Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Gaziulku, juostų man šį kartą nereik, ir užsakinėju praktiškai tik vieno žmogaus iš kūdros prašymu. Sau imsiu tik Rollei RHS ryškalo.

Puriena, ten spalvotų tikrai neapsimoka pirkti, kaina gaunasi kaip ir juozapavičiaus g.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 11 16, 11:35)
mano skaiciavimais 1 vnt iseina 12 lt, plius siuntimas kzk prisides. Man atrodo, uz 12 lt  (jeigu neklystu) neseniai pirkau tokia Juozapaviciaus g.

Ups.. Visko ten pas jus yra Juozapavičiaus gatvėje. Tada neapsimoka siųsti. Petruška, gal dar galėčiau paprašyti, kad Kodak portra 400 nupirktum 2 vnt.?

Papildyta:
šnd sapanvau košmarą - užsiliepsnojo fotiko objektyvas.
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 16, 11:50)

Papildyta:
šnd sapanvau košmarą - užsiliepsnojo fotiko objektyvas.

Vis dėl to sapno reikšmė nebloga : ugnis - 1) džiaugsmas, meilė; 2) neįgyvendinamos svajonės, viltys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 16 lapkričio 2009 - 11:56
manau Froidui dar būtų įdomu tokia detalė, kaip objektyvo fokalinis atstumas cool.gif
..nesusilaikiau smile.gif

o dabar rimtai. dėl ketvirtadienio. kas konkrečiai atvež sillwio pas mus į sostinę (kur visko tiek daug), kelintą ir kur susitinkam bei kas dalyvauja kokioje dalyje (kad žinoti ko laukti ir nepalikti).
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 16, 13:20)
o dabar rimtai. dėl ketvirtadienio. kas konkrečiai atvež sillwio pas mus į sostinę (kur visko tiek daug), kelintą ir kur susitinkam bei kas dalyvauja kokioje dalyje (kad žinoti ko laukti ir nepalikti).

bandysiu visur dalyvaut nuo iki. tik reiks apie 16-17.30 nunykti trumpam vyresnėlio paimti iš daržo ir vėl galiu atgal grįžti (jei sveikatos dar bus lotuliukas.gif )

žiūrinėju rollei 400s juosteles. gal kooperuokimės visai dėžei g.gif (plačias)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 16 lapkričio 2009 - 12:30
Aš dalyvausiu nuo ryto iki kokių 16val. tada pasiimu vaikus ir nežinau ką darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 16, 12:20)
manau Froidui dar būtų įdomu tokia detalė, kaip objektyvo fokalinis atstumas cool.gif
..nesusilaikiau smile.gif

Gali būti, kad Froidas pasidomėtų biggrin.gif Aš gi manau, kad mano pasąmonė šiuo atveju buvo nukreipta kita linkme smile.gif

Sillwio galiu atvežti aš. Tik kad iš Kauno aš galėčiau pajudėti geriausiu atveju 9.30.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 11 16, 12:28)

žiūrinėju rollei 400s juosteles. gal kooperuokimės visai dėžei  g.gif (plačias)

5 vnt. iš dėžės paimčiau.
Atsakyti
as irgi galiu nuo ryto, o kzk vakare turesiu Doma pasiimt.

o "ekskursija" is ryto ekspromtu bus, ar andriuska, kzk konkretesnio numates esi? g.gif

as tai uz afterparty kzkodel atsakinga jauciuosi biggrin.gif , kur eisim?
vienu metu turejau minti pas save siulyt koki filma ziureti, ect, jaukiau man negu kabake, bet paskui pagalvojau, kad netilps elementariai tiek zmoniu pas mus, garantuotai bus sauksteliu ir co trukumas.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 11 16, 13:54)
vienu metu turejau minti pas save siulyt koki filma ziureti, ect, jaukiau man negu kabake, bet paskui pagalvojau, kad netilps elementariai tiek zmoniu pas mus, garantuotai bus sauksteliu ir co trukumas.

O, ir aš turėjau tokią minty biggrin.gif čia jau ji tokia gan savanaudiška buvo biggrin.gif nes tada ir pati galėsiu dalyvauti, kadangi neturiu kur vaikų padėti biggrin.gif

Ir pasiūlymas gan rimtas, šaukštelių ir puodelių manau nepritrūksiu, vietos manau kokiai 10-12 (kiek įsivaizduoju maždaug bus) turėtų pakakt smile.gif
Atsakyti
aš nuo 8 ryto laisva, važiuoju iš Vievio, galiu paimti sillwio. būsiu iki kokios 15 val.
Atsakyti
Tai manau, kad Degutės pasiūlymas priimtinas bus. nebent sillwio mėgsta pamiegoti smile.gif bet tuomet jis nuskriaus save ir mus.

afterparty variantas mane tenkintų bet koks. tik kad ne lauke smile.gif
Atsakyti
sorry, kad kartojuos, bet gal galite man uzsakyti stai sia juostele?

Rollei Retro 400

ir kiek man tai kainuotu?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 16, 11:22)
Dzenkuje bardzo  4u.gif  Kodak Tmax tada porą, gerai? Gerai būtų 400'tinių.

QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 16, 11:55)
Ups.. Visko ten pas jus yra Juozapavičiaus gatvėje. Tada neapsimoka siųsti. Petruška, gal dar galėčiau paprašyti, kad Kodak portra 400 nupirktum 2 vnt.?

tai 2 tmax ir 2 portros. kokios portros - nc ar vc?

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 16, 12:28)
Aš dalyvausiu nuo ryto iki kokių 16val. tada pasiimu vaikus ir nežinau ką darau biggrin.gif

pasveiko chebra jau? kas jiems buvo?

aš turėčiau dalyvauti nuo pradžios iki pabaigos, jei neatsibos biggrin.gif
aišku, yra pagrindinė sąlyga - jei vaikas nesirgs ir panašiai..smile.gif
Papildyta:
rencia.... tyla, kurios sulaukei šioje temoje, mano galva, yra visai suprantama - rodos, nesi čia bendravus, todėl užsakinėti juosteles pirmą kartą matomam nepažįstamam žmogui būtų kažkaip nedrąsu.. 4u.gif
Atsakyti