QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 02, 09:47)
Aš vėl galvoju biški pirkti spalvotų juostų, nes noriu 800 iso spalvotų ir fuji baigėsi. Aš pirksiu 220 juostas, gal ką domina kad kooperuotis? perku iš čia http://photography.s...d=p3911.c0.m282 gaila, kad plačių portros jau kuris laikas neturi. Na žodžiu duokit žinot artimiausiu metu, nes ryt poryt žadu pirkt, kai tik sukontaktuosiu su žmogum dėl siuntimo kainų.
Ir dar turiu klausimą tokį techninį - jei tarkim noriu fotografuoti naktį mieste į spalvotą juostą, na apšvietimas gatvinis daug lempelių, vitrinų šviečiančių, na miesto naktinės foto, ar reikalingas koks spalvinis korekcinis filtras? Mėlynas?
Ir dar turiu klausimą tokį techninį - jei tarkim noriu fotografuoti naktį mieste į spalvotą juostą, na apšvietimas gatvinis daug lempelių, vitrinų šviečiančių, na miesto naktinės foto, ar reikalingas koks spalvinis korekcinis filtras? Mėlynas?
aš kelias spalvotas 120 paimčiau. iso nuo 400, kad būtų, nebesvabu kokios, bile virš 400 paimtum kokias 5 man?
ale dabar va galvoju, mano kiekv 6s ima 220 ar ne? ir ką ten jame reiktų padaryt, kad pajamtų?