Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Degutė @ 2009 11 09, 10:07)
ir aš dar norėjau smile.gif tik gal nelabai į temą čia? jūs juostinykai-rankininkai  ax.gif aš tai fotkinu visokias minlabuose ryškinamas, pati neprisiruošiu  ax.gif

tai ir aš neryškinu vis dar mirksiukas.gif Ir dabar juostelę spalvotą įsidėjau (nors buvau 99 proc. įsitikinusi , kad noriu j/b, tik paskutiniu momentu kažkas sušvietė doh.gif ) . Taip , kad drąsiai junkis mirksiukas.gif
Atsakyti
Degute, o Tu jau išfotkinusi juostelę, ar dar tik fotkinsi?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 10:37)
Degute, o Tu jau išfotkinusi juostelę, ar dar tik fotkinsi?

jau jau smile.gif
ale galvojau, jei nepriimsit, tai pati dar kartą prasuksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 11 09, 10:44)
jau jau smile.gif
ale galvojau, jei nepriimsit, tai pati dar kartą prasuksiu smile.gif

priimsim priimsim 4u.gif

sąrašas:

andriuska
Degutė
inc
ms
Pupeliukas
Puriena
Sansara
sayonara
sillwio
Smiltis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 lapkričio 2009 - 10:49
Sillwio, Aciu uz instrukcijas 4u.gif
Atsakyti
tai kelintą maždaug valandą galiu makaluoti burtus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 11:30)
tai kelintą maždaug valandą galiu makaluoti burtus? biggrin.gif

Tai kai papietausi, tai ir makaluok smile.gif Jei jau papietvai, laukiam nekantriai porininku.
Atsakyti
viskas, einu makaluot burtų..smile.gif)

tuooooojjjjj bus paskelbta, kas kam siunčia savo lobiusssss smile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
TADAAAAAAAAM!!!!

skelbiu, KAS - KAM siunčia smile.gif

andriuska - Purienai
Degutė - sayonarai
inc - sillwio
ms - Smilčiai
Pupeliukas - inc
Puriena - Degutei
Sansara - Pupeliukui
sayonara - andriuskai
sillwio - ms‘ui
Smiltis - Sansarai

sillwio, cha cha cha, labai juokinga, bet nusprendžiau nekoreguoti savęs ir andriuškos, matyt, likimas toks smile.gif (čia jei kas nepamena, kad sillwio karktelėjo, kad būtų gerai tokius skirtingus kaip andriuška su sayonara sumakaluot - taip ir gavosi biggrin.gif)

adresus kiekvienam išsiųsiu emailu per šiandien smile.gif jei kas negausit, rašykit. 4u.gif
Papildyta:
Degute, man skubiai į AŽ prašom savo vardą, pavardę ir namų adresą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 13:17)
ms - Smilčiai

ojei , man dabar ms'o juostelę fotografuojant rankos drebės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 11 09, 13:25)
ojei , man dabar ms'o juostelę fotografuojant rankos drebės  biggrin.gif

lotuliukas.gif

ar tiks visiems, jeigu išsiųsiu visiems vieną failą, kuriame surašyta, kas kam siunčia ir gavėjo adresas su vardu ir pavarde? nė vienas neslepiat savo tikro vardo ir adreso? neterorizuosim tikriausiai vieni kitų, kaip manot? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, aš čia dabar jau po visko galiu bele ką šnekėti, bet kad andriuskos juostelę turėsiu tai jaučiau, žinokit biggrin.gif Stipri velnias, ta mano nuojauta doh.gif Laukiu juostelės nekantriai.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 13:45)
lotuliukas.gif
ar tiks visiems, jeigu išsiųsiu visiems vieną failą, kuriame surašyta, kas kam siunčia ir gavėjo adresas su vardu ir pavarde? nė vienas neslepiat savo tikro vardo ir adreso? neterorizuosim tikriausiai vieni kitų, kaip manot? biggrin.gif

man tinka.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 13:45)
lotuliukas.gif

tinka smile.gif
Atsakyti