Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Aha, laukiam sekmadienio smile.gif
Atsakyti
kad jūs žinotumėt, kaip jūs mane erzinat su tuo raudonu eksponometru biggrin.gif ir aš noriu raudono lotuliukas.gif būtų kitos spalvos, tai net nesuviliotų lotuliukas.gif o kokia jo maždaug kaina?

dabar gi visai gatavai numiro canono batareika, tai su zenitu būt gerai turėt.
beje, Andriuska, o kur tu savo gripą pirkai? ebay?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 11 05, 18:21)
kad jūs žinotumėt, kaip jūs mane erzinat su tuo raudonu eksponometru biggrin.gif ir aš noriu raudono  lotuliukas.gif

Nu šarkos, ką biggrin.gif Mano vyras lūžta. Žmogus mąsto racionaliai: tu, sako, žiūrėk, kad matuotų tiksliai, o ji "raudooooonas, tu pažiūrėk, koks gražus".
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 05, 19:28)
Nu šarkos, ką biggrin.gif Mano vyras lūžta. Žmogus mąsto racionaliai: tu, sako, žiūrėk, kad matuotų tiksliai, o ji "raudooooonas, tu pažiūrėk, koks gražus".

suviliojo panas raudonasis eksponometras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 05, 16:34)
Rezultatu neimanoma nuspet net planuojant. Todel ir sakau - pirmyn i gatve su kamera ir juosta smile.gif

Tai aš jau išfotkinau. Ir ne šiaip bileką, o ir padėliojau kompozas ir visa kita lotuliukas.gif
Bandžiau įsivaizduoti ir būsimą kompanjono kadrą biggrin.gif Žodžiu, planavau. Arba, kitaip tariant " a ja dura dūmala" biggrin.gif Taip užsiciklinau, kad net nesumojau, kad juosta slinksis kaip norės fotikas, o ne kaip aš noriu. Dar darbelis - nunešti į labą, kad galiuką ištrauktų. Ir galėsiu siųsti.

Atsakyti
labryt smile.gif

aš tai jau net trečdalį juostos išfotkinau, wow smile.gif doh.gif per savaitgalį pabaigsiu ir irgi galėsiu siųsti..smile.gif
kas man dar nepridavėt pilnų kontaktų, paskubėkit..smile.gif 4u.gif
neturiu Sea_, ms, sillwio, Gaziulkos, bitės smile.gif adresai svarbiausia - vardus pavardes žinom, telefonus irgi, emailus dalies atkapstysiu kaip nors biggrin.gif
Sansaros namų adreso neturu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 lapkričio 2009 - 08:19
Zitlali namų adreso neturiu dar.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 11 05, 18:40)
suviliojo panas raudonasis eksponometras lotuliukas.gif

Yra dar jų, jei dar yra norinčių. Į AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 11 05, 19:21)
dabar gi visai gatavai numiro canono batareika, tai su zenitu būt gerai turėt.
beje, Andriuska, o kur tu savo gripą pirkai? ebay?

savo pirkau čia, kartu su aparatu buvo ir gripas.

QUOTE(raige @ 2009 11 05, 19:28)

labai, sakyčiau, tau pasisekė su vyru cool.gif nors aš turiu raudoną leningrad 2. labai gražus....bet rodo bet ką, tik ne teisingą ekspoporą.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisiduodu, kad juostelė išfotografuota smile.gif
Atsakyti
mano juostele irgi ant lentynos laukia sekancio fotografo lotuliukas.gif smena net galiuka paliko lauke (na as pasistengiau, kad liktu, bet smena irgi gera, kad nesusuka automatiskai) lotuliukas.gif

andriuska, grozis reikalauja auku lotuliukas.gif eksponometro grozis - taip pat biggrin.gif

Atsakyti
Prisiduodu ir aš.
Atsakyti