Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 11 10, 16:34)
siaurai juostai? tarybinį bakelį (tiksliau 2, tik su viena spirale) iškeisčiau į bokalą drinks_cheers.gif

aha, siaurai. liuks! pastatysiu thumbup.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 11 10, 16:36)

mazasis - neatsiejama mano dalis. tai dar ir pasinesiot svareli teks po lankytinas vietas lotuliukas.gif

aš jau ir pradedu galvot, kad lengviau gal būtų savo "rankinuką" su savim juostoj pasitampyt nei kam įtaisyt, kad prižiūrėtų visą dieną. galės pažaist abu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 10, 15:42)
Kita vertus lai tikiuosi, kad dalyvaus vievieciai, kaunieciai, pajurieciai ir kiti ieciai, kurie po visko drauge judes vakaru kryptim smile.gif

nekurie Vievio gyventojai pass..
Atsakyti
Oho kokia faina programa thumbup.gif Gaila, kad niekaip neišeina prisijungt verysad.gif ai nu bet dar manau bus progų smile.gif
Atsakyti
Sillwio, na aš tikiuosi irgi, kad važiuosiu Vilniun tądien. Tai jau tikrai pavėžėčiau pirmyn atgal, kairėn, dešinėn, jei nepasididžiuotum prisijungti prie manęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 11 10, 15:25)
beje, gal kas turit bakelį nereikalingą ir norėtumėt parduot?

galiu du rusiškus padovanot..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 11 10, 15:49)
nekurie Vievio gyventojai pass..

QUOTE(Smiltis @ 2009 11 10, 15:52)
Oho kokia faina programa  thumbup.gif Gaila, kad niekaip neišeina prisijungt  verysad.gif ai nu bet dar manau bus progų  smile.gif

Ei. Mes taip nezaidziam. Klaipeda dar galiu suprast, o Vievio ne sad.gif Juk gali gal i pavakare atlekt?

QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 10, 15:56)
Sillwio, na aš tikiuosi irgi, kad važiuosiu Vilniun tądien. Tai jau tikrai pavėžėčiau pirmyn atgal, kairėn, dešinėn, jei nepasididžiuotum prisijungti prie manęs smile.gif

Aciu. Grisim prie to klausimo koki pirmadieni/antradieni.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 11 10, 16:37)
o Vievio ne sad.gif Juk gali gal i pavakare atlekt?

bijau ką ir žadėt. turim mažo amžiaus didelį šunį. ir tą savaitę jis bus po skiepo, tai negalėsiu su savim vežtis. o su vaikais palikt negaliu, nes jie nesusitvarko, o jis stresuoja labai. ir vieno šunio negaliu palikt ilgiau, nei valandai dar. o su vyru nėr ką tartis, nes jo darbas neprognozuojamas - komandiruotinis.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 11 10, 10:20)
man juoktis galima, o kitiems is taves NE. Ar girdit visi? smile.gif Nes jei juokiates is sayonaros, reiskiasi juokiates is ms'o biggrin.gif

ha ha... reiks prisimint ir nepraleist progos tongue.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 11 10, 14:49)
susitikimas ketvirtadienį lapkričio 19 d.

programa liuks. tik darbas maišo verysad.gif
Atsakyti
andriuška, o kada fotostudija užsakyta?
aš sakyčiau, vakarinę alaus dalį reikia privalomai palikt ne anksčiau kaip kokiai 17-18 valandai, kad visi dirbantys tikrai galėtų bent ten prisijungti.
aš pati kaip sakiau bandysiu pasiimt dieną nemokamų ir sudalyvaut visur, kur įmanoma smile.gif
Atsakyti
degute, man tavo problemos labai pazistamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip sakau, neturi zmones problemu, isigyja suniuką (na arba dar vieną vaiką) biggrin.gif
Atsakyti
o kokioje studijoje? smile.gif

Gaziulka dingus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 lapkričio 2009 - 19:50
Jei nepradėtumėt anksčiau kokios 18 val vakarinės dalies, gal ir aš atvaryčiau. Šiaip ketvirtadienis man baisiausia diena savaitėje darbo prasme, bet gal kaip nors smile.gif
Atsakyti