Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(raige @ 2009 11 21, 12:20)
c330, su pentaprizme ir su 80 mm ir 50 mm objektyvais smile.gif

Eisiu paskaityt ką kažkada apie skanerius prikalbėjot, bo mano kaime tai nieks plačių neskenuoj  schmoll.gif

pavydžiu, ir visai ne baltai.. bet ir ne juodai.. tamsiai pilkai, tskant, šlapio asfalto spalvos pavydu smile.gif

sillwio, jau tiutiū iš Lietuvos? saugios kelionės ir prisiregistruok, kai grįšit namo..wink.gif
Atsakyti
Gaziulka, va tos dvi foto, kuriomis aš esu 100% patenkinta, man jos labai gražios, dar yra kelios, kur visai nieko, bet taip ne 100% biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
išryškinau abi siauras juosteles, kabo, džiūsta abi.
ant adox'o - tokia pati juosta kaip ant vakar paimtos plačios rollei. per visus kadrus. schmoll.gif
žodž.. man atėjo maaaaaakkksimąlių išbandymų meeetas sad.gif tongue.gif
Atsakyti
įmečiau kelis savo kadrus iš adoxo, per kurį eina juosta. rollei tebeskenuoju. doh.gif
niekada daugiau nebepirksiu rollei. labai gaila, graži juosta, bet bet bet.. šita plonoji su S raidele skenuojasi tragiškai, užkniso - nė vieno kadro nesu nuskenavus pilno, visada per du kadrus pavaro. o planšetinio nebeturiu, tik dedikuotą.. tai jeigu bus kada nors kokių genialių kadrų biggrin.gif tai prašysiu, kad kas nors kitas nuskenuotų, nes pati - deja biggrin.gif

o gal kas nors, kas turi planšetinį, nori keisti savo normalias jb juostas į mano nuostabiąsias rollei retro? biggrin.gif jų tebeturiu 10.. ryškinasi ilfotec'e normaliai, tik skenuoti reik su planšetiniu..sad.gif
Atsakyti
Pupeliuk, macius abi, l.mielos, bet negaliu pasakyt, kad is ju suprantu, kokia tu sau patinki smile.gif aj, ka cia ir suprasi, savo paciu foto atzvilgiu mes visi turbut subjektyvus irnesakyk.gif Patinka tavo placios is meet'o mirksiukas.gif Kava ir Svema turiu omeny, tik sia savaite nez kaip su laiku, o paskui biski isvaziuoju. Nu bet susiderinsim prie progos smile.gif

say, o tai adox irgi oro uosto spinduliu gavo? tu su jom keliavai kazkur, kame cia bajeris g.gif o plati, kur neeksponuota, kai isiminejai, tai juk buvo i kita puse persivyniojus g.gif kaip galejo buti neeksponuota?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 11 22, 10:39)
Pupeliuk, macius abi, l.mielos, bet negaliu pasakyt, kad is ju suprantu, kokia tu sau patinki smile.gif aj, ka cia ir suprasi, savo paciu foto atzvilgiu mes visi turbut subjektyvus irnesakyk.gif Patinka tavo placios is meet'o mirksiukas.gif Kava ir Svema turiu omeny, tik sia savaite nez kaip su laiku, o paskui biski isvaziuoju. Nu bet susiderinsim prie progos smile.gif

say, o tai adox irgi oro uosto spinduliu gavo? tu su jom keliavai kazkur, kame cia bajeris g.gif  o plati, kur neeksponuota, kai isiminejai, tai juk buvo i kita puse persivyniojus g.gif kaip galejo buti neeksponuota?

siaura adox (vakarykštė) - nežinau, siųsta ar tik ne praėjusiais metais su andriuškos užsakymu. kitos juostos iš tos dėžutės pasižymėjo plėmais, o ne juostomis biggrin.gif
o ta plati rollei - mistika. viskas buvo tvarkinga, bet procentras turėjo paaiškinimą - neeksponuota.
žodžiu, auksinė taisyklė - ryškink pati, bus mažiau bėdos. doh.gif
Atsakyti
esu su juostom skraidęs kokius 5 kartus mažiausiai. tame tarpe rankiniame bagaže vežęs. nu nei karto jokių žymių nebuvo. manau, kad ten ne rengenas, o echoskopas stovi. o įdėti juostos atvirkščiai į mamke to nepastebėjus kažin ar įmanoma. kai išėminėjai iš kart būtum pastebėjusi - būtų juodas rakordas ir tos juostelės, kurią reik paseilėti nebūtų. ji viduje būtų susukta. ar juosta neeksponuota ir išryškinta iš kart matosi - numeriukai kadrų yra, vaizdo nėra. jei nėra numeriukų - juosta neryškinta ir atfiksuota.

Inc. - fiksažas pas mane namuose tik pradėtas buvo, tai neįdėjau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 21, 12:33)
sillwio, jau tiutiū iš Lietuvos? saugios kelionės ir prisiregistruok, kai grįšit namo..wink.gif

Prisiduodu - jau Švedijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 22, 18:32)
Prisiduodu - jau Švedijoj smile.gif

reaktyvinis
Atsakyti
nekitaip. matei juk - vienos pakopos raketą ant stogo vežės smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir aš sudėjau savo nuotraukas. Turiu skanerį, tai jau laiminga. Bet toji Rolei ir mane užkniso. Skanavosi ne taip kaip pas Sayonarą, bet irgi be ryšio - tai pusė kadro, tai užsiklojo vienas ant kito. Epson V 500 pas mane - planšetinis,bet irgi nemylintis Rolei. Tai teko sukarpyti po vieną ir tada jau pagaliau nuskanavo. Bet darbo tai ojojoi.. Aš irgi Rolei daugiau nenoriu. Epsoniukas vidutinio formato juostą skanuoja gražiai. Siaurą - ne taip gražiai. O dėl mano nuotraukų iš meeto : daug sujudintų kadrų dėl per ilgo išlaikymo, per mažai eksponuotų irgi... Sudėjau ne visas, nes dar bus iš juostelių, kurias reikia pabaigti.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 22, 18:39)
nekitaip. matei juk - vienos pakopos raketą ant stogo vežės smile.gif

O mums sakei, kad ten valtis g.gif
Atsakyti