Pupeliuk, man tai akyse stovi viena nuotrauka, daryta Rūtos. Labai gražiai tu ten atrodai. Nežemiška tokia. Ar patinki ten sau?
Papildyta:
Ale dabar dar peržiūrėjau, tai formatą skanuojant sudarkė. Išėjo iš matmenų, nuotraukų tai nekarpiau Nežinau, nelabai aš dar susitvarkau su skaneriu.
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 22, 19:42)
Aš irgi Rolei daugiau nenoriu.
tai neimsi tų 5 užsakytų?
QUOTE(Sansara @ 2009 11 22, 19:17)
tai neimsi tų 5 užsakytų?
Ale rimts, buvau pamiršusi Ar Pupeliukas jau užsakė?
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 22, 20:21)
Ale rimts, buvau pamiršusi Ar Pupeliukas jau užsakė?
mhm. ir as apmokejau jau visa deze
QUOTE(Sansara @ 2009 11 22, 20:06)
mhm. ir as apmokejau jau visa deze
Sansara, nesijaudink - tikrai paimsiu.
Na nesuprantu, kas ten jum su tom juostom blogai čia priklauso ne nuo skenerio, o nuo softo. Epsono softas tikrai žinau, kad pats ieško kadro kraštų, jei neranda - neskenuoja arba pjauna kaip nors kvailai. Silverfast pats žymiesi kadro kraštus, gali kad ir visą juostą ištisą skenuoti, ar du kadrus. Puriena, skeneris tikrai tavo normalus, pabandyk įsidėti kokį silverfast ir turėtų būti viskas tvarkoje. Maniškis canoscan ir siaurą kuo puikiausiai supranta..
Ačiū, Pupeliuk. Bandysiu Silverfast. Turiu gi kažkaip susidraugauti su skaneriu.
QUOTE(sayonara @ 2009 11 22, 23:29)
Pupeliuk, o mano dedikuotojo atveju irgi softas kaltas? nė su viena kita juosta tokių baikų nėr
Vat tavo atveju tai jauciu ne, nes juostos paemimas kitaip vyksta, cia Purienai del vid.formato daugiau.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 23, 00:11)
Vat tavo atveju tai jauciu ne, nes juostos paemimas kitaip vyksta, cia Purienai del vid.formato daugiau.
žiauriai gaila, nes juostos tikrai fainos...
jas net paima ir pradeda skenuoti visai kitaip - pervaro per visą skenerį ir iš kito galo pradeda
Rytas
primink skraidymo su juostom ypatumus: paprastam ar rankiniam geriau veztis? imanoma jas kaip nors apsaugot, bet kuriuo atveju gi tikrins
say, turi jau mano fotika darbe?
QUOTE(andriuska @ 2009 11 22, 16:44)
esu su juostom skraidęs kokius 5 kartus mažiausiai. tame tarpe rankiniame bagaže vežęs. nu nei karto jokių žymių nebuvo. manau, kad ten ne rengenas, o echoskopas stovi.
primink skraidymo su juostom ypatumus: paprastam ar rankiniam geriau veztis? imanoma jas kaip nors apsaugot, bet kuriuo atveju gi tikrins
say, turi jau mano fotika darbe?