Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 10 21, 10:24)
Kad baigti pagaliau taisykliu svarstyma siulau taip - kas nori dalyvauti, iki lapkricio 8 isfotografuoja viena bet kokia siaura juosta. Iki lapkricio 8 dienos 20:00 Lietuvos laiku prisiduoda cia.

QUOTE(sayonara @ 2009 11 03, 20:18)
terminas baigiasi lapkričio 7 dieną, tik tada bitė sugalvos, kas keičiasi juostomis.. cool.gif  bigsmile.gif

Iš pradžių buvo kitas laikas nurodytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 11 04, 08:51)
Iš pradžių buvo kitas laikas nurodytas  bigsmile.gif

koks?
visada kalba ėjo apie lapkričio 7-8 d., kiek aš pamenu.
o kokį laiką Tu esi užfiksavus?

žodž, man prašom kontaktus į asmeninę siųsti. man rodos, dar ir adresus surašykit su vardais ir pavardėmis, nes teks siųsti vieni kitiems. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 04, 08:56)
koks?
visada kalba ėjo apie lapkričio 7-8 d., kiek aš pamenu.
o kokį laiką Tu esi užfiksavus?

taigi pacitavau Sillwio žinutę su laiku mirksiukas.gif iki lapkričio 8 d. 20.00 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 11 04, 09:08)
taigi pacitavau Sillwio žinutę su laiku  mirksiukas.gif iki lapkričio 8 d. 20.00 val.  smile.gif

taigi čia smulkmena.. aš jau išsigandau, kad mėnesiu apsirikta buvo smile.gif
Atsakyti
Jokiu atsikalbinejimu. Einat i parduotuve su fotoaparatu (galima paaukot pietus tam reikalui), perkat juosta, eidami atgal isfotografuojat. Kuo keistesni bus kadrai (savo kojos, prabegantis suo, medzio sakos, gatves sviestuvai ir t.t.), tuo idomiau. Iki sekmadienio dar yra laiko.

QUOTE(sayonara @ 2009 11 04, 08:04)
Čia dėl artėjančio Svenska karališkosios šeimos vizito reikia wink.gif  4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
sayonara, o as tai ne svenska karaliskos seimos, o joulupukio laukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale jei juolupukis ir karaliska seima kartu - visai idealu lotuliukas.gif

as pareiginga, nusiunciau vyra juosteles lotuliukas.gif JB. sian bandysiu fotkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 04, 09:29)
Jokiu atsikalbinejimu. Einat i parduotuve su fotoaparatu (galima paaukot pietus tam reikalui), perkat juosta, eidami atgal isfotografuojat. Kuo keistesni bus kadrai (savo kojos, prabegantis suo, medzio sakos, gatves sviestuvai ir t.t.), tuo idomiau. Iki sekmadienio dar yra laiko.
lotuliukas.gif

būtent. kuo durniau - tuo geriau gi.

4u.gif rolleyes.gif

Sansara, neprisisvaik. Krizė. Dviejų viename nebebūna.
Joulupukis apskritai man rodos tik Suomijoj gyvena, o ne Švedijoj.
Ai, tiesa, sorry, jei nuvilsiu, bet turiu rimtą įtarimą g.gif kad joulupukio apskritai nėra. Sorry to say that smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 04, 10:58)
Ai, tiesa, sorry, jei nuvilsiu, bet turiu rimtą įtarimą g.gif kad joulupukio apskritai nėra. Sorry to say that smile.gif rolleyes.gif

o kas tada man atveza visa darkroomo iranga ir pildo kitas svajones unsure.gif
000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif
o juolupukis yra, paklausk sunaus, vaiku lupomis tiesa sneka lotuliukas.gif

sayonara, ryt svarbios metines, kaip svesi? lotuliukas.gif (parasa uzmaciau biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 lapkričio 2009 - 10:46
QUOTE(Sansara @ 2009 11 04, 10:10)
o kas tada man atveza visa darkroomo iranga ir pildo kitas svajones
o juolupukis yra, paklausk sunaus, vaiku lupomis tiesa sneka

bet jis gal visai ne joulupukis, o briedis, traukiantis dovanų pilnas roges? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 04, 10:58)
būtent. kuo durniau - tuo geriau gi.

vat šia vilošopija ir vadovavausi cool.gif
Atsakyti
Parsinešiau vakar 60-tą kievuką su 80 mm 2,8 Volna biggrin.gif ir 250 mm 3,5. Klausimas toks... jei neklystu bent jau 6c kievui tinka Carl Zeiss objektyvai. Ar 6c ir 60 modelių bajonetai vienodi? Norėčiau, kad tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 04, 12:00)
vat šia vilošopija ir vadovavausi cool.gif

vadinas - pagavai projekto esmę..smile.gif SMAGUMA gi..smile.gif)

p.s. Tau irgi taikomas mano prašymas į AŽ visus kontaktus pateikti, nu smile.gif)
Atsakyti