Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Gaziulka @ 2009 11 23, 11:57)

primink skraidymo su juostom ypatumus: paprastam ar rankiniam geriau veztis? imanoma jas kaip nors apsaugot, bet kuriuo atveju gi tikrins g.gif

http://www.kodak.com...b/tib5201.shtml štai ką gamintojas rašo. pasirodo rugsėjo 11 palietė ir šią sritį verysad.gif išvada viena - neškitės 120 juostą kišenėse (su 135 nepraeis, bo metalinės kasėtės zvimbz detektoriuje). gal man su oruo uostais gerai pasitaikė, kurie dar neturėjo galingesnių x-ray (rengeno) spidulių skanerio. bet kiek pamenu vežiau ir rankiniame, ir jau eksponuotas lagamine. nu nei karto nieko panašaus nemačiau. buvau ne tik egipto bei turkijos orouostose, bet ir Briuselyje, Kopenhagoje, graikijoje keliuose net. nu nei karto jokių brukšnių ar rūko g.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 23, 11:17)
http://www.kodak.com...b/tib5201.shtml štai ką gamintojas rašo. pasirodo rugsėjo 11 palietė ir šią sritį verysad.gif  išvada viena - neškitės 120 juostą kišenėse (su 135 nepraeis, bo metalinės kasėtės zvimbz detektoriuje). gal man su oruo uostais gerai pasitaikė, kurie dar neturėjo galingesnių x-ray (rengeno) spidulių skanerio. bet kiek pamenu vežiau ir rankiniame, ir jau eksponuotas lagamine. nu nei karto nieko panašaus nemačiau. buvau ne tik egipto bei turkijos orouostose, bet ir Briuselyje, Kopenhagoje, graikijoje keliuose net. nu nei karto jokių brukšnių ar rūko g.gif

o man po pernai pasiskraidymo 3200 viena juosta buvo visa brūkšniuota, mažiau jautrios nenukentėjo.
Atsakyti
Sveikutes merginos:) Ieskau fotografiu(u) megeju ar seip pradziamoksliu fotosesjai. Noreciau nauju nuotraukyciu. Kartu sugalvotume ka idomaus, turiu pati sokiu tokiu ideju. Gal ka sudomins?

Stai mano kelios nuotraukeles

http://www.pazintys....php?m_id=267153

Veiksmas Klaipedoje. Aciu

Jei kas susidomejo rasykit i az.

Taip pat galit siulyti nebrangias fotosesijas.Aciu
Atsakyti
pirma foto gera, su šešiais buteliais alaus...nuteikia bendravimui cool.gif aš irgi alų mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 23, 16:20)
pirma foto gera, su šešiais buteliais alaus...nuteikia bendravimui cool.gif aš irgi alų mėgstu.

kaip suprantu pasirašai sesijai laugh.gif
Atsakyti
toloka g.gif be to atsakomybė didelė. rimtam gi reikalui nuotraukos bus naudojamos. a be to ūgis 171-175, panašiai kaip mano. jau sunku bus iš viršaus fotografuoti, rankos mano trumpos. o kaip gi pažinčių skelbimui ne iš viršaus? nu?

p.s. Mylaniuk, nepyk. čia klaipėdiečių nėra. pabandyk fotokūdroj (www.kudra.lt). ten yra pora...Marijus toks. labai įdomiai fotografuoja. manau tiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 23 lapkričio 2009 - 16:44
andriuska, gi ne van damm'o iesko lotuliukas.gif
beveik visus ismatavimus savo pateikei lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai labiau sudomino faktas, kad andriuska propaguoja Mariju blink.gif siaip musu Smiltis netoli Klp, bet nesu tikra, kad Mylaniukui dideliu juostiniu menu reikia.

tai del juostu, reiskia, taip: placias i kisenes (o tas tipo mazesnio galingumo, kur zmones tikrina?), o siaip nesvarbu kur deti. ir l.didelio Iso neimti.
Atsakyti
O tai... toms mano juostom, kur iš amerikės parsiskraidinau... ką? amen?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 23, 17:11)
O tai... toms mano juostom, kur iš amerikės parsiskraidinau... ką? amen?

as irgi skraidinu g.gif
bet juk anksciau ir is UK, ir is kitur skraidintos buvo ir nieko.
Atsakyti
Ant vieno siuntinio dėžės tai buvo raudoni įspėjantys lipdukai, kad foto medžiagos ir, kad saugotų nuo rentgeno. Gal kaip kitaip tada tikrina? Bet ant kitos nebuvo nieko. Juostos dar nei vienos neišfotkinau, kad pažiūrėt galėčiau g.gif
Atsakyti
įmečiau ir aš kelias foto iš susitikimo. konicos testai, taip sakant. veikia smile.gif nepatogu tik be gripo vertikaliai fotografuoti...
Atsakyti