Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

irgi prisiduodu smile.gif 4u.gif
tai rytoj padarysim sąrašą ir galėsim makaluot burtus wink.gif)
Atsakyti
Pažangumas, vienok, nėra aukštas g.gif
Atsakyti
prisiduodu. sian iki pietu bus uzbaigta, bet vistiek netrukdo prisiduot smile.gif
Atsakyti
sillwio, koks pažangumas yra, toks yra. užteks..smile.gif

tiesa, kadangi bitė nedalyvauja šioje double expo ekspedicijoje, tai sutarėm, kad burtus pamakuosiu aš. nebus prieštaraujančių?.. bigsmile.gif

ai, ir ar niekas neprieštarauja, kad aš sumakaluosiu ir paskelbisu viešai, kas kam siunčia savo juosteles? tik adresus ir pavardes į asmenines atsiųsčiau.

kol kas prisidavę yra:

andriuska
ms
Puriena
Sansara
sayonara
sillwio
Smiltis

nebepamenu, ar dar kas sakė, kad dalyvaus? t.y. sakė sakė, bet paskui atsisakė biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 lapkričio 2009 - 07:49
Sumakaluok, sayonara. Niekas nepries smile.gif Norintys ir zinantys, kad isfotografuos savo juostas, dar gali prisiduot iki pietu.
Papildyta:
Beje, idomi statistika gaunasi - vyriskoji temos dalis dalyvauja 100% smile.gif Mergaites, kaip cia taip?
Atsakyti
o inc nedalyvauja????

perklausiau, ji dalyvauja mirksiukas.gif

svarbiausia nieko nepamirsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 09 lapkričio 2009 - 09:23
QUOTE(Sansara @ 2009 11 09, 09:15)
o inc nedalyvauja????

perklausiau, ji dalyvauja  mirksiukas.gif

svarbiausia nieko nepamirsti.

aha, ji jau pereitos savaitės viduryje prisidavė, kad baigė juostą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 09, 08:45)
sillwio, koks pažangumas yra, toks yra. užteks..smile.gif

tiesa, kadangi bitė nedalyvauja šioje double expo ekspedicijoje, tai sutarėm, kad burtus pamakuosiu aš. nebus prieštaraujančių?.. bigsmile.gif

ai, ir ar niekas neprieštarauja, kad aš sumakaluosiu ir paskelbisu viešai, kas kam siunčia savo juosteles? tik adresus ir pavardes į asmenines atsiųsčiau.

kol kas prisidavę yra:

andriuska
ms
Puriena
Sansara
sayonara
sillwio
Smiltis
inc

nebepamenu, ar dar kas sakė, kad dalyvaus? t.y. sakė sakė, bet paskui atsisakė biggrin.gif

jo jo, ir manęs nieku gyvu nepamiršk mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš dar turėjau laisvą minutę smile.gif prisiduodu ir aš smile.gif
Atsakyti
andriuska
inc
ms
Pupeliukas
Puriena
Sansara
sayonara
sillwio
Smiltis

laukiam pietų, tada makaluosiu ir paskelbsiu, kas kam siunčia savo juostas smile.gif
Atsakyti
ir aš dar norėjau smile.gif tik gal nelabai į temą čia? jūs juostinykai-rankininkai ax.gif aš tai fotkinu visokias minlabuose ryškinamas, pati neprisiruošiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 11 09, 10:07)
ir aš dar norėjau smile.gif tik gal nelabai į temą čia? jūs juostinykai-rankininkai  ax.gif aš tai fotkinu visokias minlabuose ryškinamas, pati neprisiruošiu  ax.gif

Rankinykai ne rankinykai - nera skirtumo. Svarbu juosta. Pirmyn, Degute smile.gif
Atsakyti