QUOTE(vida777 @ 2010 01 20, 16:16)
nugi zmogs, jauciuosi pas tave kaip savo kieme, uztat labai ir nervuojuos kaip cia tau gausis
.
Egluno vaizdas mano galvoje butent
toks (kiek yra teke matyti suaugusiu medeliu), tai as kuo arciau jo busimu pliku kamienu sodinciau ka nors viszalio.
Pas mane nuo virtuves lango (dvimetrinio) iki gatves (tiksliau akligatvio, kuriame be musu dar penki namai), lygiai 5 m. Nera ir nebus nei tvoros, nei tvoreles ir as vat negaliu isivaizduot priesais jokiu medeliu ar krumu
, tik kazka zemo + sliauziancio.
Man kazkaip norisi, kad namo fasadas (paradine puse) butu atvira ir stambesne augalija prasidetu mazdaug nuo namo kampo i sonus. Kai namas yra giliau sklype (pvz. kaip pas jolaxus, pas Nuk), tai labai super prieky atrodo ir medziai, ir krumai.
Ydomu, kokia butu jusu nuomone situo klausimu (mano atveju nereikia kol kas nei nuo ko uzsidengti)?
Čia matyt nuo daugelio veiksnių priklauso - žmogaus, šalies
, kaimynų (pas mus visokių tipažų yra - kas antras šunininkas nė nemirksi, kai jo augintinis prieš kaimynų langus š..a. Ar pas jus taip būna? O benamių šunų, kurie atlėkę ant terasos ką suranda tą vagia (kartą man guminį botą nukniso).. Ilgapirščiai irgi sukiojasi. Pabandėm mes be augalų gyvent, nu kažkaip per atvira man. Bet kiekvienam savaip.
Eglūnas gal tik toj nuotraukoj išplikusia apačia, nes gi ten šešėlis. Beaugant žiūrėsim, kaip bus.
Papildyta:
QUOTE(bitule @ 2010 01 20, 18:30)
Bet pas zmogs situacija labai panaši į maniškę - mažas nuolat matomas kampelis, tai man pasirodė, kad ten geriau tiktų kas nors kito
O kiek ploto tada reikėtų miskantui palikt?