Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2009 11 13, 11:34)
nu jau man rodos savo bausmę atsiėmiau biggrin.gif

man atidumo truksta skaitant 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Smiltele, atkeliavo tavo juostelė pas mane ką tik 4u.gif
Atsakyti
Kristina, ko nori? biggrin.gif 1 portros uz taure vyno ar 800z? Zitlali, jei busi, irgi uz taure vyno, ar kad nenusi gerciau biggrin.gif uz kava duodu pabandyt 1 portra, uz daugiau imsiu babkes laugh.gif bizni shkias varau biggrin.gif As cia rimtai. Pabandymui kas norit portra nc 400 220 galiu duoti, ar keist i kokia idomia placia.

Man tas juostu pardavejas kitiems kartams sake nuolaida darys cool.gif tai kai vel pirksiu, arba prisirinks kas ko nores, painformuosiu.

Tiesa, o kaip jus skaidrines ryskinat? Jom skirtu procesu? Ar krosa darot? Siaip idomu, nes del j
ryskinimo kainos, jos neperku.
Atsakyti
Pupeliuk, galesiu pamainyt i Ektaro placia smile.gif dar nezinau tik ar dalyvausiu, pasistengsiu but.

Skaidres priklausomai nuo to ka fotografavau taip ir ryskinu smile.gif paprastai pries ikisdama juosta i aparata jau daugmaz zinau kokio tipo nuotraukom ta juosta bus skirta, tai taip... siaip kazkaip man nelabai skaidres kaip skaidres ir ryskintos kaip skaidres smile.gif) man labiau tam negatyvai patinka, o skaidres cross'ui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 lapkričio 2009 - 12:15
QUOTE(Sansara @ 2009 11 13, 11:31)
Smiltele, atkeliavo tavo juostelė pas mane ką tik  4u.gif

tai liuks tadu thumbup.gif
Atsakyti
Gal turit parekomenduoti eksponometra dirbant su studijiniu apsvietimu? smile.gif (jei tprsme jie kazkuo skiriasi, gal specifiniai kazkokie dalykai reikalingi, nzn...)

nebesvarbu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 lapkričio 2009 - 13:42
Pupeliuk, ar tas tavo pardavėjas tik 220 turi? Ar ir 120? ax.gif
Atsakyti
ar norint su susipazint su manim? Siais metais fotografijoje padariau antra nesamone. Pirmoji buvo, ta kad fotkinau apskritai be juosteles, o antroji.... isryskinau Smilciai paruosta siusti juostele. Nesuprantu, kodel man taip susisviete blush2.gif Ir idomiausia, kad as ja pasiemiau isryskinta ir galvoju, kaip dabar suvyniot, kad nusiust Smilciai lotuliukas.gif Bet dabar jau puse naujos isfotkinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 13, 11:38)
Kristina, ko nori? biggrin.gif 1 portros uz taure vyno ar 800z? Zitlali, jei busi, irgi uz taure vyno, ar kad nenusi gerciau biggrin.gif uz kava duodu pabandyt 1 portra, uz daugiau imsiu babkes laugh.gif bizni shkias varau biggrin.gif As cia rimtai. Pabandymui kas norit portra nc 400 220 galiu duoti, ar keist i kokia idomia placia.

Man tas juostu pardavejas kitiems kartams sake nuolaida darys cool.gif tai kai vel pirksiu, arba prisirinks kas ko nores, painformuosiu.

Tiesa, o kaip jus skaidrines ryskinat? Jom skirtu procesu? Ar krosa darot? Siaip idomu, nes del j
ryskinimo kainos, jos neperku.

noriu 800 (220) pabandyti. ar už vyną, ar už kavą, ar už pinigą - nesvarbu, pabandyti noriu, kaip seksis jai su mano kiev'u. biggrin.gif

skaidrės (bet, aišku, tik siauras): vieną ryškinau normaliai, bet LABAI kaina nepatiko biggrin.gif tad nuo tada tik krosinau, nesiskundžiau smile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 11 13, 13:52)
ar norint su susipazint su manim? Siais metais fotografijoje padariau antra nesamone. Pirmoji buvo, ta kad fotkinau apskritai be juosteles, o antroji.... isryskinau Smilciai paruosta siusti juostele. Nesuprantu, kodel man taip susisviete  blush2.gif  Ir idomiausia, kad as ja pasiemiau isryskinta ir galvoju, kaip dabar suvyniot, kad nusiust Smilciai  lotuliukas.gif  Bet dabar jau puse naujos isfotkinau smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
ms, malonu susipazint lotuliukas.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 11 13, 13:52)
ar norint su susipazint su manim? Siais metais fotografijoje padariau antra nesamone. Pirmoji buvo, ta kad fotkinau apskritai be juosteles, o antroji.... isryskinau Smilciai paruosta siusti juostele. Nesuprantu, kodel man taip susisviete  blush2.gif  Ir idomiausia, kad as ja pasiemiau isryskinta ir galvoju, kaip dabar suvyniot, kad nusiust Smilciai  lotuliukas.gif  Bet dabar jau puse naujos isfotkinau smile.gif

laugh.gif laugh.gif

tai parodyk ko prifotkines buvai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 13 lapkričio 2009 - 14:14
lotuliukas.gif ms, malonu susipažinti
kaip man smagu, kad ir vyrai tokių klaidų pridaro, o kad prisipažįsta dar jas padarę - tai visai nobelį galima teikti už tai thumbup.gif
beje, kaip su expo ten? pusė ar visa? lotuliukas.gif

o tai ką užsiruošti tai meeto daliai studijoje? g.gif na juostelių tai suprantama, bet pvz kokių kvailų aksesuarų, ar pvz. kokių kvailų rūbų, ar pvz. visi dryžuoti kad būtų lotuliukas.gif blush2.gif na aš tai vaiką kartu turėsiu vietoj aksesuaro, galėsiu pasidalinti aišku lotuliukas.gif bet sakau, gal ką įdomesnio, bet ne per daug sudėtingo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 13 lapkričio 2009 - 15:22