Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Andriuska, kad ne as jus su suglaustom kojytem fotografavau 4u.gif Inc man atrodo jus fotografavo 4u.gif

p.s nuotraukas keliu i www.fotki.com pazengusiuju albuma i susitikimu skyriu 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, vaje kaip patiko šios taviškės kur sudėjai thumbup.gif Tos studijinės ir kitos wub.gif Žolės tau gražiai išeina, bet žmonės daug daug gražiau bigsmile.gif

Nu kokie smagūs įspūdžiai thumbup.gif
Atsakyti
sveiki sveiki, ačiū, chebryte, už tokį jėgišką mytą. lauksiu dabar to vasarinio su Vandamų fotosesijom lotuliukas.gif

keliu ir aš ką turiu prifotkinus
Atsakyti
Į FK įdėjau ir Astos ir GAziulkos portretus nesiklausus 4u.gif GAl nesupyksit labai ax.gif
Atsakyti
leidžiu į kelnes nuo nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
aha, ypač Nr.5 lotuliukas.gif vos ne "nieko negirdžiu, nieko nematau, nieko nesakau" tik kiek kitoje vietoje rankos....padai žaismingai atrodo dar.
Atsakyti
aha, Inc labai juokingos foto lotuliukas.gif Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Kokios nuotraukos biggrin.gif 4u.gif Gaila, kad nesudalyvavau, deja negalejau del asmeniniu priezasciu smile.gif Raige sorry, kad pavedziau del juostu. Jei dar reiks pirmadieni vaziuosiu sau pirkt, nes nebeturiu tai paimsiu smile.gif pasakyk tik ar dar reik.
Atsakyti
kas žinot, kur rasti daikčiukus juostoms, kurių pagalba nubraukiamas vanduo nuo juostos (ir siauros, ir plačios)? kaip jie vadinasi angliškai? kaip jų ieškoti? sorry, jei blondiškas klausimas - niekada neužsifiksavo pavadinimas. bigsmile.gif
Atsakyti
nereikia tau jų (vaidinasi liežuviais berods"tongue"). nebent patinka subraižyti negatyvai. ir jei pirkti - tai tik naujus. bu naudotame daugiau šansų, kad bus pažeidimų paviršiuje ir atitinkamai dryžių (atsibodo ieškoti dryžuotų paviršių ir mechaniškai šopinti kadrus nutarėme? cool.gif ).

vsio. varau medalių. savaitgalį kažin ar prisijungsiu. laukiu kitų foto.
Atsakyti
Zitlali, labai norėjau tave pamatyt. Dėl juostų - smulkmena, bet jei važiuosi ir bus, paimk plačių ir man. Ačiū. smile.gif

Buvau mažeikiuose spaudos fotografų parodoj ir sutikau ten tokį Tirliką (efoto jis aktyvus, gal ir kūdroj). Parsivežiau iš jo vieną žodį. Sako: man tai smagiausia fotkint į filmelę biggrin.gif

Tai, paimk, Zitlali man dėžutę tų filmelių, jei nebus dėžutės tai kiek bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 20 lapkričio 2009 - 16:08
QUOTE(raige @ 2009 11 20, 16:41)
Zitlali, labai norėjau tave pamatyt. Dėl juostų - smulkmena, bet jei važiuosi ir bus, paimk plačių ir man. Ačiū. smile.gif

Buvau mažeikiuose spaudos fotografų parodoj ir sutikau ten tokį Tirliką (efoto jis aktyvus, gal ir kūdroj). Parsivežiau iš jo vieną žodį. Sako: man tai smagiausia fotkint į filmelę biggrin.gif

Tai, paimk, Zitlali man dėžutę tų filmelių, jei nebus dėžutės tai kiek bus  biggrin.gif

ok smile.gif manau bus dar progu pasimatyti, sekanciame bet kokiu atveju dalyvausiu smile.gif tiesa, kada rezultatai bus juosteliu poroje fotografuotu?
Atsakyti