykti procesui 4u.gif pati naudojau juos 3 savaites iki numatytos datos ,mazyle velavo 2 dienas,bet pats gimdymas tikrai buvo lengvas ir sklandus,kategoriskai neteigiu,kad tai butent ju nuopelnas,bet juk niekam dar nepakenke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 01, 14:20)
Siandien skambinau i "Medikanos" vaistine, tai jie neturi ir neaisku ar uzsakytu, mat 2 is 3 sudedamuju daliu reiktu skiesti ir neaisku, ar jiems tai padarytu, mat uzsako is kitos homeopatines vaistines Kaune, ne Muziejaus. Bet yra viena galimybe gauti siu zirniuku ir musu gale - uzsakius juos atveza per 1-3 dienas, tik pristatymas kainuoja daugiau nei patys vaistukai (9,45 vaistukai + 14,52 pristatymas), bet kai dieneles jau suskaiciuotos, neber kada laukti ar ieskoti pigiau - uzsisakiau ir lauksiu, gal spesiu biggrin.gif ax.gif.

O tai kur juos reikia užsakyti? Del tokio reikalo tu 24 lt negaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2010 02 03, 17:35)
O tai kur juos reikia užsakyti? Del tokio reikalo tu 24 lt negaila 4u.gif

Pradzioje skambinau tel. 8-37-722733, o paskui viska suderinome meilu vaistine@med.kmu.lt 4u.gif . Kas turit pakankamai laiko galite kooperuotis, vis pigiau bus, nes siuntimas ne is pigiuju ax.gif.
Pristatymas trunka 1-3 dienas, tai siandien jau buvo antroji diena ir niekas neatkeliavo, bet tikiuosi sulaukti savo zirniuku anksciau nei leliuko biggrin.gif .
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtim apie zirniukus gimdymui lengvinti. Kadangi gimdymo terminas jau buvo praejes, treciadieni buvau pas daktara ir sake kad jokiu zenklu, kaklelis neatsidarineja, liepe pirmadieni atvaziuoti gimdyti (vandenu nuleidimas, skatinamieji ir kitos linksmybes...). Tai as grizusi namo uzejau i sita temuke i uzsikabinau ant tu zirniuku. Ketvirtadieni ryte paskambinau Vilniuje i homeopatine vaistine (sirdazoles berods, anksciau temoje buvo mineta), per juos galima uzsakyti, bet prekes gauna tik karta per savaite, tai jau man butu buve per velu. Tada paskambinau i Kauna, Muziejaus vaistine, dave vedejos telefona (722733), ten suderinom ko man reikia, iskart israse saskaita, prasiunte emailu, asinternetu apmokejau, prasiunciau pavedima emailu, jie iskart pagamino, atidave kurjeriams, ir jau penktadieni ryte zirniukai buvo pas mane namie (Vilniuje). Taigi sakycia labai operatyviai viskas ivyko.

Na o linksmoji sios istorijos dalis yra ta, kad penktadieni pageriau as tuos zirniukus (3 kartus po 9 vnt), sestadieni ryte pajutau silpnus saremius, galima sakyti visai neskausmingi, na bent jau miegoti netrukde smile.gif , bet buvo reguliarus, kas 7 min. As pamaniau, kad cia paruosiamieji, nu negali taip neskaudeti, juk ne pirmas gimdymas, zinau kaip buna. Tai pratempem iki vakaro, atlikus visus namu ruosos darbus nusprendziau kad del visa ko reikia i gimdymo namus nuvaziuoti. Nuvaziavau linksmai nusiteikus, saremiai kas 2 minute, bet tik ramiai gulint ir stebint buvo galima tas minutes skaiciuoti, nes beveik nesijaute, o priemime pasake, kad jau 4 cm atsidarymas. Dar pora kartu spejau zirniuku isgerti, ir po 2 valandu jau laikiau ant ranku mazyli 4u.gif Tai norit tikekit, norit ne, bet man tai buvo greiciausias ir lengviausias gimdymas, ir galvoju kad tie zirniukai avo padare, nors juos gerdama buvau nusiteikus taip, kad na jei nepades, tai bent jau nepakenks blush2.gif

Beje, zirniuku gimdymui dar liko, visu suvartot nespejau, tai jei kam aktualu Vilniuje, kreipkites, padovanosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2010 02 04, 12:36)
Pasidalinsiu ir as savo patirtim apie zirniukus gimdymui lengvinti.

Kaip šaunu thumbup.gif aš taip pat Kaune nusipirkau šių žirnelių, tik dar luktelsiu savaitėlę dėl gėrimo.. Labai tikiuosi, kad ir mano antrasis gimdymas bus lengvesnis blush2.gif juolab,kai turiu su kuo palyginti ax.gif parašysiu irgi po visko 4u.gif
Tiesa, įdomu dėl tų žirnelių vartojimo. Jūs rašote, o ir man taip pat sakė, kad po 9 žirnelius triskart dienoj. O ankstesniuose postuose skaičiau, kad po penkis žirnelius.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2010 02 04, 13:36)
Pasidalinsiu ir as savo patirtim apie zirniukus gimdymui lengvinti.

thumbup.gif Nu sauniai nuteikianti istorija ir didziausi sveikinimai taip lengvai sulaukus savo angeliuko wub.gif 4u.gif . Prisidesiu prie klausimo del pacios zirniuku vartojimo normos - kas kiek min jus juos geret ir kodel po 9vnt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 04, 15:41)
thumbup.gif Nu sauniai nuteikianti istorija ir didziausi sveikinimai taip lengvai sulaukus savo angeliuko wub.gif  4u.gif . Prisidesiu prie klausimo del pacios zirniuku vartojimo normos - kas kiek min jus juos geret ir kodel po 9vnt? ax.gif

ant buteliuko parasyta po 9 vnt tris kartus dienoje mirksiukas.gif

zirniukus turiu bet dar negeriu 4u.gif neapsisprendziu ar jau pradeti biggrin.gif
Ir beje kaip juos vartoti? suciulpeti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 02 05, 18:15)
ant buteliuko parasyta po 9 vnt tris kartus dienoje mirksiukas.gif

zirniukus turiu bet dar negeriu 4u.gif  neapsisprendziu ar jau pradeti biggrin.gif
Ir beje kaip juos vartoti? suciulpeti? ax.gif

Aisku, aciu 4u.gif .
Atsakyti