irgi prisiduodu
tai rytoj padarysim sąrašą ir galėsim makaluot burtus )
sillwio, koks pažangumas yra, toks yra. užteks..
tiesa, kadangi bitė nedalyvauja šioje double expo ekspedicijoje, tai sutarėm, kad burtus pamakuosiu aš. nebus prieštaraujančių?..
ai, ir ar niekas neprieštarauja, kad aš sumakaluosiu ir paskelbisu viešai, kas kam siunčia savo juosteles? tik adresus ir pavardes į asmenines atsiųsčiau.
kol kas prisidavę yra:
andriuska
ms
Puriena
Sansara
sayonara
sillwio
Smiltis
nebepamenu, ar dar kas sakė, kad dalyvaus? t.y. sakė sakė, bet paskui atsisakė
tiesa, kadangi bitė nedalyvauja šioje double expo ekspedicijoje, tai sutarėm, kad burtus pamakuosiu aš. nebus prieštaraujančių?..
ai, ir ar niekas neprieštarauja, kad aš sumakaluosiu ir paskelbisu viešai, kas kam siunčia savo juosteles? tik adresus ir pavardes į asmenines atsiųsčiau.
kol kas prisidavę yra:
andriuska
ms
Puriena
Sansara
sayonara
sillwio
Smiltis
QUOTE(Sansara @ 2009 11 09, 09:15)
aha, ji jau pereitos savaitės viduryje prisidavė, kad baigė juostą
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 08:45)
sillwio, koks pažangumas yra, toks yra. užteks..
kol kas prisidavę yra:
andriuska
ms
Puriena
Sansara
sayonara
sillwio
Smiltis
inc
kol kas prisidavę yra:
andriuska
ms
Puriena
Sansara
sayonara
sillwio
Smiltis
inc
jo jo, ir manęs nieku gyvu nepamiršk
Ir aš dar turėjau laisvą minutę prisiduodu ir aš
ir aš dar norėjau tik gal nelabai į temą čia? jūs juostinykai-rankininkai aš tai fotkinu visokias minlabuose ryškinamas, pati neprisiruošiu
QUOTE(Degutė @ 2009 11 09, 10:07)
ir aš dar norėjau tik gal nelabai į temą čia? jūs juostinykai-rankininkai aš tai fotkinu visokias minlabuose ryškinamas, pati neprisiruošiu
Rankinykai ne rankinykai - nera skirtumo. Svarbu juosta. Pirmyn, Degute