Andriuska, kad ne as jus su suglaustom kojytem fotografavau Inc man atrodo jus fotografavo
p.s nuotraukas keliu i www.fotki.com pazengusiuju albuma i susitikimu skyriu
Pupeliuk, vaje kaip patiko šios taviškės kur sudėjai Tos studijinės ir kitos Žolės tau gražiai išeina, bet žmonės daug daug gražiau
Nu kokie smagūs įspūdžiai
Nu kokie smagūs įspūdžiai
sveiki sveiki, ačiū, chebryte, už tokį jėgišką mytą. lauksiu dabar to vasarinio su Vandamų fotosesijom
keliu ir aš ką turiu prifotkinus
keliu ir aš ką turiu prifotkinus
Į FK įdėjau ir Astos ir GAziulkos portretus nesiklausus GAl nesupyksit labai
aha, ypač Nr.5 vos ne "nieko negirdžiu, nieko nematau, nieko nesakau" tik kiek kitoje vietoje rankos....padai žaismingai atrodo dar.
aha, Inc labai juokingos foto Liuks
nereikia tau jų (vaidinasi liežuviais berods"tongue"). nebent patinka subraižyti negatyvai. ir jei pirkti - tai tik naujus. bu naudotame daugiau šansų, kad bus pažeidimų paviršiuje ir atitinkamai dryžių (atsibodo ieškoti dryžuotų paviršių ir mechaniškai šopinti kadrus nutarėme? ).
vsio. varau medalių. savaitgalį kažin ar prisijungsiu. laukiu kitų foto.
vsio. varau medalių. savaitgalį kažin ar prisijungsiu. laukiu kitų foto.
Zitlali, labai norėjau tave pamatyt. Dėl juostų - smulkmena, bet jei važiuosi ir bus, paimk plačių ir man. Ačiū.
Buvau mažeikiuose spaudos fotografų parodoj ir sutikau ten tokį Tirliką (efoto jis aktyvus, gal ir kūdroj). Parsivežiau iš jo vieną žodį. Sako: man tai smagiausia fotkint į filmelę
Tai, paimk, Zitlali man dėžutę tų filmelių, jei nebus dėžutės tai kiek bus
Buvau mažeikiuose spaudos fotografų parodoj ir sutikau ten tokį Tirliką (efoto jis aktyvus, gal ir kūdroj). Parsivežiau iš jo vieną žodį. Sako: man tai smagiausia fotkint į filmelę
QUOTE(raige @ 2009 11 20, 16:41)
Zitlali, labai norėjau tave pamatyt. Dėl juostų - smulkmena, bet jei važiuosi ir bus, paimk plačių ir man. Ačiū.
ok manau bus dar progu pasimatyti, sekanciame bet kokiu atveju dalyvausiu tiesa, kada rezultatai bus juosteliu poroje fotografuotu?