Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Nu ka ka, smagu biggrin.gif Sedziu ir pavydziu dabar biggrin.gif
Sillwio, kai jau suplanuosi, kada vasara atvyksit, tai garisia sakyk, gal ir man pavyks papalanuot ''ant to laiko'' biggrin.gif

Nu ka, einu toliau pavydet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 20, 15:33)
nereikia tau jų (vaidinasi liežuviais berods"tongue"). nebent patinka subraižyti negatyvai. ir jei pirkti - tai tik naujus. bu naudotame daugiau šansų, kad bus pažeidimų paviršiuje ir atitinkamai dryžių (atsibodo ieškoti dryžuotų paviršių ir mechaniškai šopinti kadrus nutarėme? cool.gif ).

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ne, tai aš naujų ir noriu smile.gif

tebekliedžiu meet'u biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, aš irgi kliedžiu. Ir kliedėsiu iki sekančio.

wyshnia, būtinai iš anksto. Vasaros atostogos planuojamos žiemą, taigi tiksliai pasakysiu, kada būsiu. Tarp kitko, kalėdų ir naujų važiuoju sutikt į londoną. Gal sakau, vietiniai ir ne tik vietiniai, kokį meetuką tarp švenčių? smile.gif
Atsakyti
Žinokit Raiginą meetas paveikė biggrin.gif Nusipirko Mamiya biggrin.gif Pasidėsim po eglute kalėdoms biggrin.gif
Atsakyti
o man gedulas.

iš trijų plačių meeto juostų:
viena gana normali
antra su skrydžio žymėmis per visus kadrus. mergaitė iš procentro sako, kad juosta garantuotai ragavo oro uosto spindulių.
trečia tuščia. ta iš studijos..sad.gif sako, net neeksponuota. tai tipo reik suprast, blogai buvo mamiyon įdėta sad.gif

liko dvi siauros juostos. nepalikau procentre, pasitikėjimo nebė..smile.gif) pati ryškinsiu arba krisiu kam nors į kojas biggrin.gif ten ir gatvės, ir kavinės yra, ir studijos.

p.s. meetu vis tiek kliedžiu biggrin.gif mano optimizmo niekas nesugadins biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi l.patiko, ir irgi labai pavargus vakar buvau smile.gif

ismokau kelis dalykus:
is sayonaros - nurodyti modeliui, kur nori matyti jo zvilgsni. niekada tuo nesinaudojau.
is studijos - kad gali tureti fotografavimui koki tik nori kuna, veidus ir sviesas, bet jeigu neturi idejos, tai.. dry.gif
is modelio patirties - fotografas, zinantis ka daro, yra geris rolleyes.gif
dar sio bei to is ms, bet tai sunku ivilkti i zodzius smile.gif
kzk dar, bet pamirsau biggrin.gif

mano foto deti galima, maniskes (kai ka parodysiu) irgi dekit kur norit.
isryskinau placia - Emilija, man atrodo, kavos tau neteks man statyt tongue.gif is to ka matau plika akim 1/3 kadru - fokusas grybas, kita 1/3 - ekspozicija grybas, paskutines 1/3 - so so. bet objektyvas paiso graziai. siaura isryskinau, veliau paskenuosiu.
Atsakyti
ne, nu skenuot ta Retro 400S yr kzkos absoliutus kreatyvas doh.gif ka nori ima, nenori - ne, kaip nori perkloja, sea cia man subtilioj sviesoj isvis apsimeta kad neaptinka, zd doh.gif

p.s. pupeliuk, idek kur nors tas dvi foto, kur tu sau patinki (kudroj prie nevertinamu ar dar kur). l jau smalsu patapo dry.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 20 lapkričio 2009 - 22:08
gaz, ka nors zodziais nenusakomo neigiamo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 11 20, 23:04)
gaz, ka nors zodziais nenusakomo neigiamo?smile.gif

nei teigiamo, nei neigiamo. kz apie busena fotografuojant.

nu va, savo dziazus irgi sudejau i fotki, kur ir Sea. su placia tai nervai neatlaike. reiks kzk kitaip galvot.
sita, aisku, konceptualiausia tongue.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 11 21, 01:56)
nei teigiamo, nei neigiamo. kz apie busena fotografuojant.

nu va, savo dziazus irgi sudejau i fotki,  kur ir Sea. su placia tai nervai neatlaike. reiks kzk kitaip galvot.
sita, aisku, konceptualiausia tongue.gif

Kavos už tą "darbinę" foto, tai statau tau smile.gif ir gali kada pas mane nusiskenuoti plačias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 20, 19:02)
Žinokit Raiginą meetas paveikė biggrin.gif Nusipirko Mamiya biggrin.gif Pasidėsim po eglute kalėdoms biggrin.gif

sveikinimai. kokią nukovėt? smile.gif

Gaziulka, konceptuali nuotrauka tikrai biggrin.gif ir tos iš fotki kokios fainos..

kaip man gaila tos juostos iš mamkos, kuri tipo neeksponuota..sad.gif iš studijos kaip tik..sad.gif tai iš studijos bus tik siauroje kažkas, net neaišku, kas..sad.gif
ir išvis.. noriu mamiyos ir plačių skenerio sad.gif nes dabar gryns nervas - prifotkini, išryškina ir... ir stop'as..smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 lapkričio 2009 - 12:18
c330, su pentaprizme ir su 80 mm ir 50 mm objektyvais smile.gif

Eisiu paskaityt ką kažkada apie skanerius prikalbėjot, bo mano kaime tai nieks plačių neskenuoj schmoll.gif
Atsakyti