Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2009 11 17, 10:08)
blink.gif netoli???  blink.gif
žiūrint ką laikyt centru. man centras: katedra,pilies g. smile.gif o ne seimas...  blush2.gif
gal visgi sporto rūmus pasirenkam.  blush2.gif

ok, man tai netoli (bitė šioje vietoje manim didžiuotųsi biggrin.gif), bet Tau su vaiku tikiu, kad toloka.
Atsakyti
Prie sporto rūmų gerai. Bet kaip pagalvoju - vėliau atvažiuosiu, kaip aš jus besurasiu. Reikia kažką galvoti iš naujo man. Gal labai toli nuo sporto rūmų nebūsit pabėgę?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 17, 10:25)
Prie sporto rūmų gerai. Bet kaip pagalvoju  -  vėliau atvažiuosiu, kaip aš jus besurasiu. Reikia kažką galvoti iš naujo man. Gal labai toli nuo sporto rūmų nebūsit pabėgę?

privažiuodama paskambinsi kam nors, pasakysim, kur esam ir kur mūsų mašinos. ir bus viskas ok 4u.gif
Atsakyti
gerai 4u.gif
Atsakyti
dar toks vienas įdomus:

http://www.flickr.co...s/peter-heindl/
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 11 16, 23:53)
tai:
nuo 9 kokias 3 val trainiojames po miesta (spontaniskai fotografuosim g.gif ), nuo kokiu 12 - pietaujam, nuo 13~16 - studija, 17 - afterparty kol kas neaisku kur.

nu bet kaip gaila, kad ta mano Ukmergė ne pakeliui iš kokio Vievio doh.gif
atvežt jau kaip ir radau kas atvežtų, bet pargrįžt nea schmoll.gif jaučiu liksiu nakvot? lotuliukas.gif ... ir mažylę su savim reiks nešiotis cool.gif
Atsakyti
blem, mano vyras gripuot pradeda. jau du jo bendradarbiai namo isejo susirge... tai iki meeto jei nesusirgs nors vienas is mūsų likusiųjų.... o jei susirgs, labai prasysiu kazkieno pagalbos, atsiskaityt su sillwio (pervesiu pinigus, jei ka bet kur) ir priglaust mano rakandus kuriam laikui verysad.gif
Atsakyti
Sansara, viskas bus gerai, tu nesusirgsi 4u.gif o vyras stiprus, pasveiks greitai 4u.gif niu noriu susipazint 4u.gif
Atsakyti
Inc, man rods kai važiuoji iš vilniaus į šiaulius važiuoji pro ukmergę, ane? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš planuoju būt. Kol kas. Nes aplinkui darbe irgi visi žiauriai krenta. Reiktų kieno nors telefo, kad paskambint galėčiau. Kieno nors, kas vakarinėj daly tikrai dalyvaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 17, 21:16)
Inc, man rods kai važiuoji iš vilniaus į šiaulius važiuoji pro ukmergę, ane? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš planuoju būt. Kol kas. Nes aplinkui darbe irgi visi žiauriai krenta. Reiktų kieno nors telefo, kad paskambint galėčiau. Kieno nors, kas vakarinėj daly tikrai dalyvaus biggrin.gif

taip taip, Raige, tikrai pro Ukmergę bigsmile.gif kelintą planuoji važiuot į ir iš? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 17, 19:12)
Sansara, viskas bus gerai, tu nesusirgsi 4u.gif o vyras stiprus, pasveiks greitai  4u.gif  niu noriu susipazint 4u.gif

lotuliukas.gif vyro jokia zaraza nesuima lotuliukas.gif pamaudė sąnarius, palaužė kaulus ir praėjo doh.gif ot atsparumas.... o bendradarbiai šniūrais išgulė...
o susipažinti būtina lotuliukas.gif
Atsakyti
nu, tai dėl vakaro nuspreskit kas nors ką nors smile.gif aš tik vakare prisijungt galėsiu.
Atsakyti