Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 09, 13:48)
Sveiki, aš čia dabar jau po visko galiu bele ką šnekėti, bet  kad andriuskos juostelę turėsiu tai jaučiau, žinokit  biggrin.gif  Stipri velnias, ta mano nuojauta  doh.gif  Laukiu juostelės nekantriai.
Papildyta:
man tinka.

biggrin.gif biggrin.gif

o aš po to sillwio pasakymo tai kažkaip neabejojau, kad man su andriuška teks susidubliuot biggrin.gif ir taip garsiai žvengt pradėjau, kai ištraukiau..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 13:54)
biggrin.gif biggrin.gif

o aš po to sillwio pasakymo tai kažkaip neabejojau, kad man su andriuška teks susidubliuot biggrin.gif ir taip garsiai žvengt pradėjau, kai ištraukiau..smile.gif)

taip netyčia ir išsiaiškinom andriuskos "Achilo kulną" - jį galima paveikti norima linkme stipriai ištartu žodžiu, galinga mintimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 11 09, 14:05)
taip netyčia ir išsiaiškinom andriuskos "Achilo kulną" - jį galima paveikti norima linkme stipriai ištartu žodžiu, galinga mintimi  biggrin.gif

aha biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 13:45)
lotuliukas.gif
ar tiks visiems, jeigu išsiųsiu visiems vieną failą, kuriame surašyta, kas kam siunčia ir gavėjo adresas su vardu ir pavarde? nė vienas neslepiat savo tikro vardo ir adreso? neterorizuosim tikriausiai vieni kitų, kaip manot? biggrin.gif

tinka, be abejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sayonara, tinka tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
sayonara, ačiū už kontaktus, žinosiu kur po mirties vaidentis lotuliukas.gif
Atsakyti
oficialiai pareiškiu - jokių nuojatų neturėjau, nieko nesvajojau ir nieko nebijojau. žiūriu į procesą kaip į bendravimo formą bei žaidimą. dideliu rezultatų nesitikiu, tačiau laukiu audringi jų aptarimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tik vieno ko bijau, pavesti partneri blush2.gif fotikas neisbandytas, rankoje negulejes, tai labai bijau del to pavesti nesvarbu kuri partneri... ir nuvilti vien nemoksiskumu ir nepatirtimi su konkreciu fotiku.
Atsakyti
andriuška, o nejutai, kad apie Tave galvoja moterys? biggrin.gif

Sansara, pffff... manau, visi to paties bijo..smile.gif 4u.gif

man va minimum vienas teigiamas patyrimas JAU buvo - susukau minoltoje juostelę palikdama galiuką, nereikėjo niekur eiti, kad ištrauktų..smile.gif)))
Atsakyti
O nu fain! Bus idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 16:15)
andriuška, o nejutai, kad apie Tave galvoja moterys? biggrin.gif

imunitets cool.gif

o jei rimtai - į voką įdėjus konteineriuką su juostos kasetę gausis smulkus paketas ar kaip? Sayonara, gal tu pasiimk savo į darbą, aš kada privažiuosiu. tingiu eiti į paštą ir saugiau bus.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 11 09, 15:35)
imunitets cool.gif

o jei rimtai - į voką įdėjus konteineriuką su juostos kasetę gausis smulkus paketas ar kaip? Sayonara, gal tu pasiimk savo į darbą, aš kada privažiuosiu. tingiu eiti į paštą ir saugiau bus.

kuo imunitetą stiprinai? bigsmile.gif lotuliukas.gif

gerai, aš jau dabar darbe turiu smile.gif pasidėsiu ant lentynos ir lauksiu smile.gif
Atsakyti