Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Andriau, o tu rimtai pažiūrėk į siuntimo reikalą. Išsiūsk kaip rimtą siuntinį registruotu paštu, nes paskui, žinok, paštininkė vokelį su kasete bandys įgrūsti i mano pašto dėžutę mad.gif Aš tikrai labai noriu gauti juostą essen.gif
Atsakyti
silwio, as irgi galiu iki myto palaukt, kad nereiktu tau siust smile.gif
O jei Smiltele nebusi myte, tai gausi pastu wink.gif
Atsakyti
O kada meetas bus, priminkit g.gif Kiek pamenu tai lyg vidury savaitės buvo data numatyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 11 09, 16:27)
O kada meetas bus, priminkit  g.gif Kiek pamenu tai lyg vidury savaitės buvo data numatyta unsure.gif

aha, berods savaitės vidury..
aš gal nemokamas pasiimsiu ir atidalyvausiu wink.gif
Atsakyti
raige, gali kaip tikra lietuve pasidziaugti, mano eksponometras grazusis irgi pas kaziola iskeliavo lotuliukas.gif skatertju dorozhka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 11 09, 20:50)
raige, gali kaip tikra lietuve pasidziaugti, mano eksponometras grazusis irgi pas kaziola iskeliavo  lotuliukas.gif skatertju dorozhka smile.gif

Pffff, mano tai saugiai pas Sillwio biggrin.gif Kiek kaziolui kainavo?

Ai, nu dar ne pas Sillwio, pas kokį nors Olseną, ale jau mano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 09 lapkričio 2009 - 21:05
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 13:17)
TADAAAAAAAAM!!!!

sillwio, cha cha cha, labai juokinga, bet nusprendžiau nekoreguoti savęs ir andriuškos, matyt, likimas toks smile.gif (čia jei kas nepamena, kad sillwio karktelėjo, kad būtų gerai tokius skirtingus kaip andriuška su sayonara sumakaluot - taip ir gavosi biggrin.gif)

Valioooo. Šventės prasidėjo.

Tai aišku nekoreguot. Taip juk įdomiau.

QUOTE(_ms_ @ 2009 11 09, 15:57)
silwio, as irgi galiu iki myto palaukt, kad nereiktu tau siust smile.gif

Puiku. inc, o tu meete būsi? Meete tau perduočiau. Nors galiu ir išsiųst, nėr skirtumo.

QUOTE(Sansara @ 2009 11 09, 20:50)
raige, gali kaip tikra lietuve pasidziaugti, mano eksponometras grazusis irgi pas kaziola iskeliavo  lotuliukas.gif skatertju dorozhka smile.gif

Yra ten dar. Nepergyvenk smile.gif

QUOTE(raige @ 2009 11 09, 21:02)
Ai, nu dar ne pas Sillwio, pas kokį nors Olseną, ale jau mano biggrin.gif

Jo, Olsenas parašė, kad jau bėga į paštą smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif na, daug kas jau mate, bet metu visvien kritikai. Gaila, kad nespejau isfotkint juostos ir nedalyvausiu, bet bus proga dar manau

user posted image

user posted image

user posted image

beja jei galvosit apie vid.formato juostos pirkima tai as uz visom keturiom kodak ektar smile.gif mane add'inkit iskart smile.gif labai patiko ji man, kol kas favorite

Tiesa, o kodel foto nekeliat? Idomu butu seile pavarvint smile.gif lauksiu wink.gif

Raige, o kur galima butu tavo juostiniu foto pasiziureti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 lapkričio 2009 - 22:38
QUOTE(sillwio @ 2009 11 09, 23:07)
Puiku. inc, o tu meete būsi? Meete tau perduočiau. Nors galiu ir išsiųst, nėr skirtumo.

kol kas žadu važiuot. turiu įtarimą, kad geriau tau bus myte įduot? kada tu jau čionai dumi?
Atsakyti
zitali, tu gimus juostai (o pavydas mane del to juodas grauzia lotuliukas.gif ) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

raige, matai kaip. tai dabar man kaip lietuvei tikrai reik alkunes grauztis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sansara, aciu blink.gif 4u.gif buvau pradedanti rasyt posta bet istryniau, kad ne offtopint, bet, kad 'uzkalbinai' pasisakysiu.. man tavo sis avataras pats paciausias is tavuju foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 lapkričio 2009 - 23:10
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 00:09)
Sansara, aciu  blink.gif  4u.gif buvau pradedanti rasyt posta bet istryniau, kad ne offtopint,  bet, kad 'uzkalbinai' pasisakysiu.. man tavo sis avataras pats paciausias is tavuju foto smile.gif

yra dar ir keli "nepublikuotini" geri smile.gif vienas is ju man labiau patinka.. ale vat lietuva cia, kad su auto tokiais skelbtis biggrin.gif smile.gif
dekui
Atsakyti