QUOTE(bitule @ 2010 01 15, 10:12)
-- Jei pasirinkti gera mediena, ir ja pertepti impregnantu, man atrodo tikrai kokiam desetkui metu butu. Tik svarbu rinktis ne plonas lentas, bet rimtesnius balkius, na kad ir gegnems skirta mediena, tokie tikrai ilgiau laikys, o ir atrodo rimciau. Maumedis cia tikrai labai tiktu, nu bet jau gaunasi labai probangus darzas , na nebent reikia tik poros lysviu. Del medzio borteliu patikimumo turiu tik tokia patirti: pries pora metu darem mediena apreminta smelio deze vaikui, tai kol kas kaip nauja (impregnuota pusis). MB juokiasi is manes - sako vaikui smelio deze jau padarem, dabar tau kokias 15 diiiiiideliu smelio deziu - ir ramu
O tą smėlio dėžę kaip nors saugot nuo lietaus? Ką žiemą darot su ja? Nes jei po dviejų metų kaip nauja, tai labai faina
Reikės rimčiau pasidomėti medienos kainomis
QUOTE(jolaxus @ 2010 01 15, 10:53)
gal aš per daug pragmatiška, tačiau toks keletui metų nepajudinamas lysvių įrėminimas man šiek tiek abejonių kelia dėl kasmetinio jų įdirbimo, sėjomainos ir pan.
Na turbūt mūsų daržai yra kardinaliai skirtingi
Pas mane tik 4 lysvės - pomidorai, agurkai, braškės/žemuogės ir cukinijos.
Tikrai nemaišytų 'stacionarios' lysvės sėjomainai. Bulvių bent artimiausiu metu nežadu auginti
QUOTE(zmogs @ 2010 01 15, 11:01)
Vat dėl šito tai klausimas, kaip tas impregnantas dera su ekologija. Juk jis gal į dirvą išskiria kažkokias medžiagas? Ar čia jau nusišneku?
o apie šitą nepagalvojau Tikrai įdomu, nes jokių trąšų savam darže nenaudoju.