Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

QUOTE(Nuk @ 2009 11 06, 13:43)
Patarimai čia visuomet laukiami rolleyes.gif

Ypač nemokami hihihi.gif
Atsakyti
Teisingas pastebejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jumeda @ 2009 11 06, 10:23)
...Gera tema apie  namo aplinka....

tema tikrai gera, maloniai kvieciame dalyvauti wink.gif .

tik daznai, deja, tie geranoriski patarejai, vos tik patalpine savo reklama, ir pazere labai svariu argumentu apie netinkama aplinkos formavima, dingsta kaip i vandeni blush2.gif .
Atsakyti
Keliu tema i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 11 07, 09:41)
tik daznai, deja, tie geranoriski patarejai, vos tik patalpine savo reklama, ir pazere labai svariu argumentu apie netinkama aplinkos formavima, dingsta kaip i vandeni  blush2.gif .

tikra teisybė g.gif
Atsakyti
Kažkaip tylu pas mus g.gif
Tai aš pasidalinsiu savo savaitgalinėm mintim, aišku, prašydama jūsų pamąstymų biggrin.gif
Ar gautųsi kas nors gero, jei į lovelius ant palangių susodinčiau šilokus, va štai tokius

user posted image
(Nuotrauka ne mano)

Pagalvojau, kad būtų gražu visais metų laikais - jie ir žiemą nepraranda dekoratyvumo. Žydi, žinoma menkai, bet jie absoliučiai nereiklūs - pasodinai ir gali pamiršti.
Tik vat klausimas, kaip jie žiemotų loveliuose ant palangių? Nes tikslas ir būtų tuos lovelius palikti visam laikui - ir vasarą, ir žiemą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 11 09, 09:24)
Ar gautųsi kas nors gero, jei į lovelius ant palangių susodinčiau šilokus, va štai tokius

zinoma gautusi, tik ar gero, ir ar tuo busi patenkinta, nepabandzius nesuzinosi. Gal tau labai prie dusios bus toks neiprastas loveliu apzeldinimas (kad kam nors nepatiks, tai faktas ax.gif ).
Toki dalyka labai paprasta ir nebrangu isbandyti. Dar labai tiktu prisodinti kroku tarp tu siloku. Rudeni lovelius gali papuosti ryskiomis raudonomis uogomis - prikaisioti erskeciu, sermuksniu sakeliu su uogomis.
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 11 09, 09:24)
,Pagalvojau, kad būtų gražu visais metų laikais - jie ir žiemą nepraranda dekoratyvumo. Žydi, žinoma menkai, bet jie absoliučiai nereiklūs - pasodinai ir gali pamiršti.
Tik vat klausimas, kaip jie žiemotų loveliuose ant palangių? Nes tikslas ir būtų tuos lovelius palikti visam laikui - ir vasarą, ir žiemą rolleyes.gif

visai neblogai atrodys, esu sodinusi šilokus, tik kitas rūšis. Išsvyra per kraštus ir atrodo kaip koks svyrantis augalas, svarbu neperlaistyti, nes pasidarys blyškus ir nutysęs. Su juo derinti reikėtų kitus sausamėgius augalus. Perkūnropes, kitų rūšių ir spalvų šilokus. Visai tiktų Portmans pride, juodai bordinis iki 30 cm aukščio, sedum angeline, beveik identiškas šiam, tik geltonlapiui. O tavo parodytas vadinasi sedum montanum
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 11 09, 12:18)
visai neblogai atrodys, esu sodinusi šilokus, tik kitas rūšis. Išsvyra per kraštus ir atrodo kaip koks svyrantis augalas, svarbu neperlaistyti, nes pasidarys blyškus ir nutysęs. Su juo derinti reikėtų kitus sausamėgius augalus. Perkūnropes, kitų rūšių ir spalvų šilokus. Visai tiktų Portmans pride, juodai bordinis iki 30 cm aukščio, sedum angeline, beveik identiškas šiam, tik geltonlapiui. O tavo parodytas vadinasi  sedum montanum

Aš šį rudenį prisodinau į lauko vazonėlius perkūnropių ir kyštelėjau šiloko. Labai patiko Knifofijos užrodyti smile.gif Gal kartais jų turit, turiu omeny postmans pride ir angelina? Dar viena vazonas laukia gyventojų, o ir prie akmenų noriu pasodinti kilimėlį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 11 09, 12:36)
Aš šį rudenį prisodinau į lauko vazonėlius perkūnropių ir kyštelėjau šiloko. Labai patiko Knifofijos užrodyti smile.gif Gal kartais jų turit, turiu omeny postmans pride ir angelina? Dar viena vazonas laukia gyventojų, o ir prie akmenų noriu pasodinti kilimėlį smile.gif

Turiu ir turiu tokį įdomų iį angelinos išvestą veislę sedum refllexum cristatum "Vingis" jis geltonas, o pavasarį ir rudenį oranžinis. Internete jo dar nerasite, nes tai visai nauja veislė mano atrinkta iš sėjinukų sedum reflexum cristatum Labai panašus į šitą, tik labiau vingiuotas ir spalva kita. Foto nedėsiu, nes labai dažnai mano įdėtomis foto naudojasi prekybininkai, išsitraukia iš interneto ir atsispauzdina kaip savo. Pavasarį jį jau paleidau į prekybą. Mugėse jau sutikau ne vieną tokį, tad foto įkelsiu į albumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 09 lapkričio 2009 - 13:45
Nu va kiek sužinojau apie šilokus, šiaip tai net pavadinimo nežinojau to augaliuko bigsmile.gif biggrin.gif

o tą vingiuotą šiemet irgi įsigyjau, nu jau labai jis man patiko wub.gif
ir labai norėčiau pamatyti tą naujos veislės bigsmile.gif kokiam albume jį būtų galima pamatyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 09 lapkričio 2009 - 13:59
Pas mane sedum montanum silokas jau puse alpinariumo uzkariaves, toks gajumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 09 lapkričio 2009 - 21:26