Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Zitlali, o aš pasakysiu, kad suprantu tave 4u.gif Bet mane nuo tokio žingsnio užstabdė mano vyras, jis įkrečia kartais proto biggrin.gif aš net ir skaitmeną norėjau parduoti, bet jis kategoriškai uždraudė biggrin.gif

O šiaip visgi paimu siaurą ir ne taip jau retai. Skaitmenos tai net nekliudau unsure.gif

Tiesa, Procentro paslaugom praktiškai nebesinaudoju, kol nereikia nieko spausdinti. Jau ir spalvotas ryškinu kitur. Žirmūnų rimi fototechnikoj kuo puikiausiai ryškina plačią (120 ir 220) už 3 litus. Kaina priklausomai nuo juostos nesiskiria thumbup.gif tik nesukarpo ir nesudeda į maišelį cool.gif dar pabandysiu, kaip jie spausdina iš plačios, prieš kurį laiką spausdinausi pas juos iš siauros ir tikrai buvo neblogai.

Inc, aš juostos galiuką įtraukiau blush2.gif teks tau pačiai krapštyti 4u.gif arba jei važiuosiu kada pro fotolabą, tai pati paprašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 11, 16:25)
Tiesa, Procentro paslaugom praktiškai nebesinaudoju, kol nereikia nieko spausdinti. Jau ir spalvotas ryškinu kitur. Žirmūnų rimi fototechnikoj kuo puikiausiai ryškina plačią (120 ir 220) už 3 litus. Kaina priklausomai nuo juostos nesiskiria thumbup.gif tik nesukarpo ir nesudeda į maišelį cool.gif dar pabandysiu, kaip jie spausdina iš plačios, prieš kurį laiką spausdinausi pas juos iš siauros ir tikrai buvo neblogai.

thumbup.gif kur cia? hyperrimi? kur yra viduj? ten kodak'as man pora sykiu dare skaitmenos foto, nepatiko netgi labai sakyciau. kaip is juostos - nezinau. bet del ryskinimo vo cia tai naujiena. ten visada apsiperkam, tai juosteles pundeliais galiu nors ir kas savaite nesti
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 11 11, 14:48)
jau gavau juostelę. ačiū smile.gif
gerai, atgal tau išsiųsiu.

O, kaip greitai paštas dirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 11 11, 16:30)
thumbup.gif kur cia? hyperrimi? kur yra viduj? ten kodak'as man pora sykiu dare skaitmenos foto, nepatiko netgi labai sakyciau. kaip is juostos - nezinau. bet del ryskinimo vo cia tai naujiena. ten visada apsiperkam, tai juosteles pundeliais galiu nors ir kas savaite nesti

Taip, hyperrimi. Na tik be abejo jie ryškina tik c-41 procesą. O spausdinant skaitmeną visuomet reikia perspėti, kad be korekcijų, tuomet visai neblogai gaunasi smile.gif nes jie prideda sharpo žiauriai daug ir kartais dar pagal skonį spalvas pakoreguoja.
Atsakyti
Kas gali paaiškint kuo skirasi zenit 122 ir zenit 12sd? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
o kokia jusu nuomone apie Leica M3 ? ne per sena? unsure.gif noreciau kokios M6 aisku,bet kadangi dar skaitmena upgradint reikia,tai negaliu verysad.gif
Atsakyti
Visai susimaišiau ir nebežinau ką pirkti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2009 11 11, 16:41)
Visai susimaišiau ir nebežinau ką pirkti.  verysad.gif

tada dar nepirk smile.gif
Atsakyti
Sansara, išsiunčiau tau juostelę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
ilgai kaupiausi kol nusprendziau paklausti biggrin.gif galbut klausimas neprotingas, bet labai aktualus blush2.gif
"blusu" turgui radau minolta autocord.. nors pirkau daugiau kaip dekoracija, bet pribrendo noras isbandyt vidutini formata.. isfotografavus 12 kadru aparatas sustojo.
tai klausimas butu ar cia jau nest ta juosta ryskint ir nurasyt visus likusius kadrus i nuostolius, o gal galima kazkaip atsukt, kad antra karta rodytu numeriukus nuo 1.. trecias variantas, kad sugedo, nes fotografavau minusinej temperaturoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 11, 17:41)
tada dar nepirk smile.gif

Dar reik pasižiūrėt atidžiau. Galvojau apie Zenitą, bet visi dejuoja, kad labai genda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 11 11, 21:34)
Sveiki,
ilgai kaupiausi kol nusprendziau paklausti  biggrin.gif galbut klausimas neprotingas, bet labai aktualus  blush2.gif
"blusu" turgui radau minolta autocord.. nors pirkau daugiau kaip dekoracija, bet pribrendo noras isbandyt vidutini formata.. isfotografavus 12 kadru aparatas sustojo.
tai klausimas butu ar cia jau nest ta juosta ryskint ir nurasyt visus likusius kadrus i nuostolius, o gal galima kazkaip atsukt, kad antra karta rodytu numeriukus nuo 1.. trecias variantas, kad sugedo, nes fotografavau minusinej temperaturoj  doh.gif

Tai vid formato juostele ir yra 12 kadru paprastai smile.gif tai aparatas gerai ir padare, kad sustojo, nes daugiau kadru ir nera smile.gif

Smiltele, plionachka gausi kita savaitele, nes iki pasto nenuejau dar smile.gif
Atsakyti