Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 18, 11:11)
Busiu tk  nuo pietu ar i pavakare, tik nelabai dar suprantu kur konkreciai kada bus kas tokiu metu smile.gif Say as tau pasuksiu pries uzsukant ryt ok? Papasakosi kur randates, nes kaip suprantu dalyvausi nuo pradzios.

jo, jei nesusirgsiu ir niekas iš šeimos nesusirgs, tai nuo pradžios iki pabaigos bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
Aš tai dabar mąstau ką kam esu pažadėjus biggrin.gif mano galva panašiai kiaura kaip ir Kristinos lotuliukas.gif

-Zitlali pabandymui Portra 220
-Bitei 4 vnt Fuji 800
-Gaziulkai 5 vnt Fuji 800
-Say 1vnt Fuji 800, ir plačios 4 vnt - mano parinkimas 2 Rollei Retro 400s (nes j/b kitokių neturiu), ir spalvotos 1 Portra VC 400 ir Fuji 400H (atrodo dar turiu vieną)
-dar andriushkai jei paimsiu svema.

Atrofo taip, jei klystų taisykit.

Pašte buvo filtrai, fuji jau atrodo irgi atkeliavo, ryt tikrinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 18, 12:47)
Aš tai dabar mąstau ką kam esu pažadėjus biggrin.gif mano galva panašiai kiaura kaip ir Kristinos lotuliukas.gif

-Zitlali pabandymui Portra 220
-Bitei 4 vnt Fuji 800
-Gaziulkai 5 vnt Fuji 800
-Say 1vnt Fuji 800, ir plačios 4 vnt - mano parinkimas 2 Rollei Retro 400s (nes j/b kitokių neturiu), ir spalvotos 1 Portra VC 400 ir Fuji 400H (atrodo dar turiu vieną)
-dar andriushkai jei paimsiu svema.

Atrofo taip, jei klystų taisykit.

Pašte buvo filtrai, fuji jau atrodo irgi atkeliavo, ryt tikrinsiu.

o man juostelę? ar jau išsiuntei paštu?
Atsakyti
Sveiki, nežinau kur šia tema reikėtu klausti, bet norėčiau sužinoti kur Vilniuje butu galima nusipirkti ryškalo foto ryškinimui ? ax.gif
Atsakyti
orą rytdienai tai po vandeniu rodo g.gif va.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 11 18, 09:09)
taip taip, Raige, tikrai pro Ukmergę  bigsmile.gif kelintą planuoji važiuot į ir iš? smile.gif

Į išvažiuojam po darbo, tai kokią trečią, užmetam vieną vaiką pas senelius Panevėžy, tai kada toj Ukmergėj būtumėm - nežinau net. O atgal... atgal jau Dievas težino, bet jei tu išbūtum kiek ir mes, tai tikrai tave parvežam. Čia viskas aišku galioja jei niekas nesusirgs, nes krenta aplinkui kaip musės visi.

O davaj gal kabake kur nors? Nereiks galvot ką atsivežt, o ir rast paprasčiau. Nors kaip bus, taip bus gerai smile.gif
Aš būsiu su raiginu, bet jis valgo mažai ir nekalba beveik, tai jūs net ir nepastebėsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dejmy @ 2009 11 18, 12:41)
Sveiki, nežinau kur šia tema reikėtu klausti, bet norėčiau sužinoti kur Vilniuje butu galima nusipirkti ryškalo foto ryškinimui ? ax.gif

www.fototechnika.lt yra viena iš vietų.

o Tu fotografuoji su juosta? keista temoje matyti tokius užklydėlius, kurie anksčiau čia nesilankė ir iškart apie ryškinimą klausia smile.gif junkis į pokalbius, gal turi kuo pasidalinti (galvoje turiu žinias biggrin.gif) juostinės fotografijos srityje, o gal mūsiškiai ras kuo pasidalinti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(raige @ 2009 11 18, 12:50)
O davaj gal kabake kur nors? Nereiks galvot ką atsivežt, o ir rast paprasčiau. Nors kaip bus, taip bus gerai smile.gif
Aš būsiu su raiginu, bet jis valgo mažai ir nekalba beveik, tai jūs net ir nepastebėsit biggrin.gif

mes turime patirties prakalbinti nekalbančius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dejmy @ 2009 11 18, 13:41)

patogiausa fototechnikoje, pamėnkalnio g.
dar atrodo pelėsos g. kodak atstovybėje kodak firminiai.
ir internetu fotofanai.lt, jei patinki - i namus atveza ar kur susitari pasiimti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 11 18, 13:19)
o man juostelę? ar jau išsiuntei paštu?

Neišsiunčiau, tašėj nešiojuos biggrin.gif

Mano pasiūlymas rinktis pas mane namie atkrenta, nes vis dar serga mažasis, nors ir sveiksta, bet sloga iki kelių, gaila būtų apkrėsti kitus vaikučius. Tai spėju vakarinėj daly nedalyvausiu.
Atsakyti
būsiu taip anksti, bo tiesog nebus ką veikt. žmoną į darbą aštuntai. o po to nei namo, nei ką....
Atsakyti
keliaujam į kokią kavinę ir bus ramu. pasiūlymai visada tokie patys:

pizza jazz gedimino pr. arba vokiečių g. (išbandyti variantai)
čili kaimas vokiečių g. turi atskirą apie 10-12 vietų salytę su dideliu apvaliu stalu rūsyje - reikėtų užsakyti iš anksto.
daugiau didelių vietų nežinau, bo nevaikštau į tokias vietas - katlietukus valgau namie biggrin.gif

andriuska, bet tada reikėtų paskelbti kažkokį galutinį rinkimosi laiką ir tikslų tašką prie sporto rūmų, kad visi, kurie dabar neskaito, matytų ir žinotų.
tarkim, kurioj tiksliai vietoj renkamės? ten tų aikštelių, kiek pamenu, ne viena. ar ta nuo upės, ar link juozapavičiaus g. ir t.t.? kada tiksliai? 8,30? 9,00? 9,30? smile.gif koks VIENAS kontaktinis telefonas bus, sugaudysiantis žioplinėjančius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 lapkričio 2009 - 13:52
aš kavinę siulyčiau kokią ne taip centre. kad su parkavimusi bėdų nebūtų (ne dėl žalio lapo, dėl nemokamų aikštelių tiesiog).
ar Minsko IKI čili kaimą, ar "pomodoro" domus galerijoje (maistas niam), ar forto dvarą prie Hyperrimi žirmūnuose, ar Pica Jazz Hyperrimi (na ten sakės susėsti problematiška didelei kompanijai), ar net tame pačiam akropolyje (jį ras visi tikrai biggrin.gif) ką nors, kad ir bravaria nuošali kavinė "ne ant pagrindinio srauto" su skaniom karkom biggrin.gif
man tikrai ne paranoja dėl parkavimosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tiesiog noriu kaip geriau blush2.gif pasistatai prie prekybos centro ir ramiai stovi. nes centre - visur teks mokėt daugiau ar mažiau.

iš viršutinių variantų sayon paminėtų, aš už gedimino pica jazz. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 18 lapkričio 2009 - 14:58