Aha, laukiam sekmadienio
kad jūs žinotumėt, kaip jūs mane erzinat su tuo raudonu eksponometru ir aš noriu raudono būtų kitos spalvos, tai net nesuviliotų o kokia jo maždaug kaina?
dabar gi visai gatavai numiro canono batareika, tai su zenitu būt gerai turėt.
beje, Andriuska, o kur tu savo gripą pirkai? ebay?
QUOTE(inc @ 2009 11 05, 18:21)
kad jūs žinotumėt, kaip jūs mane erzinat su tuo raudonu eksponometru ir aš noriu raudono
Nu šarkos, ką Mano vyras lūžta. Žmogus mąsto racionaliai: tu, sako, žiūrėk, kad matuotų tiksliai, o ji "raudooooonas, tu pažiūrėk, koks gražus".
QUOTE(raige @ 2009 11 05, 19:28)
Nu šarkos, ką Mano vyras lūžta. Žmogus mąsto racionaliai: tu, sako, žiūrėk, kad matuotų tiksliai, o ji "raudooooonas, tu pažiūrėk, koks gražus".
suviliojo panas raudonasis eksponometras
QUOTE(sillwio @ 2009 11 05, 16:34)
Rezultatu neimanoma nuspet net planuojant. Todel ir sakau - pirmyn i gatve su kamera ir juosta
Tai aš jau išfotkinau. Ir ne šiaip bileką, o ir padėliojau kompozas ir visa kita
Bandžiau įsivaizduoti ir būsimą kompanjono kadrą Žodžiu, planavau. Arba, kitaip tariant " a ja dura dūmala" Taip užsiciklinau, kad net nesumojau, kad juosta slinksis kaip norės fotikas, o ne kaip aš noriu. Dar darbelis - nunešti į labą, kad galiuką ištrauktų. Ir galėsiu siųsti.
labryt
aš tai jau net trečdalį juostos išfotkinau, wow per savaitgalį pabaigsiu ir irgi galėsiu siųsti..
kas man dar nepridavėt pilnų kontaktų, paskubėkit..
neturiu Sea_, ms, sillwio, Gaziulkos, bitės adresai svarbiausia - vardus pavardes žinom, telefonus irgi, emailus dalies atkapstysiu kaip nors
Sansaros namų adreso neturu.
aš tai jau net trečdalį juostos išfotkinau, wow per savaitgalį pabaigsiu ir irgi galėsiu siųsti..
kas man dar nepridavėt pilnų kontaktų, paskubėkit..
neturiu Sea_, ms, sillwio, Gaziulkos, bitės adresai svarbiausia - vardus pavardes žinom, telefonus irgi, emailus dalies atkapstysiu kaip nors
Sansaros namų adreso neturu.
QUOTE(inc @ 2009 11 05, 18:40)
suviliojo panas raudonasis eksponometras
“
Yra dar jų, jei dar yra norinčių. Į AŽ
QUOTE(inc @ 2009 11 05, 19:21)
savo pirkau čia, kartu su aparatu buvo ir gripas.
QUOTE(raige @ 2009 11 05, 19:28)
labai, sakyčiau, tau pasisekė su vyru nors aš turiu raudoną leningrad 2. labai gražus....bet rodo bet ką, tik ne teisingą ekspoporą.
Labas rytas
Prisiduodu, kad juostelė išfotografuota
Prisiduodu, kad juostelė išfotografuota