Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 11 03, 06:49)
Ačiū, Nuk, Rokoko, Smth1, už atsiliepimą į klausimą  4u.gif
Nors ir linkstu prie kaštonlapės rodžersijos, ramybės neduoda matyta foto:
Kaži, ar yra paparčių, toleruojančių pusiau šešėlį?

Yra smile.gif pas mane patys paprasčiausi, dar anytos palikimas (tokie patys, kaip tavo nuotr.) - nuo 12 val iki vakaro saulėje. Ir jiems ok
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 11 03, 18:03)
Žiemoja tas bukas puikiausiai, pas mane jau koks 10 metų auga ir vargo nemato.

O kokio aukščio 10-metis?
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 11 02, 13:34)
na pirmi metai ir pas mane buvo juokingi, ir siltnami teko is kaimyno parsitemti ir oi daug visko...
o as pirma karta kai paseju ir susodinu viska tai raviu jau tada kai per zoles nesimato augalu  doh.gif  o paskui tik kas savaite pasimegaudama praeinu visas lysves, israunu kas isdygo ir supurenu zeme. si pavasari atvaziavo pas mus sveciu tai anyta nuleke i darza man tipo padeti bulves apkaupti, aisku ji pradejo tas 2 lysveles kaupti kaip kaupdama visus 2 hetarus....jokiu zoliu nerove o apkaupinejo ir jas paliko. tai atejusi jos sesuo ir sako: tu tik mauk is to darzo nes kai ateis tavo marti tai gera nepasirodys, sako tu paziurek koks jos darzas pavyzdinis, vagutes lygios su smailais krastais, viskas idealu o tu sako jai zoliu nerauni is bulviu  doh.gif  lotuliukas.gif    daugiau niekas pas mane darze nesikuicia  jis pAS MANE TIKRAI BUNA PAVYZDINIS

Aha, pas mane anyta irgi bando tvarką padaryt. Ir ištisai šaiposi iš mano daržo. Mat aš ne pagal ją daržininkauju. Mulčiuoju žole ar žalia trąša, neperkasinėju ir žemės nejudinu visiškai, nebent bulves kasdama. Kol kas rezultatų nematyt, nes žemė turi per kelis metus suformuot struktūrą (mikrokanalėliai, mikrogyvūnėliai ir kt gėris smile.gif ). Bet užtat neraviu ir beveik nelaistau - po mulčiu drėgna.
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2009 11 02, 15:38)
Nea, neslidinėja schmoll.gif Žolė greitai sudžiūsta ir tampa panašiau į šieną nei į mėšlą.

Aha, toks sausas kilimėlis. Net palijus kažkaip greičiau susigeria ir jeigu ant plikos žemės klimpsti ar slidinėji, tai per kilimėlį vaikščiot pats patogumas.
Atsakyti
Nuk, man labai graziai medziai ziurisi toj foto, kur ikelei.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 11 04, 22:17)
Nuk, man labai graziai medziai ziurisi toj foto, kur ikelei.

Tik gaila, kad nei vieno pavadinimo nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 11 05, 08:56)
Tik gaila, kad nei vieno pavadinimo nežinau  unsure.gif

nors ne ka izlibinu, bet galvoju, kad tas sv.zalias gal koks klevas, priesais raugerski plastakiskasis klevas, na o daugiau beveik vien spygliuociai. Tas grazuolis spygliuotis pirmame plane - gal cuga, gal egle g.gif ?

Tik atkreipkit demesi, kad visos foto yra praktiskai daromos graziausiu augimo/zydejimo metu. Kaip atrodo kitose augimo fazese - reikia issiaiskinti pacioms .

Nuk, butum originaliausia, jei tavo kieme toks augtu biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 05 lapkričio 2009 - 10:19
QUOTE(zmogs @ 2009 11 04, 21:43)
Yra smile.gif pas mane patys paprasčiausi, dar anytos palikimas (tokie patys, kaip tavo nuotr.) - nuo 12 val iki vakaro saulėje. Ir jiems ok
user posted image
Papildyta:

O kokio aukščio 10-metis?

Nuėjau per langą pažiūrėjau, tai kokių penkių metrų, bet paskutiniais metais pasinešė augt stipriau.
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 11 04, 14:11)
Mes pries keleta metu pardavinejom tuos bukus,tai jie buvo skiepiti ir formuoti kaip rutulis.Manau kad jau suformuotas augalas tikrai neaugs didelis( aisku jei ji toliau formuosi). Ju auskstis kazkur 3m buvo,bet tai priklauso nuo skiepo aukscio

na pas mane 25 arai atrodo nemazai, bet tokio auksto nenoreciau, o vat jusu parduoti man butu labai jau tike 3m na iki 4 pats tas jauciu ju ir laja nepaprastai grazi...gal kuri foto turite suaugusio skiepyto g.gif nes savo kieme noreciau keletos aukstesniu medziu, pavesiui padaryti
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 11 05, 10:18)
Nuk, butum originaliausia, jei tavo kieme toks augtu  biggrin.gif :

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kažko įtariu, kad su fotoshopu padirbėta g.gif
Atsakyti
Tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, pirma karta rasau i supermamau kluba> Gera tema apie namo aplinka. Manau tai svarbu, nes visas malonumas gyvenant savo nuosavam name yra tai kad tu turi lopineli gamtos , kuria pats gali kurti. Man asmeniskai tai teikia dideli malonuma. Mes su vyru , as labiau is megejiskos puses, pastebime kad dauguma sodybu nori tokio pacio apzeldinimo kaip ir pas kaimyna, krioklio , tvenkinio ar gelyno . Uztai didele dalis lietuviu nesirenka naujoviu ar bent to kas yra sena ir uzmirsta. Net musu aplinkoje visi kaimynai kopijuoja vienas is kito, net pikta darosi g.gif . Mano vyras uzsiima aplinkos projektavimu (kaip sakant eksterjeru) , jau 10 metu dirba toje srityje jei kam kokio patarimo ar projekto 865088348 , Gyvename Klaipedoje, tai Zemaitija mums sava.
Atsakyti
Tina*, Zmogs, ačiū už foto su paparčiais.
Atsakyti
QUOTE(jumeda @ 2009 11 06, 10:23)
Laba diena, pirma karta rasau i supermamau kluba> Gera tema apie  namo aplinka. Manau tai svarbu, nes visas malonumas gyvenant savo nuosavam name yra tai kad tu  turi lopineli gamtos , kuria pats gali kurti. Man asmeniskai tai teikia dideli malonuma.  Mes su vyru , as labiau is megejiskos puses, pastebime kad dauguma sodybu nori tokio pacio apzeldinimo kaip ir pas kaimyna, krioklio , tvenkinio ar gelyno . Uztai didele dalis lietuviu nesirenka naujoviu ar bent to kas yra sena ir uzmirsta. Net musu aplinkoje visi kaimynai kopijuoja vienas is kito, net pikta darosi  g.gif  . Mano vyras uzsiima aplinkos projektavimu (kaip sakant eksterjeru) , jau 10 metu dirba toje srityje jei kam kokio patarimo ar projekto  865088348 , Gyvename Klaipedoje, tai Zemaitija mums sava.

Patarimai čia visuomet laukiami rolleyes.gif
Atsakyti