Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 11 10, 15:30)

tai jei čia tik "lauktuvių" pristatymo kalusimas, aš galėčiau atvažiuot iki tavęs ir parvežti į vilnių. bet vot atgal tai nepažadu, bo irgi galiu užsinorėt drinks_cheers.gif, bet jei nebijai važinėti autobusais, tai juk ir grįžti gali tokiu pat būdu. iki stoties kaip nors nugabensim. netaip baisu bus, jei ką vietoj tavęs į vievį išsiųsim, ne į leningradą juk, kai tam kultiniame naujametiniame filme cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 14:56)
aha, 60lt 5vnt placios smile.gif sakyciau ner brangu ane? manau visai gera kaina smile.gif

visai nebrangu. ačiū už info. šturmuosim procentrą biggrin.gif
Atsakyti
mmm parvezt manau atsiras kas parveza smile.gif as vairuot megstu galesiu nuvezt jei masina nesubyres, bo nevartosiu smile.gif
Atsakyti
Nebrangu, ebay žiūrėjau, pigiau neradau smile.gif Tik man dar tą procentrą reik pasiekt. Rrrrrrr....
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 16:16)
mmm parvezt manau atsiras kas parveza smile.gif as vairuot megstu galesiu nuvezt jei masina nesubyres, bo nevartosiu smile.gif

Abstinent Akbar smile.gif
Atsakyti
jejau, koks krūtas mytas nusimato thumbup.gif
o aš sakiau, prašysiu, kad patikslintumėt kelintą valandą, kad aš galėčiau sužiūrėt ar mano vairuotojas neturės paskaitų tuo metu.
nu bet jei nuo ryto, tai net nežinau kaip čia man jus pasiekt iš Ukmergės? lotuliukas.gif nebent atvažiuočiau kokią septintą ryto su pažystamu ir paskui autiku atgal g.gif ... oj, reik su vairuotoju pasitart biggrin.gif

beje, gal kas turit bakelį nereikalingą ir norėtumėt parduot?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 10, 16:17)
Nebrangu, ebay žiūrėjau, pigiau neradau smile.gif Tik man dar tą procentrą reik pasiekt. Rrrrrrr....

aha.. nemegstu ten ir vazinet smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 11 10, 16:22)
Abstinent Akbar smile.gif

toli grazu... negi db pasirodysiu visu savo grazumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 15:27)
aha.. nemegstu ten ir vazinet smile.gif

Nu man dar žinok kokie 200 kim biggrin.gif Smulkmena, ale nemaloni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 10, 16:29)
Nu man dar žinok kokie 200 kim biggrin.gif Smulkmena, ale nemaloni biggrin.gif

aa.. taigi atsiust galima smile.gif kokios problemos
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 11 10, 16:25)

beje, gal kas turit bakelį nereikalingą ir norėtumėt parduot?

siaurai juostai? tarybinį bakelį (tiksliau 2, tik su viena spirale) iškeisčiau į bokalą drinks_cheers.gif
Atsakyti
programa turininga smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
galvoju kur iterpti vaiko pasiemima is darzelio lotuliukas.gif
mazasis - neatsiejama mano dalis. tai dar ir pasinesiot svareli teks po lankytinas vietas lotuliukas.gif
ziuresiu kaip bus galutinai su valandom ir planais, gal ne nuo pradziu prisijungsiu g.gif
bet cia jau mano bedos, ne jusu 4u.gif issisuksiu
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 10, 15:07)
tai jei čia tik "lauktuvių" pristatymo kalusimas, aš galėčiau atvažiuot iki tavęs ir parvežti į vilnių. bet vot atgal tai nepažadu, bo irgi galiu užsinorėt  drinks_cheers.gif, bet jei nebijai važinėti autobusais, tai juk ir grįžti gali tokiu pat būdu. iki stoties kaip nors nugabensim. netaip baisu bus, jei ką vietoj tavęs į vievį išsiųsim, ne į leningradą juk, kai tam kultiniame naujametiniame filme cool.gif

Vaziuot autobusu vairuojanciam ir dar Lietuvoj yra kaip kokia ekskursija uz pigiai bukvaliai smile.gif Ir peizazu pasigrozi, ir tautieciu raudojimo pasiklausai. Mielai parpusciau namo autobusu. Kita vertus lai tikiuosi, kad dalyvaus vievieciai, kaunieciai, pajurieciai ir kiti ieciai, kurie po visko drauge judes vakaru kryptim smile.gif

P.S. esmes neparasiau smile.gif Jei galetum atlekt, butu pasaka. Sukrautume viska tada pas tave, nes turto bus nemazai smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 15:16)

Tai mes irgi neprisivartosim, ale truputi pavartosim smile.gif Aciu uz pasiulyma. Paliktas nebusiu.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 11 10, 15:36)
programa turininga smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
galvoju kur iterpti vaiko pasiemima is darzelio  lotuliukas.gif 
mazasis - neatsiejama mano dalis. tai dar ir pasinesiot svareli teks po lankytinas vietas lotuliukas.gif
ziuresiu kaip bus galutinai su valandom ir planais, gal ne nuo pradziu prisijungsiu  g.gif
bet cia jau mano bedos, ne jusu  4u.gif issisuksiu

Svareli paeiliui nesiosim, bet tik iki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 10 lapkričio 2009 - 15:39