Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 11 25, 11:29)
aš jau kaip ir, tai šiandien išryškinsiu, nuskanuosiu ir visą konceptualų rezultatą sumesiu bendram vertinimui. Sayonara - neprieš? Puriena - su "mano" juostele gali pasielgti taip pat mirksiukas.gif

andriuška, jeigu Tu taip raunies į mūšį, aš aišku ne prieš.. būtų be proooooooto smalsu pamatyti, kas ten gavos biggrin.gif 4u.gif ačiū..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 11 25, 11:19)
dar po situ sillwio foto (ir is pavydo turbut cool.gif ) ir dar kitu foto, ir siaip susidejo matyt,  mane vel uzpuole egzistenciniai apmastymai apie fotografijos esme doh.gif . bet man kol tos vidines nuojautos i aisku supratima sueina, uztrunka kazkaip..

Gaziulka, klok savo pamąstymus čia, kol dar neišskridai į kelionę. Visada įdomu paskaityti tavo mintis.

QUOTE(andriuska @ 2009 11 25, 11:29)
Puriena - su "mano" juostele gali pasielgti taip pat mirksiukas.gif

Gerai.
Atsakyti
Sansara, o tu jau baigi g.gif Aš tai gal norėčiau gauti atgal, bet turiu problemą, nes neturiu skenerio, tai labe jaučiu man nelabai nuskenuos, arba nuskenuos ne taip kaip norėčiau g.gif ar kaip g.gif
Atsakyti
Aš Degutės juostos dar ni ni.. savaitgalį gal.. doh.gif
Atsakyti
Sayonara, aš vėl su savo, ale pastebėjai ratelį?: juostelę aš - Degutei, Degutė - tau, tu - Andriuskai, Andriuska- man. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 11 25, 13:35)
Sansara, o tu jau baigi  g.gif Aš tai gal norėčiau gauti atgal, bet turiu problemą, nes neturiu skenerio, tai labe jaučiu man nelabai nuskenuos, arba nuskenuos ne taip kaip norėčiau  g.gif ar kaip  g.gif

nebaigiau ir net nepradejau. mokausi dirbti su sayonaros minolta (nenoriu kad smena sumuilintu spalvas), tai testine juostele varau.
galiu parsiusti atgal. skanerio ir as neturiu - tai jokio skirtumo kas ryskins biggrin.gif problema ta pati. reiks kazkur nesti skanuot.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 25, 12:05)
Gaziulka, klok savo pamąstymus čia, kol dar neišskridai į kelionę. Visada įdomu paskaityti tavo mintis.

jeigu surasyciau kaip dabar man sviecia, tai nei as pati, nei jus nieko nesuprastumet. Kai tik apciuopiama forma igaus, tai "kak tolko, tak srazu" mirksiukas.gif aj, bet viskas is esmes apie ta pati man sukasi - realybe ir jos atspindejima, kiek to samoningumo kadre turi buti, apie autoriu ir ziurincius, apie budus norima vaizda gati, apie vaizda ir zodi. nu zdz.

QUOTE(Smiltis @ 2009 11 25, 12:35)
Sansara, o tu jau baigi  g.gif Aš tai gal norėčiau gauti atgal, bet turiu problemą, nes neturiu skenerio, tai labe jaučiu man nelabai nuskenuos, arba nuskenuos ne taip kaip norėčiau  g.gif ar kaip  g.gif

galiu jum biski patarpininkauti, jeigu reikia/spesit. Si sestadieni i pajuri vaziuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesa, su paskutiniu aparatu gavau objektyvą zuminį 70-150. sillwio įtarė, kad jis minoltos bajonetui. gal ką domina?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 25, 13:59)
tiesa, su paskutiniu aparatu gavau objektyvą zuminį 70-150. sillwio įtarė, kad jis minoltos bajonetui. gal ką domina?

Ne, ne su minoltos. Su olympuso. Tinka OM-10.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 25, 13:31)
Sayonara, aš vėl su savo, ale pastebėjai ratelį?: juostelę aš - Degutei, Degutė - tau, tu - Andriuskai, Andriuska- man.  biggrin.gif

nepastebėjau, geras biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 11 25, 14:45)
Ne, ne su minoltos. Su olympuso. Tinka OM-10.

tai bitei tinka smile.gif
Atsakyti
žodžiu, eina na... tos rolei juostos verysad.gif Sayonara, teks perdaryti. aš paimsiu kodaką ir padarysiu pirmą sluoksnį, tada perduosiu tau. aš neįkertu, kodėl rolei nenori ryškintis xtole. vos matosi kur kadras yra. net skaičiukų nesimato. o ryškinau taip, kaip t-max kodako. ir ryškalą ėmiau iš to paties butelio, kur ryškinau savo ir Sansaros juostas... kažkokia tai žopa totali. nu pirmą kartą su Pupeliuko juosta galvojau kažkoks nesusipratimas. bet du kart g.gif? a taip vakar stengiaus...
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 25, 13:31)
Sayonara, aš vėl su savo, ale pastebėjai ratelį?: juostelę aš - Degutei, Degutė - tau, tu - Andriuskai, Andriuska- man.  biggrin.gif

biggrin.gif

Puriena, išsiunčiau Tau juostelę atgal smile.gif

Atsakyti