Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2009 11 10, 00:14)
yra dar ir keli "nepublikuotini" geri smile.gif vienas is ju man labiau patinka.. ale vat lietuva cia, kad su auto tokiais skelbtis biggrin.gif  smile.gif
dekui

plikesnis? as varzausi irgi tokius viesinti smile.gif prisiziurejau pvz ivairiu, prisifotkinau, turiu, patinka, bet rodyt... nepriaugau matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 lapkričio 2009 - 23:19
Zitlali, gražu ir man. O Ektar ar skaidrė, kad tokios spalvos gaunasi?

Andriuska, tai gal ir nesiunčiam juostos tada, jei niekas neskuba. Susitikime būtumei ( g.gif ), tai atiduotumei man. Jei nebūtum - perduotum kam nors.
Degute, irgi paklausiu ar dalyvausi meete ar išsiųsti?

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 10, 00:22)
Zitlali, gražu ir man. O Ektar ar skaidrė, kad tokios spalvos gaunasi?

ne, negatyvas smile.gif rinkausi flicker'i juostas kokiu noriu, sios spalvos mano akiai buvo mieliausios smile.gif http://www.flickr.co...=... 100&m=text
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 lapkričio 2009 - 23:43
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 09, 23:22)
Degute, irgi paklausiu ar dalyvausi meete ar išsiųsti?

o aš ir nežinau, kada meetas smile.gif gal išsiųsk, sunku bus man prisiruošt - kūdikis plaukuotas namie, vaikai vieni palikti dar nesusitvarko su juo, tai dingti negaliu niekur. ir vyras greičiausiai išleist negalės.

Zitlali, faini kadrai. o mėlynas koks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 09 lapkričio 2009 - 23:32
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 09, 22:36)
Sveiki smile.gif na, daug kas jau mate, bet metu visvien kritikai. Gaila, kad nespejau isfotkint juostos ir nedalyvausiu, bet bus proga dar manau

Tiesa, o kodel foto nekeliat? Idomu butu seile pavarvint smile.gif lauksiu wink.gif

Nėr čia ką kritikuot. Pirma geriausia. Pasiilgau aš jau spalvų. Daviau sau žodį Lietuvoj bandyt fotografuot tik į spalvotą juostą bei gi skaidrę.

Aš nerodau, nes nelabai turiu ką rodyt. Jau senokai fotografuoju tik šeimą. Man gražu, o kaip kitiems, nežinau ir nelabai noriu žinot tongue.gif Taip sakant тренируюсь на кошках biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2009 11 09, 22:53)
kol kas žadu važiuot. turiu įtarimą, kad geriau tau bus myte įduot? kada tu jau čionai dumi?

Aš būsiu ateinančią savaitę. Kad nesiųst taip toli, galima meete. Jei negalėsi pati (geriau galėk), gali kam nors į kišenę įmest.
Atsakyti
Silwio, degute dekui smile.gif

O kur mytas bus ir tiksliai kada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 lapkričio 2009 - 23:44
Degute, gerai - ryt išsiunčiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 09 lapkričio 2009 - 23:45
Zitlali, ner ka kritikuot. Man labai patinka. Labai.
O Ektar juostos nebandziau. Sudominai.

As gal Inc irgi atduociau. Zadu dalyvauti, vaikus priduosiu kam padabot smile.gif

Rodyt nelabai turiu ka, seima tik.
Atsakyti
Pupeliuk labai grazios tavo vaiku foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 lapkričio 2009 - 06:40
QUOTE(sillwio @ 2009 11 10, 00:31)

Aš nerodau, nes nelabai turiu ką rodyt. Jau senokai fotografuoju tik šeimą. Man gražu, o kaip kitiems, nežinau ir nelabai noriu žinot  tongue.gif Taip sakant тренируюсь на кошках biggrin.gif

kiek mačiau ir man patinka smile.gif
Atsakyti
Zitlali, man irgi labai. Spalvos... Akimirksniu ir man įdomi patapo ta juosta. O mano juostinių kadrų negali niekur pažiūrėti. Dėl labai paprastos priežasties - jų nėra biggrin.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif gaila, kad nera.. patiko valtis smile.gif

kokia foto http://www.flickr.co...ier/3733555442/ ax.gif labai grazu... mmm....

Ar is jusu dar kas naudojat skaitmena? Ar esat pilnai atsiverte tongue.gif ?

O del tos juostos, cia plius as esu perfotografavusi, speju nuskenavus butu zymiai gilesnes spalvos, sodresnes ir kokybe apskritai kadro geresne smile.gif is kur db vel skeneri pirkt.. bijau jau db visko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 lapkričio 2009 - 07:58