Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2009 11 11, 10:47)
už tris-keturis šimtus jau galima neblogą juostinį įsigyti. kokią skaitmeną turi? gal įmanoma suderinti ant skaitmenos sukamus objektyvus su juostiniu fotiku? tarkim, aš turiu ir skaitmeną, ir juostą Canon. mano canon objektyvas sukasi ir ant juostos, ir ant skaitmenos.

nebent Tu nori ne automatinės skaitmenos, o grynai mechaninio fotoaparato, kas šioje temoje yra smagiai propaguojama ir ką mes tikriausiai visi bent po vieną turim ir naudojam smile.gif

uii, skaitmena mano prasta doh.gif mellow.gif

norėčiau mechaninio
Paskutinį kart fotkinau su juostiniu kai man buvo dešimt metų. biggrin.gif Aš visai žalia
Na, ir prieš kelias sav. su skolintu papyškinau mažių. Gražios nuotraukos gavosi, tai noriu noriu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2009 11 11, 09:54)
uii, skaitmena mano prasta  doh.gif  mellow.gif

norėčiau mechaninio
Paskutinį kart fotkinau su juostiniu kai man buvo dešimt metų.  biggrin.gif  Aš visai žalia
Na, ir prieš kelias sav. su skolintu papyškinau mažių. Gražios nuotraukos gavosi, tai noriu noriu.  bigsmile.gif

na tada pirmyn į 1) skelbimų lentas Lietuvoje 2) sendaikčių turgelius 3) ebay smile.gif ši suma yra daugiau negu pakankamai labai neblogam mechaniniam fotoaparatui.

Mūsų vyrija, kai išsimiegos, gal konkrečiau patars smile.gif
Atsakyti
jei bus idomu as savo nikon f80 parduosiu, einu kaip tik jau skelbimu det, pribrendau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 11, 10:04)
jei bus idomu as savo nikon f80 parduosiu, einu kaip tik jau skelbimu det, pribrendau wink.gif

jai ir objektyvo reiktų, kaip suprantu, ar Tu su objektyvui parduosi?
be to, išreiškė žmogus pageidavimą, kad nori mechaninio smile.gif
Atsakyti
Jei neturi jokio veidrodinio, tai ir nepradek kaupti sistemos kol kas. 300-400 yra labai nemazai, tik manau, kad neverta tiek isleist aparatui, su kuriuo nezinia ar fotografuosi. Patinka juostos spalvos? Tai reiskia, kad visa piguma, tipo Smena, tau netinka. Ju plastikiniai objektyvai nepasizymi teisingu spalvu perdavimu bei kontrastu. Tavo atveju ziureciau koki nors mechanini ar pusiau automatini zenita. Ju objektyvai visai neblogi. Be to nesiusk is ebay, nes kol nera patirties, nesugebesi ivertint ar aparatas tvarkingai veikia. Ieskok pardavejo, kuris zino ka parduoda ir galbut netgi galetu parodyt tam tikrus niuansus, budingus kamerai.
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 11, 10:04)

Kodel parduodi ir ka pirksi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 11 lapkričio 2009 - 10:09
QUOTE(sayonara @ 2009 11 11, 11:07)
jai ir objektyvo reiktų, kaip suprantu, ar Tu su objektyvui parduosi?
be to, išreiškė žmogus pageidavimą, kad nori mechaninio smile.gif

su smile.gif aj nedaskaiciau iki galo wink.gif sorry

silwio nebenoriu fotografuot su siaura juosta, nepatinka smile.gif 'is reikalo' isfotografuoju jei reik juostele kita bet siaip susirgau 6x6 liga, bent kol kas smile.gif pirkt naujo kol kas nezadu nieko, noriu pasidziaugti Mamiya, o tuomet toliau ziuresiu ka is vid. formato dar galeciau isigyti smile.gif tiesiog dulka pas mane jis, apskritai kruva turiu visokios dulkancios technikos, priedu, filtru visokiu, nieko nenaudoju... gal kam reik filtru? turiu 62mm viena poliarizacini ir uv ir 67 tokius pat, galiu padovanot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 lapkričio 2009 - 10:12
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 11, 10:09)
silwio nebenoriu fotografuot su siaura juosta, nepatinka smile.gif 'is reikalo' isfotografuoju jei reik juostele kita bet siaip susirgau 6x6 liga, bent kol kas smile.gif pirkt naujo kol kas nezadu nieko, noriu pasidziaugti Mamiya, o tuomet toliau ziuresiu ka is vid. formato dar galeciau isigyti smile.gif

Tada neparduok. Valgyt juk nepraso. Patikek, veliau vel noresis siaurajuoscio del jo patogumo. Ne visada ir ne visur patogus vid. formatas.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 11, 11:13)
Tada neparduok. Valgyt juk nepraso. Patikek, veliau vel noresis siaurajuoscio del  jo patogumo. Ne visada ir ne visur patogus vid. formatas.

nea zinok.. jauciu, kad nebenoresiu smile.gif tai galima ir vidutinio formato patogia kamera isigyti, tik pinigai kiti smile.gif ir as nefotografuoju tik juosta.. turiu skaitmena patogesniam ir greitesniam naudojimui smile.gif vnz apsisprendziau, noriu 'apsivalyma' padaryti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 lapkričio 2009 - 10:23
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 11, 10:16)
nea zinok.. jauciu, kad nebenoresiu smile.gif tai galima ir vidutinio formato patogia kamera isigyti, tik pinigai kiti smile.gif ir as nefotografuoju tik juosta.. turiu skaitmena patogesniam ir greitesniam naudojimui smile.gif vnz apsisprendziau, noriu 'apsivalyma' padaryti tongue.gif

Na, paziuresim smile.gif

Vardink, ka ruosiesi parduot. Gal susigundysiu ka nors priglaust smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 11, 10:16)
tai galima ir vidutinio formato patogia kamera isigyti

Turi kazka nusiziurejus jau?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 10, 22:27)
O tai šiais metais j. O studijoj šviesos kokios? Atsiliepiančios gal? Bo aš neturiu jokio sinchro kabelio, o skaitmeną imt būtų šventvagiška smile.gif Kita vertus aš galiu modeliu pabūt biggrin.gif

sistema ten multiblitz atrodo. yra ir sinchronizatorius. veikia nuo karšto bato be problemu (bronica išbandytas)

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 11, 11:09)

silwio nebenoriu fotografuot su siaura juosta, nepatinka smile.gif

kaip sakydavo vienas mano draugas - cepelinai skanu, bet kasdien valgyti pabosta....norisi varškytės (tiesa, čia jis taikė santykiams su moterimis cool.gif )

po metų užsinorėsi siauros, kaip varškytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 11, 13:06)
kaip sakydavo vienas mano draugas - cepelinai skanu, bet kasdien valgyti pabosta....norisi varškytės (tiesa, čia jis taikė santykiams su moterimis cool.gif )
po metų užsinorėsi siauros, kaip varškytės biggrin.gif

lotuliukas.gif iš čia išplaukia, kad abdairūs vyrai iš karto abi po ranka turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 10, 11:53)
Degute, juostelę išsiunčiau. Gausi jb.  Pati lyg neryškini  g.gif  Kai išfotkinsi, parsiųsk atgal - išryškinsiu. Sėkmės  4u.gif

jau gavau juostelę. ačiū smile.gif
gerai, atgal tau išsiųsiu.

aš savo ryt gal išsiųsiu. nerandu fotiko instrukcijos, kad nustatyt, kokia funkcija nesutraukia juostelės galiuko smile.gif
Atsakyti