Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2009 11 10, 11:13)
nu ir suklydau, nu ir kas? schmoll.gif labai gražu juoktis iš žmonių nelaimės  schmoll.gif

( bigsmile.gif )

man juoktis galima, o kitiems is taves NE. Ar girdit visi? smile.gif Nes jei juokiates is sayonaros, reiskiasi juokiates is ms'o biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 11 10, 10:20)
man juoktis galima, o kitiems is taves NE. Ar girdit visi? smile.gif Nes jei juokiates is sayonaros, reiskiasi juokiates is ms'o biggrin.gif

Klonas? unsure.gif
lotuliukas.gif

Zitlali, sunku man vertint šeimyninius kadrus užtai ir retai rodau, gar neįdomu niekam.. Ai va šitas vienas man žiauriai patinka. Kvaila gal aš cool.gif

user posted image

Zitlali, skaitmena irgi dulka mano. Vakar vyro statomą akva pafotografavau, tik tokiem dalykam ji ir naudojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 10 lapkričio 2009 - 09:37
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 10, 09:34)
Klonas? unsure.gif
lotuliukas.gif

hihihi.gif

Prašom, fotofabrikas turi : http://www.fotofabri...-36-kadrai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 10 lapkričio 2009 - 09:42
aš tai šitą juostelę mėgau. kol dovanų gaudavau smile.gif nes šiaip brangi kokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 10 lapkričio 2009 - 09:47
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 10, 11:34)
Klonas? unsure.gif
lotuliukas.gif

taip taip.. ms yra say klonas cool.gif

Pupeliuk man asmeniskai nera savoku: "seimyniniam albumui" ar ne. Man tiesiog fotografija ir viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 11 10, 10:47)
taip taip.. ms yra say klonas  cool.gif

Pupeliuk man asmeniskai nera savoku: "seimyniniam albumui" ar ne.  Man tiesiog fotografija ir viskas wink.gif

Bandau įsivaizduot kaip atrodo lotuliukas.gif

Taip, be abejo, bet tiesiog nebemoku vertint šeimynos kadrų. Nors kažkaip atsirenku iš visos juostos kelis unsure.gif ai nžn..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 10, 09:00)
sillwio pats patikslint gali - bent jau aš asmeniškai su juo apie konkrečią datą nekalbėjau.. andriuška? sillwio? smile.gif

Kalbejom apie 19 diena, t.y. ketvirtadieni. Andriuska?

Mano skaitmena irgi guli. Sunkiai prisiverciu imt i rankas. Dazniausiai tik tam, kad mazaji pafilmuot biggrin.gif. Na dar kartais, kai kas nors praso nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 11 10, 09:20)

ogogo, koks... galima, aš pati leisiu arba neleisiu kam nors iš manęs žvengti? biggrin.gif biggrin.gif

nors klono (kloUno bigsmile.gif ) idėja visai nieko biggrin.gif

sillwio, tikriausiai 19, ketvirtadienis. man ketvirtadienis buvo užstrigęs, kalendoriuje pažiūrėjau ne ten smile.gif

Pupeliuk, Tavo šeimyniniai (taip vadinami) papuoštų ne vieną sieną. nustok kompleksuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 10, 12:14)
ogogo, koks... galima, aš pati leisiu arba neleisiu kam nors iš manęs žvengti? biggrin.gif biggrin.gif

as pagalvosiu..

biggrin.gif
Atsakyti
kokia visdėlto yra graži sayonaros ir ms draugystė console.gif photo.gif friends.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 10, 10:44)
kokia visdėlto yra graži sayonaros ir ms draugystė  console.gif  photo.gif  friends.gif  cray.gif

neryaliai. abipusis botago ir meduolio principas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 10, 11:14)
Pupeliuk, Tavo šeimyniniai (taip vadinami) papuoštų ne vieną sieną. nustok kompleksuot smile.gif

Nekompleksuoju irnesakyk.gif tik neturiu ką rodyt.

Norėjau paklausti vyrijos - pusho principas tiesiog ilginti laikymą ryškale? Jei tarkim juosta 400, o fotografavau 800, devchart tos juostos su duotuoju ryškalu pusho neduoda, rizikuoju sugadinti juostą, bet iš principo turėčiau dvigubai ilginti laiką ar mažiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 10 lapkričio 2009 - 11:37