Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 11 25, 09:16)
Balzamas mano ausims smile.gif Aciu. Nuotraukas spausdinsiu kazkada, tik nezinau kada, bet pageidavimus priimu smile.gif

nu kad jei jau taip, tai ir aš su savim norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
įsiterpsiu į tą šlakstymąsi balzamu ant ausų su tokiu paprastu klausimu: kaip bus realizuojamas (vizualizuojamas) projektas 2ekspo? antrą sluoksnį fotografavęs nuskanuoja ir deda viską į tas pačias fotki? prieš dedant abu fotografavę atrenka konsensusu geriausius kadrus ir juos paviešina visuomenei? kaip manot, projekto tėvai (ir motinos)?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Sillwio, nuostabios nuotraukos. Gera žiūrėti..
Atsakyti
andriuska, lyg ir buvo pasiulymas siust atgal juosta pirmosios expo autoriui, tas pasirupina isryskinimu ir skanavimu. o del geriausiu kadru g.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 25, 09:46)
įsiterpsiu į tą šlakstymąsi balzamu ant ausų su tokiu paprastu klausimu: kaip bus realizuojamas (vizualizuojamas) projektas 2ekspo? antrą sluoksnį fotografavęs nuskanuoja ir deda viską į tas pačias fotki? prieš dedant abu fotografavę atrenka konsensusu geriausius kadrus ir juos paviešina visuomenei? kaip manot, projekto tėvai (ir motinos)?

Manyciau, kad antra sluoksni fotografaves, savo misija baigia issiusdamas juosta seimininkui. Seimininkas pats ryskina ir pats sprendzia, ka rodyt, o ko ne.
Atsakyti
sillwio,o kokiu jautrumu eksponavai juostą studijoje ?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 25, 09:53)
sillwio,o kokiu jautrumu eksponavai juostą studijoje ?

ISO 400 juosta kaip ISO 1600.
Atsakyti
dėl dvigubos ekspo juostelių tai man tas pats - galiu siųsti, galiu ir pasilikti, ryškinti,skenuoti. Tiesa sakant aš dar nepradėjau antrosios. Kada reikia baigti pagal susitarimą?
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2009 11 25, 09:55)
ISO 400 juosta kaip ISO 1600.

ooo! Gal ir visur tuo pačiu jautrumu ?
Atsakyti
atėjau, Silwio, pasakyt, kad labai man tavo foto patiko, o čia pasirodo, daug tokių saldžiabalsių lotuliukas.gif nu tai visai smagu kai tiek daug gerbėjų thumbup.gif

kas liečia juostelę, tai man nėra skirtumo kuris skenuos.

beje, Pupeliuk, galiuką jau išsitraukiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 25, 09:59)
ooo! Gal ir visur tuo pačiu jautrumu ?

Jo.

As irgi dar neisfotografavau, bet nusiteikiau savaitgaliui.
Atsakyti
dar po situ sillwio foto (ir is pavydo turbut cool.gif ) ir dar kitu foto, ir siaip susidejo matyt, mane vel uzpuole egzistenciniai apmastymai apie fotografijos esme doh.gif . bet man kol tos vidines nuojautos i aisku supratima sueina, uztrunka kazkaip..
Atsakyti
aš jau kaip ir, tai šiandien išryškinsiu, nuskanuosiu ir visą konceptualų rezultatą sumesiu bendram vertinimui. Sayonara - neprieš? Puriena - su "mano" juostele gali pasielgti taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti