Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 11 16, 20:01)
tai gal pradedam nuo 9? kaip tik bus nuo Vievio parvažiuoti geras laikas. kur darom susitikomo tašką? siūlau kur prie centro, bet kur parkingas nemokamas. susidėliosim ekipažus mašinom, kad nebūtų kaip vestuvinė procesija. gal vis tik kur arčiau senamiesčio? pasivaikščiosim ten visur, po to pajudėsim link konstitucijos prospekto (jei seniai matytas - bus įspūdis šioks toks). ir tada link šeškinės. kaip toks maršrutas?

o ne per baisi diena krūvio prasme išeis? jeigu prisėdimas bare tik po darbų, t.y. po penkių, tai KĄ mes veiksim visą darbo dieną, kad ir kaip vieni kitus mylėtumėm? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 11 16, 20:42)
Pupeliuk, kur sakei dabar ryškini plačias? hyper rimi šiaurės miestelyje berods? kažkaip prabėgom tada permečiau akim  ax.gif

Taip, šiaurės miestelio Rimi.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 11 16, 18:33)
sillwio, savo telefoną įmesiu į asmeninę.

Atsakiau.

QUOTE(sayonara @ 2009 11 16, 20:13)
o ne per baisi diena krūvio prasme išeis? jeigu prisėdimas bare tik po darbų, t.y. po penkių, tai KĄ mes veiksim visą darbo dieną, kad ir kaip vieni kitus mylėtumėm? biggrin.gif biggrin.gif

Igrisim vienas kitam. Taip ilgiau isliks atminty smile.gif
Jei rimtai, tai man rodos laikas labai greitai praleks su tokia intensyvia programa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 16, 20:13)
Gaziulka, Sayonara, ar jusu numeriai nepasikeite? nes jums paskambinciau, kur esat 4u.gif

mano tas pats. drasiai skambink smile.gif

tai:
nuo 9 kokias 3 val trainiojames po miesta (spontaniskai fotografuosim g.gif ), nuo kokiu 12 - pietaujam, nuo 13~16 - studija, 17 - afterparty kol kas neaisku kur.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 16, 18:44)
Jei nori tik vienos, galiu tau ir dabar parduoti. Kaina matai, paversk litais pagal esama kursa.

buciau labai dekinga 4u.gif kaip galima butu su jumis susisiekti?
Atsakyti
andriuška "netoli senamiesčio, nemokama aikštelė" siūlyčiau Maironio g. kur prie Tymo kvartalo (netoli cerkvės prie Vilnelės) yra net kelios ten aikštelės. nežinau kaip darbo dienom, bet ten dar Paupio visa gatvė, jei ką - pasistatyt manau net aš su savo žaliu lapu sugebėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 lapkričio 2009 - 08:46
Gaziulka, aciu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 11 17, 09:45)
andriuška "netoli senamiesčio, nemokama aikštelė" siūlyčiau Maironio g. kur prie Tymo kvartalo (netoli cerkvės prie Vilnelės) yra net kelios ten aikštelės. nežinau kaip darbo dienom, bet ten dar Paupio visa gatvė, jei ką - pasistatyt manau net aš su savo žaliu lapu sugebėsiu  lotuliukas.gif

Sansara, su žaliu lapu vargu ar sugebėsi ten pastatyt biggrin.gif jei rimtai, tai ten darbo dienom žiauriai užkimšta, aš būdama be lapo vengiu tos vietos. Aš pati siūlyčiau aikštelę prie sporto rūmų, ten ir su žaliu lapu moteriškėms manau pavyks be vargo prisiparkuot laugh.gif ji gerokai laisvesnė.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 17, 09:28)
Sansara, su žaliu lapu vargu ar sugebėsi ten pastatyt biggrin.gif jei rimtai, tai ten darbo dienom žiauriai užkimšta, aš būdama be lapo vengiu tos vietos. Aš pati siūlyčiau aikštelę prie sporto rūmų, ten ir su žaliu lapu moteriškėms manau pavyks be vargo prisiparkuot laugh.gif ji gerokai laisvesnė.

labiau pritarčiau variantui prie sporto rūmų, mažiau sukinėtis teks ir žalialapiams, ir belapiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 10:32)
labiau pritarčiau variantui prie sporto rūmų, mažiau sukinėtis teks ir žalialapiams, ir belapiams smile.gif

o vat čia darbo metu net vyras nerado vietos atsistot ir visai neseniai tongue.gif viskas buvo prištabeliuota "nuo iki". o maironio g. pati esu ne kartą parkavusis ir su žaliu lapu tongue.gif
taip kad kaip pasiseks tiek vienur, tiek kitur.

bet suradimo lengvumo prasme - aišku, sporto rūmai geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 lapkričio 2009 - 09:45
QUOTE(Sansara @ 2009 11 17, 09:44)
o vat čia darbo metu net vyras nerado vietos atsistot ir visai neseniai tongue.gif viskas buvo prištabeliuota "nuo iki". o maironio g. pati esu ne kartą parkavusis ir su žaliu lapu tongue.gif
taip kad kaip pasiseks tiek vienur, tiek kitur.

bet suradimo lengvumo prasme - aišku, sporto rūmai geriau.

galima pvz. žvėryne tiktis. ten prie tilto į Vingio parką visada bus ir vietos, ir rasti lengva, ir iki centro netoli.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 11:04)
galima pvz. žvėryne tiktis. ten prie tilto į Vingio parką visada bus ir vietos, ir rasti lengva, ir iki centro netoli.

blink.gif netoli??? blink.gif
žiūrint ką laikyt centru. man centras: katedra,pilies g. smile.gif o ne seimas... blush2.gif
gal visgi sporto rūmus pasirenkam. blush2.gif
Atsakyti