QUOTE(troja3030 @ 2009 11 02, 13:34)
na pirmi metai ir pas mane buvo juokingi, ir siltnami teko is kaimyno parsitemti ir oi daug visko...
o as pirma karta kai paseju ir susodinu viska tai raviu jau tada kai per zoles nesimato augalu
o paskui tik kas savaite pasimegaudama praeinu visas lysves, israunu kas isdygo ir supurenu zeme. si pavasari atvaziavo pas mus sveciu tai anyta nuleke i darza man tipo padeti bulves apkaupti, aisku ji pradejo tas 2 lysveles kaupti kaip kaupdama visus 2 hetarus....jokiu zoliu nerove o apkaupinejo ir jas paliko. tai atejusi jos sesuo ir sako: tu tik mauk is to darzo nes kai ateis tavo marti tai gera nepasirodys, sako tu paziurek koks jos darzas pavyzdinis, vagutes lygios su smailais krastais, viskas idealu o tu sako jai zoliu nerauni is bulviu
daugiau niekas pas mane darze nesikuicia jis pAS MANE TIKRAI BUNA PAVYZDINIS
Aha, pas mane anyta irgi bando tvarką padaryt. Ir ištisai šaiposi iš mano daržo. Mat aš ne pagal ją daržininkauju. Mulčiuoju žole ar žalia trąša, neperkasinėju ir žemės nejudinu visiškai, nebent bulves kasdama. Kol kas rezultatų nematyt, nes žemė turi per kelis metus suformuot struktūrą (mikrokanalėliai, mikrogyvūnėliai ir kt gėris
). Bet užtat neraviu ir beveik nelaistau - po mulčiu drėgna.
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2009 11 02, 15:38)
Nea, neslidinėja
Žolė greitai sudžiūsta ir tampa panašiau į šieną nei į mėšlą.
Aha, toks sausas kilimėlis. Net palijus kažkaip greičiau susigeria ir jeigu ant plikos žemės klimpsti ar slidinėji, tai per kilimėlį vaikščiot pats patogumas.