Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 20, 09:31)
Pritariu Kristinai. TAi buvo geriausiai sumanytas ir įgyvendintas susitikimas 4u.gif Ačiū Andriui už mintį pabūti studijoj.
Mano nuotraukos bus neužilgo, vakar ploviau spalvotas, tie visoki š nusiplovė, bet juostos apdergtos, kaip ir reikėjo tikėtis biggrin.gif bet dzin, ne šedevrai ten. Tai pat labai skubėjau skenuoti j/b juostą, tai čiupinėdama ar jau išdžiūvo, apčiupinėjau juostą, nuėmiau dar vos vos drėgną, tai irgi  gavosi apdergta doh.gif na žodžiu iš tos skubos...

Jau greit greit įkelsiu nuorodą smile.gif

pofig tie apdergimai, esmę rodyk biggrin.gif

jo, o Andriui tikrai reik padėkot (už idėjas, pastangas ir dar už tai, kad parodė, jog ne mažiau už mane kalbėt moka biggrin.gif)..smile.gif ai, visiems. man labai faina buvo..smile.gif sprendžiu pagal tai, KAIP darban nesinorėjo..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 lapkričio 2009 - 09:41
o aš apie meeto gerumą sprendžiu iš to, kad nusikaliau kaip paskutinis ciuciukas, bet nei kiek dėl to neabidna ir gera buvo po tokios sunkios fiziškai dienos jausti emocinį pakylėjimą thumbup.gif (nugarai amen dar keliom dienom nuo tado tąsymo doh.gif užtat fotiką dar tvirčiau laikysiu lotuliukas.gif )
tikrai ačiū ypatingas Andriuškai 4u.gif suroganizuota superduper. ir į temą, ir prasiblaškymui, o dėl to kad diena buvo ilga ir fotografavimai aptarti, vakare puikiai radom kalbų ir iš kitų temų lotuliukas.gif
raigei medalis už atvykimą (aš tingėčiau tiek km važiuot...) 4u.gif smagumėlis kad atvykot

laukiu foto ir nusirašau savaitgaliui 4u.gif
Atsakyti
Na štai, mano keli išspausti kadrai. Vyrų mano meetė praktiškai nebuvo, tik Edvardas prašmėžavo pietuose biggrin.gif

Nuotraukos

Ta fuji 800 poprasčiai skenuojasi. Nors matosi tikrai ir eksponuota gerai, ir spalvos normalios, bet skenerio automatika grybą pjauna ir kontrasto prideda, dar kažko su spalvom prireguliuoja..

Gaziulka, turiu Svema juostelių, užeik kada prie progos. Gal dar kas norit?
Atsakyti
kosminės nuotraukos bigsmile.gif

kaip man trūko dar pusdienio laisvės ax.gif labai smagu buvo susitikti. o studijoj laikas kaip dingo, tai net nepastebėjau. gerai, kad žadintuvą buvau nusistačius, o tai ir vaikus pamiršus būčiau hihihi.gif
Atsakyti
Aš tai širdy juokiausi, kad keletą metų bent jau aktyviai skaitau "mokomės fotografuoti", o sudalyvavau (na, bent jau imbierinėj daly) juostininkų meete, turėdama vieną juostą savo karjieroj ir iš jos vieną kadrą biggrin.gif Juostinykė didžioji biggrin.gif

Kadangi visus beveik buvau mačius fotkėse, tai labai didelių staigmenų man nebuvo. Nors santykis su Sea matyt abipusis - aš ją irgi kiek kitaip įsivaizdavau biggrin.gif Ne išvaizdos prasme.

Say tai kaip nupiešta - kokią įsivaizdavau, tokia ir buvo. Ir Inc, ir Andrius, ir Sansara. Sillwio čiut buvo staigmena. O su kitais mažiau teko bendraut sad.gif

Atsakyti
4u.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 20 lapkričio 2009 - 10:34
Emilija, ar galiu paprašyti negatyvų su savim visų?.. noriu atsispausdinti... kokios fainos visos foto biggrin.gif prašysiu ir leidimo profiliuose naudoti biggrin.gif

Sea biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 lapkričio 2009 - 10:21
Labas rytas. Geriu kavutę, mėgaujuosi nuotraukomis ir vakarykščiais prisiminimais. Ačiū visiems 4u.gif Man tai vienos dienos buvo maža. Ir pafotkint ir pablevyzgot, nors nusikaliau nerealiai. Sayonara, tavęs ir vėl prašau 4u.gif - kai gausi negatyvus iš Emilijos - atspausdink ir mano feisą - imbierine arbata pavaišinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 20, 10:26)
Labas rytas. Geriu kavutę, mėgaujuosi nuotraukomis ir vakarykščiais prisiminimais. Ačiū visiems  4u.gif Man tai vienos dienos buvo maža. Ir pafotkint ir pablevyzgot, nors nusikaliau nerealiai. Sayonara, tavęs ir vėl prašau  4u.gif  - kai gausi negatyvus iš Emilijos - atspausdink ir mano feisą - imbierine arbata pavaišinsiu  mirksiukas.gif

Puriena, ok biggrin.gif
ale negi nematei, kaip man ta arbata galvon kalė..?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 20, 10:32)
Puriena, ok biggrin.gif
ale negi nematei, kaip man ta arbata galvon kalė..?? biggrin.gif

Nemačiau. Per toli viena nuo kitos buvom smile.gif .
Atsakyti
jep, buvo super smagu ir labai gaila išsiskirti. aš jau pradedu laukti vasaros, kadangi sillwio pažadėjo atvykti ilgesniam laikui. galima bus padaryti grandmytą su išvyka į gamtą, pleneru (gal realizuosim studijoje neįgyvendintus sumanymus, juk turim laiko pasitobulinti kūno linijas, a ne mirksiukas.gif ) ir ilgu afterparty prie laužo.

laukiu foto (o jų turi būti tieks daug, bo juostelės buvo keičiamos kaip apkabos per mūšį). Sea ir Inc, laukiu ir tų studijinių-skaitmeninių, ypač kur Sayonara su sillwio taip gražiai sėdėjo biggrin.gif , -ms- leikinių kadrų, Gaziulkos kadrų, darytų tuo monstrišku objektyvu vakarinėje dalyje ir visų kitų nepaminėtų, bet nuoširdžiai fotografavusių. man smagu buvo visus matyti apsikarsčiusius aparatais (vien scena prie angelo ko buvo verta) ir drąsiai fotografuojančius praeivius bei piktus šunis. pats gi džiaugiausi nesinešdamas nei vieno aparato ir tuom, kad nereiks nieko ryškinti ir skanuoti cool.gif ačiū.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 20, 10:37)
jep, buvo super smagu ir labai gaila išsiskirti. aš jau pradedu laukti vasaros, kadangi sillwio pažadėjo atvykti ilgesniam laikui. galima bus padaryti grandmytą su išvyka į gamtą, pleneru  (gal realizuosim studijoje neįgyvendintus sumanymus, juk turim laiko pasitobulinti kūno linijas, a ne mirksiukas.gif ) ir ilgu afterparty prie laužo.

laukiu foto (o jų turi būti tieks daug, bo juostelės buvo keičiamos kaip apkabos per mūšį). Sea ir Inc, laukiu ir tų studijinių-skaitmeninių, ypač kur Sayonara su sillwio taip gražiai sėdėjo biggrin.gif , -ms- leikinių kadrų, Gaziulkos kadrų, darytų tuo monstrišku objektyvu vakarinėje dalyje ir visų kitų nepaminėtų, bet nuoširdžiai fotografavusių. man smagu buvo visus matyti apsikarsčiusius aparatais (vien scena prie angelo ko buvo verta) ir drąsiai fotografuojančius praeivius bei piktus šunis. pats gi džiaugiausi nesinešdamas nei vieno aparato ir tuom, kad nereiks nieko ryškinti ir skanuoti cool.gif  ačiū.

oh tai ačiū už "kūno linijų tobulinimą" biggrin.gif biggrin.gif

mano juostos atiduotos ryškint, ale kadangi neturiu plačios juostos skenerio, tai.. aaaa... teks laukt..smile.gif)) siauros, aišku, bus greičiau smile.gif
Atsakyti