Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2009 11 16, 15:29)
tai 2 tmax ir 2 portros. kokios portros - nc ar vc?
pasveiko chebra jau? kas jiems buvo?

aš turėčiau dalyvauti nuo pradžios iki pabaigos, jei neatsibos biggrin.gif
aišku, yra pagrindinė sąlyga - jei vaikas nesirgs ir panašiai..smile.gif
Papildyta:
rencia.... tyla, kurios sulaukei šioje temoje, mano galva, yra visai suprantama - rodos, nesi čia bendravus, todėl užsakinėti juosteles pirmą kartą matomam nepažįstamam žmogui būtų kažkaip nedrąsu.. 4u.gif

puikiai jus suprantu, betgi galiu isanksto pervesti pinigelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 11 16, 14:30)
puikiai jus suprantu, betgi galiu isanksto pervesti pinigelius  4u.gif

o Tu pervesk iš anksto Pupeliukui, jei ji sutinka užsakyti, ir tada yra privaloma sąlyga - dalyvauti temoje bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 16, 15:46)
o Tu pervesk iš anksto Pupeliukui, jei ji sutinka užsakyti, ir tada yra privaloma sąlyga - dalyvauti temoje  bigsmile.gif  4u.gif

pervest isanksto tikrai sutinku, o dalyvauti temoje nepazadu 4u.gif labai jau sudetinga vius darbus suderinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 16, 14:29)
kokios portros - nc ar vc?

Gerai, vieną nc ir vieną vc. O jei nebus kokios, tai paimk abi vienodas. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ok, tai aš imu 10 vnt iš 20 šių juostelių,
puriena 5 vnt.
kas dar 5 nori, kad šią dėžutę optom paimti?
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 11 16, 15:18)
sorry, kad kartojuos, bet gal galite man uzsakyti stai sia juostele?

Rollei Retro 400

ir kiek man tai kainuotu?

Jei nori tik vienos, galiu tau ir dabar parduoti. Kaina matai, paversk litais pagal esama kursa.
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Man labai tinka Degutės variantas. Pamiegosim kada nors vėliau, dabar nėra laiko miegot smile.gif Degute, aš važiuosiu iš Vievio. Aš galiu bet kada tik sakykit laiką.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 16, 18:26)
Sveiki visi  4u.gif Man labai tinka Degutės variantas. Pamiegosim kada nors vėliau, dabar nėra laiko miegot smile.gif Degute, aš važiuosiu iš Vievio. Aš galiu bet kada tik sakykit laiką.

tai tegu andriuska sako laiką, kada pribūti.
sillwio, savo telefoną įmesiu į asmeninę.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 11 16, 15:03)
ok, tai aš imu 10 vnt iš 20 šių juostelių,
puriena 5 vnt.
kas dar 5 nori, kad šią dėžutę optom paimti?

as noreciau, jei galima ir jei nepatingetumet pastu issiusti 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, kur sakei dabar ryškini plačias? hyper rimi šiaurės miestelyje berods? kažkaip prabėgom tada permečiau akim ax.gif
Atsakyti
tai gal pradedam nuo 9? kaip tik bus nuo Vievio parvažiuoti geras laikas. kur darom susitikomo tašką? siūlau kur prie centro, bet kur parkingas nemokamas. susidėliosim ekipažus mašinom, kad nebūtų kaip vestuvinė procesija. gal vis tik kur arčiau senamiesčio? pasivaikščiosim ten visur, po to pajudėsim link konstitucijos prospekto (jei seniai matytas - bus įspūdis šioks toks). ir tada link šeškinės. kaip toks maršrutas?
Atsakyti
Gaziulka, Sayonara, ar jusu numeriai nepasikeite? nes jums paskambinciau, kur esat 4u.gif
Atsakyti