Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 11 23, 18:59)
tiesa, prieš kurį laiką išbandžiau ir aš žoles cool.gif :

Reiks ir man kada islyst smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 11 24, 10:55)
turiu biski foto is burbiskio dvaro smile.gif
dekui andriuskai uz isryskinima ir nuskanavima biggrin.gif

Turi tavo planaras parako. Man patinka jo piesinys labai.

QUOTE(sayonara @ 2009 11 24, 14:10)
bandžiau ir pusę rato, ir trečdalį, ir visą. stringa. abi. su keliom juostom pabandžiau skirtingo storumo. strin-ga.smile.gif

O bandei kampukus pakirpt? Man kaiserio spiralese irgi strigdavo. 24 kadru juosta dar nieko, o 36 niekaip nelysdavo. Pradejau kirpt juostos kampus, problema issisprende. Uztenka vos vos uzapvalint.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 24, 14:19)
O bandei kampukus pakirpt? Man kaiserio spiralese irgi strigdavo. 24 kadru juosta dar nieko, o 36 niekaip nelysdavo. Pradejau kirpt juostos kampus, problema issisprende. Uztenka vos vos uzapvalint.

apvalint nebandžiau. o kišt bandžiau ir visai neliestą, ir nukirptą. bet stringa net ne pačioje pradžioje.. pastumi truputį - ir kirdych, suplėšo perforaciją.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 24, 14:21)
apvalint nebandžiau. o kišt bandžiau ir visai neliestą, ir nukirptą. bet stringa net ne pačioje pradžioje.. pastumi truputį - ir kirdych, suplėšo perforaciją.

Tas pats buvo man su kaiseriu. Pabandyk nukirpus ta siauresni gala, kampus pakirpt. Gal pades.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 24 lapkričio 2009 - 14:24
QUOTE(sillwio @ 2009 11 24, 14:24)
Tas pats buvo man su kaiseriu. Pabandyk nukirpus ta siauresni gala, kampus pakirpt. Gal pades.

teks bandyt.. 4u.gif
Atsakyti
Įmečiau keletą nuotraukų iš meeto.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 24, 22:17)
Įmečiau keletą nuotraukų iš meeto.

gal nepatikesi, bet man LABAI GRAZU sios tavo nuotraukos. kai kurios isvis super, bet ir visuma, negaliu viska isreiksti, bet tokie artimi rakursai, momentai, zmoniu reakcija i tave kzk l.naturali thumbup.gif va atejo mintis - jos tokios, kuriose lengva sudalyvauti, i jas "ieiti", pajusti kaip buvo.
Atsakyti
Sillwio, tavo foto superinės. Tikrai. Pritariu viskam, ką parašė Gaziulka. 4u.gif Norėčiau atspausdintų su savim ir dar kokių kelių ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 24, 23:34)
Sillwio, tavo foto superinės. Tikrai. Pritariu viskam, ką parašė Gaziulka.  4u.gif Norėčiau atspausdintų su savim ir dar kokių kelių ax.gif  wub.gif

o galima noreti? bigsmile.gif tada ir as kai kuriu labai noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 11 25, 01:20)
o galima noreti? bigsmile.gif tada ir as kai kuriu labai noreciau rolleyes.gif

Nežinau ar galima unsure.gif pabandžiau biggrin.gif lėva turėti skaitmeninius tokio pobūdžio kadrus. O kaip iš Edvardo pasiimti juostelę man pasakyk? g.gif užtat ir pabandžiau užsinorėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 25, 00:31)
Nežinau ar galima unsure.gif pabandžiau biggrin.gif lėva turėti skaitmeninius tokio pobūdžio kadrus. O kaip iš Edvardo pasiimti juostelę man pasakyk? g.gif užtat ir pabandžiau užsinorėti biggrin.gif

Nu as visa nakti labai noresiu, is ryto ziuresim, ar issipildys biggrin.gif
ir sillwio gi pats slapiai spausdina, nu susilydyciau vietoj nuo tokiu rolleyes.gif
Atsakyti
sillwio - unreal. jausmingos ir puikios foto. 4u.gif
Atsakyti
Balzamas mano ausims smile.gif Aciu. Nuotraukas spausdinsiu kazkada, tik nezinau kada, bet pageidavimus priimu smile.gif
Atsakyti