Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2009 11 12, 18:43)
junkis, o ne pavydėk tongue.gif

Aha wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 12, 10:31)
Labas Gaziulka smile.gif dar nesidalinau su niekuo. Tai tau rezervuoju 5vnt, jos ten nepilni 9lt buvo. Jei gausiu iki myto, pasiimsiu. As sau 10 pasilieku, tai jei kas nores kitu 5 vnt rasykit. Juosta Fuji Pro 800z 220 formato.

jei dar liko, aš noriu smile.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 12 lapkričio 2009 - 22:54
QUOTE(andriuska @ 2009 11 12, 12:20)
manau kad tai akivaizdus nedaryškinimas. perryškinimas mano galva tada, kai negatyvas gaunasi juodas. o apie kontrastingumą sprendi iš skano?
rodinalis ir yra ryškalas. o fixažų įvairovės pas mus nėra ir nereikia. imk bet kokį smile.gif

Nežinau. Visada galvojau, kad šviesus permatomas negatyvas yra perryškinimo požymis, bet matyt buvau neteisus. Šiandien eksperimentą pakartojau, tik iso 6400 ryškinau 3 valandas, o iso 3200- 1,5. Panašu, kad rezultatai su iso 6400 tokie pat. 3200 atrodo ne taip skystai. Įdomiausia, kad ryškinant iso 6400 pateko ir galas juostos, eksponuotos kaip iso 800. Negatyvas atrodo tamsus. Smarkiai per tamsus. Žodžiu, ryt laukia skanavimas ir kol kas gana eksperimentų smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 11 12, 17:19)
kaip smagu jums bus.. pavydziu meeto smile.gif

Junkis wink.gif
Atsakyti
Noriu as labai su jumi pabendraut ir susipazint 4u.gif As galvojau pirmadieni vaziuot i Vilniu,nes reikia sutarti viena pasirasyt,bet paskambinau,sako galima ir treciadieni, nebus per velu, dabar tik reikia senelio paprasyt,kad vaikus is darzelio paemes paziuretu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 11 12, 13:31)
noriu gripą nusipirkt.

atrodo šitas. bent jau labai panašus. kaina gera. bet ar siunčia Lietuvon?

QUOTE(sillwio @ 2009 11 13, 00:45)
[...]Įdomiausia, kad ryškinant iso 6400 pateko ir galas juostos, eksponuotos kaip iso 800. Negatyvas atrodo tamsus.[...]

taip ir turėjo būti. per 3 stopus t.y. 8 kartus daugiau šviesos gavo. tam gabalui ryškinimo buvo per daug. vat ir gavosi per tamsus. t.y. per daug sidabro. ryškalas ilgai veikė ir pavertė sidabro metalu net tas halogenido molekules, kurios vos vos buvo paveiktos šviesos fotonų ir normaliai ryškinant nespėtų virtsti sidabro metalu ir likti juostelėje.
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 13, 10:03)
[...]galima ir treciadieni, nebus per velu, [...]

veiksmas bus ketvirtadienį.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 12, 14:30)
Andriau, minejau draugui, kad noresiu keliu bloku, man tiesiog reikia pas ji nuvaziuot pasiimt. Iki myto tikiuosi gal nuvaziuosiu iki jo, jei manes nepaguldys kiauliu gripas biggrin.gif panasu, kad aplanke musu namus, vyresnelis jau gatavas sad.gif

sveikit, o kas sveiki - nesusirkit. 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 11 12, 17:19)
kaip smagu jums bus.. pavydziu meeto smile.gif

mielai prašom jungtis. tokia proga, nu..smile.gif saulėtoji Švedija mus aplanko..smile.gif
Atsakyti
Aciu, Andriuska 4u.gif

Sayonara, va del tos progos ir noriu i meeta 4u.gif tikiuos iseis sudalyvaut, kad pavydet nereiketu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 13, 09:19)
Aciu, Andriuska 4u.gif 

Sayonara, va del tos progos ir noriu i meeta 4u.gif tikiuos iseis sudalyvaut, kad pavydet nereiketu blush2.gif  biggrin.gif

yra toks šlykštus posakis: kai norime, ieškome galimybių, kai nenorime, ieškome priežasčių.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 13, 10:21)
yra toks šlykštus posakis: kai norime, ieškome galimybių, kai nenorime, ieškome priežasčių..  bigsmile.gif

thumbup.gif tik tu su datom suklaidinai truputi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 11 12, 20:29)
jei dar liko, aš noriu  smile.gif

Tai nieks daugiau neprašė be Gaziulkos, likusios 5, nebent Kristina būtent iš šitų nori tos vienos vienintelės pabandymui biggrin.gif tai jūs jau tarkitės ten tarpusavy. Portra tai būtų už vyno taurę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 13, 09:24)
thumbup.gif  tik tu su datom suklaidinai truputi tongue.gif

nu jau man rodos savo bausmę atsiėmiau biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 13, 10:24)
Tai nieks daugiau neprašė be Gaziulkos, likusios 5, nebent Kristina būtent iš šitų nori tos vienos vienintelės  pabandymui biggrin.gif tai jūs jau tarkitės  ten tarpusavy.  Portra tai būtų už vyno taurę tongue.gif

noriu biggrin.gif
kiev'as jau mano galutinai, dabar lieka bandytis smile.gif
Atsakyti