Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

studiją ką tik prerpatikrinau. viskas be pakeitimų. tai kad aš nuo maždaug 8.30 bazuojuosi prie sporto rūmų. sinoptikai žada neprastą orą. gal nemeluoja g.gif
p.s. Sayonara - paimk juostelę multiexpo į susitikimą.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 18, 10:06)
studiją ką tik prerpatikrinau. viskas be pakeitimų. tai kad aš nuo maždaug 8.30 bazuojuosi prie sporto rūmų. sinoptikai žada neprastą orą. gal nemeluoja g.gif
p.s. Sayonara - paimk juostelę multiexpo į susitikimą.

8,30 gal ankstoka?
siūlyčiau bent jau 9,30 val. susitikti.
juostelę paimsiu.

KAS NORS KĄ NORS APIE VAKARINĘ DALĮ ŽINO? smile.gif
Atsakyti
Sayonara, paimk bakeli, jei dar nepardavei smile.gif Bite, nuotraukos nepamirsk, jei dar nesuplesei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 18, 10:30)
Sayonara, paimk bakeli, jei dar nepardavei smile.gif Bite, nuotraukos nepamirsk, jei dar nesuplesei  smile.gif

kažkokie grand mainai bus laugh.gif visi kažką kažkam veža, duoda ar dovanoja smile.gif

P.S. nuotrauka taip ir guli darbe nuo to laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 18 lapkričio 2009 - 10:33
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 18, 10:30)
Sayonara, paimk bakeli, jei dar nepardavei smile.gif Bite, nuotraukos nepamirsk, jei dar nesuplesei  smile.gif

Puriena, primink man dabar apie bakelį ką nors biggrin.gif

blin, gerai, kad aš nemėgėja meluoti, nes atmintis mano prastokoka.. ogi žiūriu, darbe bakelis guli biggrin.gif biggrin.gif dar pasakyk, kad Tu už jį man pinigus sumokėjus ir šitiek laiko tylėjai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
krentu iš koto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 lapkričio 2009 - 10:40
QUOTE(bite maja @ 2009 11 18, 10:31)

P.S. nuotrauka taip ir guli darbe nuo to laiko smile.gif

blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 10:38)
Puriena, primink man dabar apie bakelį ką nors biggrin.gif

blin, gerai, kad aš nemėgėja meluoti, nes atmintis mano prastokoka.. ogi žiūriu, darbe bakelis guli biggrin.gif biggrin.gif dar pasakyk, kad Tu už jį man pinigus sumokėjus ir šitiek laiko tylėjai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
krentu iš koto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif
na taip, pinigus pervedziau iskart kai tik nupirkai biggrin.gif nemeluoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 18, 10:43)
blush2.gif
Papildyta:
biggrin.gif
na taip, pinigus pervedziau iskart kai tik nupirkai biggrin.gif nemeluoju  biggrin.gif

tai žinok pamačius bakelį ėmė kažkas iš atminties kilti.. migla tokia, paskui ryškėjo kontūrai. tuo pat kartu pirkau smilčiai chemiją, atidaviau ją gaziulkai, kuri važiavo į pajūrį... visi pervedė pingus, o bakelis taip ir liko pas mane..biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nereali mano galva, obažaju..biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mane lengva apgauti, prašom tuo nepiktnaudžiauti biggrin.gif kas senatvėj bus? konkretus alzheimeris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 lapkričio 2009 - 10:46
biggrin.gif gerai, kad prisiminiau priminti.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 18, 10:52)
biggrin.gif gerai, kad prisiminiau priminti.

lotuliukas.gif

- Sūnau, kaip tas vokietys vadinasi, nuo kurio aš iš proto einu?
- Alzheimeris, mama, Alzheimeris..smile.gif
Atsakyti
bandau suskaiciuoti dalyvius:

1 say
2 sansara
3 bite
4 puriena
5 raige
6 pupeliukas
7 gaziulka
8 zitlali (ar busi?)
9 inc
10 sillwio
11 ms
12 andriuska
13 degute
14 sea

kzk dar?

del vakaro - nu nzn, mes su pupeliuku biski pakalbejom. gal pas ja, jeigu pas ja neiseina - pas mane. bet virs 10 zm pas mus namuose jau nepatogu darosi. plius su vaikais gi daug kas. siaip sakem, kad mieliau pas ka nors namuose negu kad kabake. bet kabake patogu - vietos daug, centras, nieko ruostis, pirkti ir t.t. jeigi kabakas, tai koks? kokie dar pasiulymai? biski pabrainstorminkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Busiu tk nuo pietu ar i pavakare, tik nelabai dar suprantu kur konkreciai kada bus kas tokiu metu smile.gif Say as tau pasuksiu pries uzsukant ryt ok? Papasakosi kur randates, nes kaip suprantu dalyvausi nuo pradzios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 lapkričio 2009 - 11:13
aš vakarinėj daly tikrai nedalyvausiu, nes reiks vaikus susirinkti apie pietus smile.gif
Atsakyti