tiesa, prieš kurį laiką išbandžiau ir aš žoles :
QUOTE(sayonara @ 2009 11 24, 10:01)
aš tuoj papildysiu albumą dar keliom foto iš meeto, bitė operatyviai nuskenavo plačias
greičiau tik
QUOTE(Sansara @ 2009 11 24, 10:04)
manęs aplamai beveik nėra net modelį dėmesiui pritraukti atsinešiau, ale nesuveikė reik "muklintis" lūpas, ne kitaip
Papildyta:
sayon - foto puikios.
Papildyta:
sayon - foto puikios.
pas mane siauroje iš studijos yra kelios Tavo su mažiuku, bet jau tokios befokusinės, kad net pikta.. todėl ir nerodžiau.. bet jei norėsi, galėsiu atsiųsti. šeimos albumui juk taikomi švelnesni kriterijai.. bent jau aš bile kokias šeimos albuman dedu..
sayonara, žinai išbandžiau bakelį. Tai siaurą juostą ir man glamžo , o plačią liuksiškai susuka. Šiaip fainas, platus. Fiksažo pirmą kartą per mažai buvau pasigaminusi (kažkaip maniau,kad užteks tai talpai),tai ekstra nubėgau pagaminti, kad apsemtų juostelę
aš turiu 4 naujus bakelius su mano tamsaus kambario iranga atkeliavusius is siaures. tik dar nezinau ar ko gero turiu vienas petersono, tai tikrai. kiti iprasti, nevartomi, bet skirtingu dydziu. gal pritaikysiu sau ka
turiu biski foto is burbiskio dvaro
dekui andriuskai uz isryskinima ir nuskanavima
mylimiausia ir labiausiai laukta iš šios juostos
dar stadija, nieko nėr verto įamžinti, nepraeita
turiu biski foto is burbiskio dvaro
dekui andriuskai uz isryskinima ir nuskanavima
mylimiausia ir labiausiai laukta iš šios juostos
dar stadija, nieko nėr verto įamžinti, nepraeita
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 24, 10:23)
sayonara, žinai išbandžiau bakelį. Tai siaurą juostą ir man glamžo , o plačią liuksiškai susuka. Šiaip fainas, platus. Fiksažo pirmą kartą per mažai buvau pasigaminusi (kažkaip maniau,kad užteks tai talpai),tai ekstra nubėgau pagaminti, kad apsemtų juostelę
na aš šeštadienį toj Patersono spiralėj šviesoje bandžiau susukt blogą juostą. neina ir viskas - stringa, glamžo, plėšia.. todėl ryškinau senajame su senom spiralėm - jokių problemų. gal čia koks brokas?
QUOTE(sayonara @ 2009 11 24, 10:56)
na aš šeštadienį toj Patersono spiralėj šviesoje bandžiau susukt blogą juostą. neina ir viskas - stringa, glamžo, plėšia.. todėl ryškinau senajame su senom spiralėm - jokių problemų. gal čia koks brokas?
Ai, man irgi gerai nors tiek, kad su plačia juosta viskas tvarkoj. O siaurą aš ryšknti turiu kur.
Galvoju, kaip čia laiku meetas įvyko. Šią savaitę aš jau sėdžiu su vaikais namie. Mokykla uždaryta. Gripas siaučia konkrečiai. Labai laiku meetas..
Na niekaip nesuprantu, kame bajeris ten jum su tom siaurom patersono bakelyje Bandėt pratraukti pusę rato? Plačią man žymiai sunkiau įkišti į griovelius, nes dėl jos pločio lenkiasi ji. Na kada susitikus įdomu būtų pažiūrėt, kas ten su tom spiralėm netvarkoj...
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 24, 14:02)
Na niekaip nesuprantu, kame bajeris ten jum su tom siaurom patersono bakelyje Bandėt pratraukti pusę rato? Plačią man žymiai sunkiau įkišti į griovelius, nes dėl jos pločio lenkiasi ji. Na kada susitikus įdomu būtų pažiūrėt, kas ten su tom spiralėm netvarkoj...
bandžiau ir pusę rato, ir trečdalį, ir visą. stringa. abi. su keliom juostom pabandžiau skirtingo storumo. strin-ga.