Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 02, 12:03)
Gerai. Tada imu 20 ir dalinamės. Šios? - http://cgi.ebay.com/...=item2303a309c4

Taip.

QUOTE(andriuska @ 2009 11 02, 12:08)
46 mm ir afrikoje 46 mm biggrin.gif kažkokių keistesnių jungčių retai pasitaiko, bet yra. pvz yaschicos TLR, rolejei visi, tai ten ne srėgis, o bajonetas filtrams. man, asmeniškai, nepatogus.

Ebejuj yra adapteriai is bajoneto i standartini filtro sriegi. Nereikia pirkti brangiu filtru su bajonetais.
Atsakyti
Pupeliuk, o galima aš pradžiai tik vieną juostą 220 pabandyčiau pasiimt, tik pabandymui, kaip su šituo kiev'uku mano seksis? jeigu pasiseks, kitą kartą užsakinėjant prisijungčiau smile.gif 4u.gif bijau dabar per daug pasiimti ir nepanaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 02, 14:51)
Pupeliuk, o galima aš pradžiai tik vieną juostą 220 pabandyčiau pasiimt, tik pabandymui, kaip su šituo kiev'uku mano seksis? jeigu pasiseks, kitą kartą užsakinėjant prisijungčiau smile.gif 4u.gif bijau dabar per daug pasiimti ir nepanaudoti smile.gif

Tai ok
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 02, 13:13)
Nereikia pirkti brangiu filtru su bajonetais.

kad aš pigiai nusipirkau labai. bet kad nepatinka man, kaip ie įsistato. filtrai dar pusė bėdos, o vat blenda, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 02, 16:45)
kad aš pigiai nusipirkau labai. bet kad nepatinka man, kaip ie įsistato. filtrai dar pusė bėdos, o vat blenda, tai doh.gif

Nežinau kokie pas tave filtrai, bet man bajonetiniai - vienas malonumas. Tiek filtrai, tiek blenda. Yashica ir rollei berods dalijasi tą patį 28,5mm bajonetą.
Atsakyti
na, sveiki kas sveiki po sio halloweeno, man jis siaubingas buvo. Nunesiau taisyt skeneri, pasake, kad as ji pati sudeginau, kaip ir Silwio sake, taisyt jie netaisomi, tipo pakeicia iskart kai turi garantija naujais, bet tingejau siuntinet tai palikau ardymui, aj jei nesutvarkys tai reiks taupyt naujam, po metu gal isigysiu laugh.gif tai be skenerio ir minuse esu, bet nieko. Toliau buvo pakibes naujos Mamiyjos uzraktas paleidimo, apverkiau ji pirma diena, antra pati emiausi taisyt ir sutvarkiau, ten tik reikejo toki reikala atlauzt, jis uzsikirtes buvo, metaliukas gal nuo siuntimo isispaude.. vnz sutvarkiau smile.gif toliau mano monikas nusprogo, nebeveikia, tai ryt nauja jamsiu (jei rasiu grafikai skirta vietoje) tai db nezinau kokios cia spalvos, bet tiek jau tos... lauksiu komentaru. O siaip visko buvo nebeisvardinsiu, bet dienos tai ph34r.gif nelinkeciau wink.gif nekalbant apie kitus dalykus kurie nesusije su foto smile.gif va... o siaip myliu Mamiya, nekeisciau i nieka smile.gif labai patinka su ja zaist smile.gif cia kelios buitines foto, nieko gal labai menisko, bet rodau.. perfotografavau
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 lapkričio 2009 - 23:05
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 02, 22:25)
na, sveiki kas sveiki po sio halloweeno, man jis siaubingas buvo.

Zitlali, visas bėdas atperka nuotraukos. Liuks.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 03, 00:42)
Zitlali, visas bėdas atperka nuotraukos. Liuks.

rimtai? spalvos ir normalios? tai liuks tada... aciu 4u.gif

Aj dar vienas is tu baubu tai dirziukas Mamiyjai niekaip netinka.. visaip kisau nu nesuprantu kaip ikist... va toki turiu, siaip jis man labai patinka tikrai, minkstas toks, malonus ir ner baisus kaip cia atrodo smile.gif (pardavejas raso, kad mano modelio Mamiyai tikrai tikrai tinka, nes jo visi vis klausineja apie tai ir jis garantuoja...)http://cgi.ebay.com/...=item45ee8151f7 bet va kaip inkist g.gif bandziau visiem savo turimiem fotikam tai irgi niekaip nelindo. As taip suprantu, kad tas juodas galiukas, issitraukes is metaliuko turi lysti i ant fotiko pritvirtintas tokias metalines landas? netelpa man kazkaip... g.gif gal zinot kur pakeitimui rast pirkt tokiu virveliniu kistuku? kuriuos galeciau persegti siam dirziukui ir i tuos metaliukus tik perkisti? (jei ka nors supratot)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 lapkričio 2009 - 07:09
Zitlali, nuotraukos fantastiskos! Spalvos gal ir ne pacios naturaliausios, bet tai absoliuciai nieko nekeicia. Pirmoj sviesa l.grazi.

Atsakyti
geros foto thumbup.gif
Atsakyti
Spalvos nėra visai tikros, jei to klausei, bet tai ne minusas šiuo atveju, o pliusas.

Dirželio metaliniai antgaliai skirti hasselbladui ir kai kuriems rolleiflexams. Mamiyai reikėtų juos nuimt ir tai kas liko, pravert pro aparato kilpas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 03 lapkričio 2009 - 08:07
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 03, 08:41)
Zitlali, nuotraukos fantastiskos! Spalvos gal ir ne pacios naturaliausios, bet tai absoliuciai nieko nekeicia. Pirmoj sviesa l.grazi.

QUOTE(Sansara @ 2009 11 03, 09:01)
geros foto  thumbup.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 11 03, 09:04)
Spalvos nėra visai tikros, jei to klausei, bet tai ne minusas šiuo atveju, o pliusas.

Dirželio metaliniai antgaliai skirti hasselbladui ir kai kuriems rolleiflexams. Mamiyai reikėtų juos nuimt ir tai kas liko be jų pravert pro kilpas.

aciu 4u.gif matau, kad spalvos lyg i violetini atspalvi ane? g.gif na, paziuresiu vakare...
tai tikriausiai nupjaut nebent kaip nors... g.gif
Atsakyti