Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

aha, vakarinę manau pradėsim apie 18 val, kad stachanoviečiai galėtų prisijungti. tik vietą palieku išrinkti kam kitam. aš rimtai nežinau kavinių, išskyrus čili piceriją prie namų ir čili kaimo virš pašilaičių maximos.

studijos laikas yra derinamas. ji dirba nuo 10 iki 18. tad mes valioje pasirinkti laiką ir dieną prieš ji galutinai suderinti su fografu. studija šeškinėje. tikrai techniškai neblogai įrengta. galvoju apsilankyti joje po pietų. pradžioj kol šviesu bus ekskursas, po to kur papietausim, tada jau studija.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 11 10, 16:50)
bijau ką ir žadėt.

Nereik pažadų. Reik, kad dalyvautum. Liečia ir visus kitus smile.gif O tai šiais metais julupukis neateis.

QUOTE(bite maja @ 2009 11 10, 18:51)

programa liuks. tik darbas maišo verysad.gif

Niekaip, niekaip?

QUOTE(andriuska @ 2009 11 10, 21:13)
aha, vakarinę manau pradėsim apie 18 val, kad stachanoviečiai galėtų prisijungti. tik vietą palieku išrinkti kam kitam. aš rimtai nežinau kavinių, išskyrus čili piceriją prie namų ir čili kaimo virš pašilaičių maximos.

studijos laikas yra derinamas. ji dirba nuo 10 iki 18. tad mes valioje pasirinkti laiką ir dieną prieš ji galutinai suderinti su fografu. studija šeškinėje. tikrai techniškai neblogai įrengta. galvoju apsilankyti joje po pietų. pradžioj kol šviesu bus ekskursas, po to kur papietausim, tada jau studija.

Jėėėėė. Aš jau nesulaukiu. O studijoj šviesos kokios? Atsiliepiančios gal? Bo aš neturiu jokio sinchro kabelio, o skaitmeną imt būtų šventvagiška smile.gif Kita vertus aš galiu modeliu pabūt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 10 lapkričio 2009 - 21:28
Kaip smagu, jau laukiu smile.gif noreciau vyrija pafotografuot smile.gif
Atsakyti
Galima - as pavydesiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 11 10, 23:37)
Galima - as pavydesiu?  blush2.gif

o prisijungti negali? g.gif

Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 10, 20:30)
Jei nepradėtumėt anksčiau kokios 18 val vakarinės dalies, gal ir aš atvaryčiau. Šiaip ketvirtadienis man baisiausia diena savaitėje darbo prasme, bet gal kaip nors smile.gif

kaip faina būtų. davai davai davai, ką?

QUOTE(sillwio @ 2009 11 10, 21:27)
Kita vertus aš galiu modeliu pabūt biggrin.gif

va va va... aš jau galandu nagus vyriją fotkint. tris vyrus turėsim, reikės visus prie sienos statyt smile.gif)

QUOTE(BN @ 2009 11 10, 22:37)

galima. bet galima ir prisijungti smile.gif 4u.gif tik nepradėk pezėt, kad neturi juoooosttttttooooos, temą tik skaitaaiiiiiii.... bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas nori pakonsultuot nuo ko pradėt? doh.gif Norisi. ax.gif Be to, skaitmenkė atsibodo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 11 10, 22:37)

Tu ateik ir nereikes pavydet wink.gif

QUOTE(ramiai! @ 2009 11 11, 09:08)
Gal kas nori pakonsultuot nuo ko pradėt?  doh.gif  Norisi.  ax.gif  Be to, skaitmenkė atsibodo.  schmoll.gif

Nuo juostines kameros ir bet kokios juostos. Kablys garantuotas smile.gif
Atsakyti
Tai va kad namie ir nėra jokio juostinio. Visi seni kažkur mįslingai pradingę. g.gif
Reikia pirkt. surrender.gif
Be to, vyras sakė net 000054.gif man dar neatneš norimos skaitmenkės, ne todėl kad bloga buvau. blush2.gif Aš nekukli. Brangu.

Ką patartumėt įsigyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2009 11 11, 09:27)
Tai va kad namie ir nėra jokio juostinio. Visi seni kažkur mįslingai pradingę. g.gif
Reikia pirkt.  surrender.gif
Be to, vyras sakė net  000054.gif man dar neatneš norimos skaitmenkės, ne todėl kad bloga buvau.  blush2.gif  Aš nekukli. Brangu.

Ką patartumėt įsigyt? g.gif

labai platus klausimas. doh.gif
visų pirma viskas atsiremia į finansus. jeigu jų mažai, pradėk nuo BET KOKIO seno rusiško juostinio - jie sąlyginai pigiausi.
Atsakyti
Na, finansai tempia iki kokių trijų - keturių šimtų. mastau.gif

Aišku, kuo pigesnis ir geresnis - tuo geriau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramiai!: 11 lapkričio 2009 - 09:43
QUOTE(ramiai! @ 2009 11 11, 09:41)
Na, finansai tempia iki kokių trijų - keturių šimtų.  mastau.gif

Aišku, kuo pigesnis ir geresnis - tuo geriau.  biggrin.gif

už tris-keturis šimtus jau galima neblogą juostinį įsigyti. kokią skaitmeną turi? gal įmanoma suderinti ant skaitmenos sukamus objektyvus su juostiniu fotiku? tarkim, aš turiu ir skaitmeną, ir juostą Canon. mano canon objektyvas sukasi ir ant juostos, ir ant skaitmenos.

nebent Tu nori ne automatinės skaitmenos, o grynai mechaninio fotoaparato, kas šioje temoje yra smagiai propaguojama ir ką mes tikriausiai visi bent po vieną turim ir naudojam smile.gif
Atsakyti