As sejau is rudens,tai spejo isdygt,bet labai retais ploteliais uzaugo,bet tikiuos,kad pasidaugins pavasari nu zesiu koks rezultatas pavasari bus. . O gal zinot kaip tujos auga greit ar ne ,nes as dar tuju prisodinau palei krasta, bet kol uzaugs jos
Treti metai savo trobelėj gyvenam, bet kaimynų tujos nekažkiek tepaaugo .
O jei mano pieva nesudygs pavasarį pasėta tai vėl parduota vasara bus .
O jei mano pieva nesudygs pavasarį pasėta tai vėl parduota vasara bus .
Nu negreit auga nu kazkada uzaugs
QUOTE(marene @ 2010 01 26, 15:25)
Merginos, tai negi nieks nepagelbės su šunine cimžieda? Tai gi per kaimynų šunis liksiu ir be gėlių, ir be šilauogės....
nezinau kas per gyviai pas jumy aplinkui, bet musu vilke si kvapa/grozi skleidzianti augaleli valge kaip salota
Papildyta:
QUOTE(marene @ 2010 01 26, 17:19)
Aciu, mielosios. tai bent žinosiu kur ieškoti tos cimžiedos. Gal pavasariop bandysiu kreiptis į tave rokoko, jei negausiu senukuose. As tai daug vilčių į jas dedu. Pernai niekaip nesupratau, kodėl mano kai kurios tulpės jau besiruošiančios žydėti ir krokai nurudo ir nugaišo. O tik veliau vasara užsekiau, kad sunėkai buten ten ir kilnoja kojas.....Tai manau šalia pasodinsiu ir taip apsaugosiu.
Kikoje esu kadaise kai bute gyvenom pirkusi zele granuliu katem/sunim atbaidyti nes myzo ant palangiu terasoje katinai Tikrai padejo - kate akimirksniu 180laipsniu kampu apsisukdavo. Bet tos granules i guminukus saldainius panasios - labai reikia saugo tuo vaiku, nes smalsumo vedami to astraus kvapo ir neuzuos jie
Papildyta:
QUOTE(zmogs @ 2010 01 27, 18:15)
Superinė nuoroda, dėkui
Gal žinot, merginos, kaip tokias knygas pas save persikopijuoti?
och ta lietuviska natura...
nusipirkt reikia ir turesit
As nemegstu "piratavimo"... paskui stebimes kad ekonomine situacija tik blogyn... Sorry uz offtopic
Siaip is amazon esu siuntusis daug knygu - jokiu problemu ir tarapoto
QUOTE(zmogs @ 2010 01 27, 17:15)
Superinė nuoroda, dėkui
panašu, kad niekaip..
Kaip manot, ar pluoštinės jukos nedengtos nušals?
pas mus buvo iki 30 minuso.
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 01 28, 12:01)
och ta lietuviska natura...
As nemegstu "piratavimo"... paskui stebimes kad ekonomine situacija tik blogyn... Sorry uz offtopic
palauk palauk, tai kam tada skirtos bibliotekos, internetas, jeigu reikia viska nusipirkti ir tureti ?
bet kokia viesai paskelbta informacija nedraudziama isidemeti, ismokti mintinai, persirasyti ant popieriaus ar i sasiuvini, atsispausdinti, atsisviesti ar persikopijuoti i kompiuteri, ar ne taip ?
Vida777, cia mano supratimu visai kas kita - bibliotekos gauna knygas, del interneto - jeigu jau viesai skelbiama informacija tai zinoma kad naudojames, bet kiek yra tokiu atveju kai knyga dar neisleista o rankrasciai jau internete publikuojami. Pvz amazon.com tai visos knygos nesu pacius kad butu galima vartyti - atvercia turini ir dar kelis psl kad matytum kokio turinio ji.
o dvd ir filmai siunciami per linkomanija- juk tai nelegalu - ir tik laiko klausimas kada pereis prokuratura nuo sukciaujanciu mamu iki sio klausimo...
Off topic...
o dvd ir filmai siunciami per linkomanija- juk tai nelegalu - ir tik laiko klausimas kada pereis prokuratura nuo sukciaujanciu mamu iki sio klausimo...
Off topic...
QUOTE(vida777 @ 2010 01 28, 13:01)
palauk palauk, tai kam tada skirtos bibliotekos, internetas, jeigu reikia viska nusipirkti ir tureti ?
bet kokia viesai paskelbta informacija nedraudziama isidemeti, ismokti mintinai, persirasyti ant popieriaus ar i sasiuvini, atsispausdinti, atsisviesti ar persikopijuoti i kompiuteri, ar ne taip ?
Panašiai ir aš mąstau. Juk nesigviešiu į nerodomus psl. Kas galima, tas nedraudžiama. Bet panašu, kad to teksto nusikopijuot neišeis. Na, nebent daryti ekrano nuotrauką, bet man gal taip labai nereikia, kad kiekvieno psl. foto daryčiau
Zaneta75, čia nėra nelegalus platinimas, o reklaminiais tikslais patalpinti kai kurie knygos puslapiai.
Zaneta75, o tu manai LT veikia teisine sistema? Liudna gi pas mus - nei zmogu, nei knyga gina. Kodel tada patys zmones turetu elgtis kitaip? Juk nieks niekam nesvarbu. Liudna aisku del to...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.