Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 13, 13:53)
Gal turit parekomenduoti eksponometra dirbant su studijiniu apsvietimu? smile.gif (jei tprsme jie kazkuo skiriasi, gal specifiniai kazkokie dalykai reikalingi, nzn...)

nebesvarbu  4u.gif

vieną galiu pasakyti - seleniniai tikrai netinka (todėl raudonus palik raritetų gerbėjams). visi daug maž šiuolaikiniai (nevyresni už mus) turi opciją matuoti šviesą pagal blyksnį (t.y. pasirenki nustatyma flash, no cord, ir jis pamatuoja tada, kai pajaučia blyksnį). o taip pat ir su galimybę pajungti sinchrolaidą ir eksponometru pakurti blykstę. topiniai modeliai turi galimybę net apskaičiuoti, kokią procentinę dalį šviesos sudaro blyksnis aplinkos šviesoje. bet paprastai gal to ir nelabai reikia. galima pamatuoti aplinką, po to blyksnį ir nuspręsti, ar aplinkos šviesa turi įtakos ekspozicijai, ar vis tik flašas ją permuš gerokai. jei būsi ketvirtadienį - gyvai viską pamatysi.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 11 13, 16:21)

o tai ką užsiruošti tai meeto daliai studijoje? 

kvailų aksesuarų ten nors kibirais nešk. tiesa, reiks pasiimti porą litų simboliniam atlygiui. bet tikrai labai nedaug.
Atsakyti
supratau, aciu andriuska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 13, 11:24)
Tai nieks daugiau neprašė be Gaziulkos, likusios 5, nebent Kristina būtent iš šitų nori tos vienos vienintelės  pabandymui biggrin.gif tai jūs jau tarkitės  ten tarpusavy.  Portra tai būtų už vyno taurę tongue.gif

užteks man ir keturių mirksiukas.gif . kiek aš būsiu skolinga?

QUOTE(_ms_ @ 2009 11 13, 14:52)
ar norint su susipazint su manim?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Na man jos po nepilnus 9Lt kainavo, čia jau su siunitmu. Tai atsiskaičiuosim ketvirtadienį, atrodo juostos jau atkeliavo, kažkoks siuntinys pašte, tik dar nepatikrinau kas, nes siunčiausi ir filtrų.

Ryškinu vadovaudamasi susiinstaliuotu į telefą Devchart application'u thumbup.gif pirmą minutę nuolat tiksi, po to baigiantis minutei supypsi, 10 sekundžių kol reik ažituoti tiksi ir pasibaigus 10 sekundžių supypsi ir taip kas minutę. Nu žodž viskas padaryta foolproof biggrin.gif

Mariau, ryškiai kažkas kito protą atėmęs biggrin.gif vaikutis naktim nemiega? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 13 lapkričio 2009 - 20:48
Na, ką penktadienio vakaras. Su bakeliu vonioje ir vyno taure. Čin čin drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 13, 22:00)
Na, ką penktadienio vakaras. Su bakeliu vonioje ir vyno taure. Čin čin drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 13, 23:23)

Tai dviese tik mes drinks_cheers.gif jau pirštai pinasi laugh.gif ryškinimas į pabaigą ir buitinis alkoholinimasis matyt alc.gif

Vaikai jau abu serga, visą dieną zyzė, tai stogą kelia man..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 13 lapkričio 2009 - 22:30
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 13, 23:29)
Tai dviese tik mes  drinks_cheers.gif jau pirštai pinasi laugh.gif ryškinimas į pabaigą ir buitinis alkoholinimasis matyt alc.gif

Vaikai jau abu serga, visą dieną zyzė, tai stogą kelia man..

sveikit 4u.gif gerai ir dviese drinks_cheers.gif biggrin.gif as savo sumigdziau, tai ramuma pas mane:) na kaimynai kazka svencia, tai girdziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 13, 23:34)
sveikit 4u.gif gerai ir dviese drinks_cheers.gif  biggrin.gif  as savo sumigdziau, tai ramuma pas mane:) na kaimynai kazka svencia, tai girdziu biggrin.gif

Aš irgi viena, vaikai miega, vyras kažkur mieste baliavoja. Tik kartais mažasis laringitiniu kosuliu kosti sad.gif vaje vaje kaip nervina ligos.. už tai vynas eina į trasą drinks_cheers.gif tai į sveikatą!

Gal paskenuosiu ką. Žolės jau greit išdžius.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 13, 23:37)
Aš irgi viena, vaikai miega, vyras kažkur mieste baliavoja. Tik kartais mažasis laringitiniu kosuliu kosti sad.gif vaje vaje kaip nervina ligos.. už tai vynas eina į trasą drinks_cheers.gif tai į sveikatą!

Gal paskenuosiu ką. Žolės jau greit išdžius.

parodyk, smalsu, jei isdzius 4u.gif mano mazasis irgi paloja, bet vis viliuos,kad nebus priepuolio brrr
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 13, 23:43)
parodyk, smalsu, jei isdzius 4u.gif mano mazasis irgi paloja, bet vis viliuos,kad nebus priepuolio brrr

Parodysiu, jei bus kas įdomaus, ai bet kokiu atveju parodysiu biggrin.gif fotografavau į tokią Rollei R3, netyčia tiesa pasakius, nes kol kas taupau tas juostas, kol įsigysiu ryškalo Rollei RHS. Bet kažkaip nepažūrėjus atidžiau pakiuko su Retro sumaišiau, tai pačiai įdomu kokia čia juosta smile.gif Tik rodinalis nelabai jai tinkamas. Eksperimentuoju škias visaip.
Siauroj matau visai fainuoliškų šeimyninių kadrų yra, tik ta tai jau paskutinė buvo, tai šian neskenuosiu.

Sveikatos ir tavo vaikiukam 4u.gif bjaurus laikas dabar dėl tų ligų.. Tikiuosi aš nesusirgsiu meetui verysad.gif liūdesys būtų.

Tiesa, vyram klausimą turiu - ar osmozinis vanduo tas pats kaip distiliuotas? Vyras pastatė pas mus osmozės aparatą, nes jam reik tokio vandens akvariumui. Kiek vyras man sakė, tai tiktų man tas osmozinis vietoj distiliuoto, bet galvoju pasiteirauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 13 lapkričio 2009 - 22:53
Žiūriu ta Rollei R3 tai kažkokia iš fantastikos serijos wub.gif fantastiški tonai. Eksponuota kaip 400 iso, ryškinta rodinalyje 12min.

user posted image

user posted image

Daugiau apie Rollei R3 - http://www.silverpri....asp?PrGrp=2265

Atsakyti