Andriau, o tu rimtai pažiūrėk į siuntimo reikalą. Išsiūsk kaip rimtą siuntinį registruotu paštu, nes paskui, žinok, paštininkė vokelį su kasete bandys įgrūsti i mano pašto dėžutę Aš tikrai labai noriu gauti juostą
O kada meetas bus, priminkit Kiek pamenu tai lyg vidury savaitės buvo data numatyta
QUOTE(Smiltis @ 2009 11 09, 16:27)
O kada meetas bus, priminkit Kiek pamenu tai lyg vidury savaitės buvo data numatyta
aha, berods savaitės vidury..
aš gal nemokamas pasiimsiu ir atidalyvausiu
QUOTE(Sansara @ 2009 11 09, 20:50)
raige, gali kaip tikra lietuve pasidziaugti, mano eksponometras grazusis irgi pas kaziola iskeliavo skatertju dorozhka
Pffff, mano tai saugiai pas Sillwio Kiek kaziolui kainavo?
Ai, nu dar ne pas Sillwio, pas kokį nors Olseną, ale jau mano
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 13:17)
TADAAAAAAAAM!!!!
sillwio, cha cha cha, labai juokinga, bet nusprendžiau nekoreguoti savęs ir andriuškos, matyt, likimas toks (čia jei kas nepamena, kad sillwio karktelėjo, kad būtų gerai tokius skirtingus kaip andriuška su sayonara sumakaluot - taip ir gavosi )
sillwio, cha cha cha, labai juokinga, bet nusprendžiau nekoreguoti savęs ir andriuškos, matyt, likimas toks (čia jei kas nepamena, kad sillwio karktelėjo, kad būtų gerai tokius skirtingus kaip andriuška su sayonara sumakaluot - taip ir gavosi )
Valioooo. Šventės prasidėjo.
Tai aišku nekoreguot. Taip juk įdomiau.
QUOTE(_ms_ @ 2009 11 09, 15:57)
silwio, as irgi galiu iki myto palaukt, kad nereiktu tau siust
Puiku. inc, o tu meete būsi? Meete tau perduočiau. Nors galiu ir išsiųst, nėr skirtumo.
QUOTE(Sansara @ 2009 11 09, 20:50)
raige, gali kaip tikra lietuve pasidziaugti, mano eksponometras grazusis irgi pas kaziola iskeliavo skatertju dorozhka
Yra ten dar. Nepergyvenk
QUOTE(raige @ 2009 11 09, 21:02)
Ai, nu dar ne pas Sillwio, pas kokį nors Olseną, ale jau mano
Jo, Olsenas parašė, kad jau bėga į paštą
Sveiki na, daug kas jau mate, bet metu visvien kritikai. Gaila, kad nespejau isfotkint juostos ir nedalyvausiu, bet bus proga dar manau
beja jei galvosit apie vid.formato juostos pirkima tai as uz visom keturiom kodak ektar mane add'inkit iskart labai patiko ji man, kol kas favorite
Tiesa, o kodel foto nekeliat? Idomu butu seile pavarvint lauksiu
Raige, o kur galima butu tavo juostiniu foto pasiziureti?
beja jei galvosit apie vid.formato juostos pirkima tai as uz visom keturiom kodak ektar mane add'inkit iskart labai patiko ji man, kol kas favorite
Tiesa, o kodel foto nekeliat? Idomu butu seile pavarvint lauksiu
Raige, o kur galima butu tavo juostiniu foto pasiziureti?
QUOTE(sillwio @ 2009 11 09, 23:07)
Puiku. inc, o tu meete būsi? Meete tau perduočiau. Nors galiu ir išsiųst, nėr skirtumo.
kol kas žadu važiuot. turiu įtarimą, kad geriau tau bus myte įduot? kada tu jau čionai dumi?
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 00:09)
Sansara, aciu buvau pradedanti rasyt posta bet istryniau, kad ne offtopint, bet, kad 'uzkalbinai' pasisakysiu.. man tavo sis avataras pats paciausias is tavuju foto
yra dar ir keli "nepublikuotini" geri vienas is ju man labiau patinka.. ale vat lietuva cia, kad su auto tokiais skelbtis
dekui