Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 05, 16:26)
Graži istorija su Kievu  smile.gif  man patinka tokios. Keletą ir aš panašių prisiminčiau iš savo gyvenimo.
Bet vakar vienas bičiulis atvėrė naivias mano akis, pasakydamas, kad mūsų dvigubos ekspozicijos kadrai gali ir persidengti kaip tik jiems patiks. T.y, atsirasti tarpkadrinėse vietose. Kažkaip neplanavau tokios situacijos.. Gausis dar daugiau netikėtumų, nei galim įsivaizduoti, ane?  smile.gif

tame ir fainumas smile.gif
Atsakyti
turbūt originaliausia bus, jei kadrai ims ir sutaps biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 05, 16:37)
Silwio, kažkoks kaziolas ten mano eksponometrą ruošias nukaut. Tu jam neleisk gal biggrin.gif

Einu ziuret smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 05, 16:40)
turbūt originaliausia bus, jei kadrai ims ir sutaps biggrin.gif

Kam sutaps, tam prizas. Tik dar nezinau koks smile.gif
Atsakyti
sveiki,nusipirkau as ta raudona eksponometra irgi,bet kaip juo naudotis? smile.gif gal koki manual zinot is kur parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 11 05, 17:14)
sveiki,nusipirkau as ta raudona eksponometra irgi,bet kaip juo naudotis? smile.gif  gal koki manual zinot is kur parsisiusti?

Labas. Is cia http://www.butkus.or...ophot_rapid.htm

Atsakyti
Kokia dramatiška kova vyksta dėl mano raudonojo biggrin.gif Go go, Silwio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 05, 17:37)
Silwio, kažkoks kaziolas ten mano eksponometrą ruošias nukaut. Tu jam neleisk gal biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip mano vyras sako koks nors Olsonas nupirks tavo darkroom'ą. lotuliukas.gif
Atsakyti
As pasuoju, raige. Toliau jau nerealu. Grisim prie temos sekmadieni, kai baiginesis dar keletas aukcionu.
Atsakyti
Ok, Silwio, duodam kaziolui kelią biggrin.gif Mes rasim geresnį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 05, 18:31)
Ok, Silwio, duodam kaziolui kelią biggrin.gif Mes rasim geresnį smile.gif

tik i mano dantu nešiepkit lotuliukas.gif
jau ir taip kvaila kaina pas jus gavosi. nebeapsimoka draskytis
Atsakyti
Gerai, sukėlėm kainą, dabar tegul perka. Labiausiai džiaugiasi raudonojo savininkas biggrin.gif
Atsakyti
Jo, rasim geresni. Net ieskot nereikes. Tik sekmadienio palaukt reikia. Kaziolas lai perka smile.gif

Sansara, i tavaji nesigviesiam smile.gif
Atsakyti