Nu ka ka, smagu Sedziu ir pavydziu dabar
Sillwio, kai jau suplanuosi, kada vasara atvyksit, tai garisia sakyk, gal ir man pavyks papalanuot ''ant to laiko''
Nu ka, einu toliau pavydet
QUOTE(andriuska @ 2009 11 20, 15:33)
nereikia tau jų (vaidinasi liežuviais berods"tongue"). nebent patinka subraižyti negatyvai. ir jei pirkti - tai tik naujus. bu naudotame daugiau šansų, kad bus pažeidimų paviršiuje ir atitinkamai dryžių (atsibodo ieškoti dryžuotų paviršių ir mechaniškai šopinti kadrus nutarėme? ).
ne, tai aš naujų ir noriu
tebekliedžiu meet'u
Žinokit Raiginą meetas paveikė Nusipirko Mamiya Pasidėsim po eglute kalėdoms
o man gedulas.
iš trijų plačių meeto juostų:
viena gana normali
antra su skrydžio žymėmis per visus kadrus. mergaitė iš procentro sako, kad juosta garantuotai ragavo oro uosto spindulių.
trečia tuščia. ta iš studijos.. sako, net neeksponuota. tai tipo reik suprast, blogai buvo mamiyon įdėta
liko dvi siauros juostos. nepalikau procentre, pasitikėjimo nebė..) pati ryškinsiu arba krisiu kam nors į kojas ten ir gatvės, ir kavinės yra, ir studijos.
p.s. meetu vis tiek kliedžiu mano optimizmo niekas nesugadins
iš trijų plačių meeto juostų:
viena gana normali
antra su skrydžio žymėmis per visus kadrus. mergaitė iš procentro sako, kad juosta garantuotai ragavo oro uosto spindulių.
trečia tuščia. ta iš studijos.. sako, net neeksponuota. tai tipo reik suprast, blogai buvo mamiyon įdėta
liko dvi siauros juostos. nepalikau procentre, pasitikėjimo nebė..) pati ryškinsiu arba krisiu kam nors į kojas ten ir gatvės, ir kavinės yra, ir studijos.
p.s. meetu vis tiek kliedžiu mano optimizmo niekas nesugadins
Man irgi l.patiko, ir irgi labai pavargus vakar buvau
ismokau kelis dalykus:
is sayonaros - nurodyti modeliui, kur nori matyti jo zvilgsni. niekada tuo nesinaudojau.
is studijos - kad gali tureti fotografavimui koki tik nori kuna, veidus ir sviesas, bet jeigu neturi idejos, tai..
is modelio patirties - fotografas, zinantis ka daro, yra geris
dar sio bei to is ms, bet tai sunku ivilkti i zodzius
kzk dar, bet pamirsau
mano foto deti galima, maniskes (kai ka parodysiu) irgi dekit kur norit.
isryskinau placia - Emilija, man atrodo, kavos tau neteks man statyt is to ka matau plika akim 1/3 kadru - fokusas grybas, kita 1/3 - ekspozicija grybas, paskutines 1/3 - so so. bet objektyvas paiso graziai. siaura isryskinau, veliau paskenuosiu.
ismokau kelis dalykus:
is sayonaros - nurodyti modeliui, kur nori matyti jo zvilgsni. niekada tuo nesinaudojau.
is studijos - kad gali tureti fotografavimui koki tik nori kuna, veidus ir sviesas, bet jeigu neturi idejos, tai..
is modelio patirties - fotografas, zinantis ka daro, yra geris
dar sio bei to is ms, bet tai sunku ivilkti i zodzius
kzk dar, bet pamirsau
mano foto deti galima, maniskes (kai ka parodysiu) irgi dekit kur norit.
isryskinau placia - Emilija, man atrodo, kavos tau neteks man statyt is to ka matau plika akim 1/3 kadru - fokusas grybas, kita 1/3 - ekspozicija grybas, paskutines 1/3 - so so. bet objektyvas paiso graziai. siaura isryskinau, veliau paskenuosiu.
QUOTE(_ms_ @ 2009 11 20, 23:04)
gaz, ka nors zodziais nenusakomo neigiamo?
nei teigiamo, nei neigiamo. kz apie busena fotografuojant.
nu va, savo dziazus irgi sudejau i fotki, kur ir Sea. su placia tai nervai neatlaike. reiks kzk kitaip galvot.
sita, aisku, konceptualiausia
QUOTE(Gaziulka @ 2009 11 21, 01:56)
nei teigiamo, nei neigiamo. kz apie busena fotografuojant.
nu va, savo dziazus irgi sudejau i fotki, kur ir Sea. su placia tai nervai neatlaike. reiks kzk kitaip galvot.
Kavos už tą "darbinę" foto, tai statau tau ir gali kada pas mane nusiskenuoti plačias
QUOTE(raige @ 2009 11 20, 19:02)
Žinokit Raiginą meetas paveikė Nusipirko Mamiya Pasidėsim po eglute kalėdoms
sveikinimai. kokią nukovėt?
Gaziulka, konceptuali nuotrauka tikrai ir tos iš fotki kokios fainos..
kaip man gaila tos juostos iš mamkos, kuri tipo neeksponuota.. iš studijos kaip tik.. tai iš studijos bus tik siauroje kažkas, net neaišku, kas..
ir išvis.. noriu mamiyos ir plačių skenerio nes dabar gryns nervas - prifotkini, išryškina ir... ir stop'as..)
c330, su pentaprizme ir su 80 mm ir 50 mm objektyvais
Eisiu paskaityt ką kažkada apie skanerius prikalbėjot, bo mano kaime tai nieks plačių neskenuoj
Eisiu paskaityt ką kažkada apie skanerius prikalbėjot, bo mano kaime tai nieks plačių neskenuoj