Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

As tai siulau kazkam imt ir nusprest, nes kiek zmoniu tiek nuomoniu del vietos ir pan. As pvz gedo jazz'o kaip tik nemegstu tongue.gif Parkuotis ner kur, zmoniu istisai pilna smile.gif nors siaip tai jokio skirtumo, prisitaikysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 lapkričio 2009 - 15:06
gal pradžioj nuspręskim, kur tiksliai ir kada ryte susitinkam, o tada jau vakarui artėjant spręsim, kur eiti..?
nes man pvz. kol kas nėra aišku, kada tiksliai aš rytoj ryte turu stovėt prie sporto rūmų biggrin.gif
Atsakyti
na mes lyg ir tarėmės apie 9. jei kas vėluos, tai kos 30 min nebėda. vyks turto dalybos, galiausiai manau, kad sillwio bus įdomu užsukti į juozapavičiaus g. parduotuvę juostelių pasižiūrėti (kainos juk geros). tai kad grąžinu trumpam patriarchatą ir skelbiu - renkames rytoj nuo 9 iki 9.30 stovėjimo aikštelėje priešais sporto rūmus. konkretaus taško nenurodysiu. ieškoti moterų grupelės su 1-2 vyriškais (pažinsit iš labai protingų ir gerų akių cool.gif ). toliau, pasibaigus laikui (9.30) pasidalinę ekipažais sėsim į kelias mašinas ir pajudėsim ekskursijon po miestą. pietų pertrauka 12-13.30. tada keliaujam į studiją (šeškinės raudonas kompleksas, prie gėlių turgelio). ten būnam vėliausiai iki 16 val. (jei patiks ir neišvarys - gal ilgiau kiek). atsisvekinam su nedalyvaujančiais vakarinėje dalyje ir tada judam į neoficialųjį afterparty. netoli dislokacijos vietos yra : Panorama su visais maistiniais brendais, čili pica fabijoniškių 2 ir čili kaimas su cancan pica pašilaičių maksimoje. manau, kad ketvirtadienį rasti vietų daug problemų nesudarys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 18 lapkričio 2009 - 15:54
Jūs tik padarykit taip, kad 18 val aš atvažiavus dar ką nors rasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 18, 16:04)
Jūs tik padarykit taip, kad 18 val aš atvažiavus dar ką nors rasčiau biggrin.gif

drinks_cheers.gif rasi: žemėėėj lietuvoooooossss ąžuolai žaliuoooooosssss biggrin.gif
Atsakyti
Reiks man mašinoj save iki panašios stadijos atvest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 18, 17:20)
Reiks man mašinoj save iki panašios stadijos atvest biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif Aš rytoj važiuoju su savo mašina, nes nežinau kol kas vakarinių savo planų. Degute, manęs paimti nereikės. Iki sporto rūmų privažiuosiu, tik nežinau kur ten ta aikštelė. Andriuska, gal brūkšteltum savo telefoną ir paaiškinimą man i až?
Atsakyti
iki rytojaus visi smile.gif
Atsakyti
oi laukiam laukiam, mes meeeto laukiam.
oras beeeeee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 11 19, 07:47)
oi laukiam laukiam, mes meeeto laukiam.
oras beeeeee  doh.gif

aha, beee... tikriausiai teks trumpais perbėgimais tarp įvairių vietų pasiblaškyti.. jeigu kas, lįsim kur po stogu..smile.gif aš jau beveik pasiruošus, vaiką vežu į darželį, iš darbo pasiimu mašiną ir... voila..smile.gif))
p.s. juosteles bitei ir purienai paėmiau, bakelį paėmiau, fotiką Tau paėmiau... aaaaa.... kas čia dar, kad nepami®ščiau.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 lapkričio 2009 - 07:54
Gero jums laiko smile.gif Neprisiliuobkit iki šešių ir labai neišsibėgiokit - noriu visus pamatyt biggrin.gif
Atsakyti